OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar,
Chelsea takımını yönetiyorum ama istediğim başarıyı derbilerde bir türlü sağlayamadım. Forvetler: hazard-wernerti100 dybala104 morata 96 Ortasaha: niguez104 tolisso 103 kante 98 bakayako 96 Defanslar: christensen-umtiti 98 kanat: kimmich 90 guerrririo 95 kaleci : courtuis. Nasıl bir taktikle oynamam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim -
@anıl-ancelotti evinde 4-3-3 a pas öneririm. Deplasmanda orta sahası kalabalık dizilişler deneyebilirsin.
-
Bugün evimde kupa finali maçım var. Adam antrenmanı gizlemiş ve muhtemelen kamp atmış. Sezon başından beri büyük takımlara 5-2-3A uzun top oynuyor ve çoğu zaman olumlu sonuç alıyor. Coin sizlikten ben kamp atamıyorum nasıl taktik önerirsiniz.
Benim takım 16 oyuncu 900m
Rakip 23 oyuncu 500m -
Dizilis 3-4-3 b.Stil-kanatlari kullan.Cizgi taktikleri-forvetler-sadece hucum,ota saha-pozisyonu koru,defanslar-pozisyonu koru.Maarkaj-adam markaji.Ofsayt taktigi-hayir.Mucadele-normal.Baski-50,stil-85,tempo-75.Bu taktik 100% isinize yararli.Ben sinadim 7 sampiyonlugum,6 kupam,7 defa hedefime ulasmisim.7 mevsimde bunlari kazanmisim.44 tane sayfa acmisim hepsinde bu taktigi kullaniyorum.
-
Arkadașlar ligin daha ilk haftası. Napoli'yim . Rakibim ise Juventus. Kadrosu normal olarak benden iyi, kendi evinde oynuyor ve 3-4-3 B - pas - alan markajı oynuyor. Defansif bir taktikle KGV mi oynasam diye düșunüyorum. Ne yapmam gerekir?
-
@herzblutborussen 451 kgv defansif oyna ortasaha defansa yardım denemeni tavsiye ederim.
-
Vaprus takimiyla oynamis menajerler bi yardimci olabilir mi
-
This post is deleted!
-
Beyler bugün lig 1. Everton ile oynuyorum mutlak kazanmam lazım maç onun evinde takkmım Tottenham kadro değeri 500+ onunda iyi ama benim kadar değil ne önerirsiniz bu arada o 433A kanatları kullan ve Alan savunması ofsayt hayır oynuyor
-
@yörük98 said in OSM Taktikleri:
@crq2012 4 3 3 a pas cikabilirsin kadronun değeri guzelmis
Bide ben pc hariç çok gol atamıyorum ? Ligde herkesin takımı iyi Yani kadro değerleri genelde 400+ o yüzdenmi
-
beyler acilen yardım lazım karşı taraf 3-4-3 oynuyor nette baktım 4-2-3-1 yap diyor ama benim sadece 4 iyi orta saham var ve forvetim çok iyi 4 tane de çok iyi defansım var ne yapmalıyım sizce?
-
@başkang123 said in OSM Taktikleri:
beyler acilen yardım lazım karşı taraf 3-4-3 oynuyor nette baktım 4-2-3-1 yap diyor ama benim sadece 4 iyi orta saham var ve forvetim çok iyi 4 tane de ve çok iyi 4 defansım var ne yapmalıyım sizce? karşı taraf benle eşit ve paslı oyun yapacak
-
maç başladı boşverin
-
@crq2012 kardesim ligindeki cogu takim 400+ kadro degerindeyse zaten cekismeli bir ligtir mac kazandigin surece attigin gol sayısının fazla bir onemi yok takimin 500+ m degerine sahipse fazla fantezi yapmaya gerek yok 4 3 3 a ofansif guzel uyum saglar yalniz ortadaki bi nevi on numara oynayan mevkiye gercek hayatta orda oynayan bir oyuncu yerlestirirsen cok verim alirsin mesela ben diger hesabimda sampiyonlar liginde besiktas oynatiyorum o bolgeye taliscayi koydum cok memnunum 4 3 3 a hafta 15 3 ncuyum kadro degerimde 155m
-
@başkang123 kardesim forvetlerin cok iyiyse defanslarinda saglamsa hic 4 2 3 1 islerine girme 4 3 3 pasli cik kanat cik demem cunku forvetlerin iyiyse pas oynatirsin forvetlerin daha cok gol atar bu benim tavsiyem
-
@yörük98 eyvallah saolasın bu arada maçı 1-0 yendim çok fırsat kaçırmışım ama. Kaleyi görünce vur yapmıştım da
-
forvetler(Messi 110 hazard 104 dybala 105 wernerti 100 morata 96) ortasahalar(niguez-tolisso 104 kante 98 meyem 88 bakoyako 93) defans(umtiti-chiristen 98 kanatlarda 95) nasıl bir taktik sağlam olur derbi maçı için takım değerim 563 rakip 703m maç evimde
-
@başkang123 kaleyi gorunce vur genelde kalabalik orta sahalarda ise yarar ama iyi forvetlerin varsa orta sahalarinda iyiyse pas oynatirsan verim alirsin diye dusunuyorum
-
@anıl-ancelotti kardesim takimin chelsea herhalde rakip kim ve yuksek ihtimal 4 3 3 oynuyordur