OSM Taktikleri
-
Herkese selam iyi oyunlar arkadaşlar.Şampiyonlar liginde Galatasarayım ve bugün Barcelonayla kendi evimde maçım var.Rakibi casusladım taktiği 433 a kanatları kullan normal stilinde adam adama markajı ve ofsayt tuzağı hayır uyguluyor.Benim aklımdaki taktik 433 b ama rakip Barcelona olunca ve kadrodaki oyuncu güçleri anlamında Barcelona favori olduğu için kararsızım bu taktikle çıkma konusunda.Stadyumda ev sahibi avantajı seviye 1 nerdeyse 2 olacak bu ev sahibi avantajına güvenip 433 b mi çıkmalıyım yoksa daha farklı bir taktik bana galibiyeti getirebilirmi?Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
-
@ugur-agrcn 4231 kgv uygulayabilirsin
-
Bugün 5-2-3 B taktiği uygulayacağım da acaba sizce oyun stili, çizgi taktikleri falan nasıl olmalı? Uzun Top oynamıştım bu taktikle daha önceden ancak geliştirilebilir seçenekler var demişti spiker
-
@35710fenerebiberon yok ben de 4-3-3 oynuyorum normalde ama bugün şampiyonluk maçı deplasmandayım.
rakip benden güçsüz ancak saha seviyesi 3 o yüzden biraz daha defansif oynamayı tercih edicem bugün. bakalım ne olacak
-
@35710fenerebiberon antrenman bastığı için ben de bastım mecbur. 1-0 frikik golü ile kazandım ancak istatistiklerde geriyim. neyse ne artık, geçip liderlik koltuğuna oturdum. mutluyum