OSM Taktikleri
-
@cnytakn Rakip 4-3-3 A kgv adam markajı ofsayt taktiği evet oynadı kadro değerinde çok az farkla önde maç benim evimdeydi saha son seviyede ben 4-5-1 alan hayır mevki sabit sayılar 40-60 arası dizdim defans baskı 60 paslaşma topa hakin ol dedim 2-1 yenildim taktiğe olan bütün inancım gitti nasıl yorumlarsınız ne yapsam daha iyi olur sizce ilginç sonuçlar çıkıyor aynı kişi atl.madridle bu sefer ben barça maç evinde oynayacağım lütfen yardımcı olun iyi geceler cevabınızı merak ediyorum
-
4-3-3A paslı oyun adam adama ofsayt yok Dikkatli, Sizce karşı oyun olarak ne yapayım ? @CnytAkn
-
Merhaba 5-2-3 veya 5-3-2 kontra atak taktiklerine karşı güvendiğiniz bir taktik varmı ? Ne yaparsam yapayım yenemiyorum.
-
@03afyokk said in OSM Taktikleri:
@cnytakn tamam sayı vermeyin ancak topa hakim olmu oynamak daha avantajlı yüksek hızda paslaşma mı denk ve güçlü takımlara ayrıca defansif oynadığımda pek gol atamıyorum dengeliye mi çevirmek gerek
-
442 dizilişinde forvetlerin ikisini de santrafor mu oynatmak gerekiyor yoksa kanat forvette oynatsak verim alabilir miyiz?
-
@cnytakn Bayern ile deplasman da maçım var. Ben frankfurt'um 4 3 3 a kanat oynuyor rakip. Ne önerebilirsiniz. Forvet 86 orta saha 91 defans 88 ortalamasında takımım.
-
@erdmbkr-1907 451 kgv