OSM Taktikleri
-
arnavutluk liginde oynuyorum ligte kadro değerleri 15-50M arası değişiyor. Bende hedefi 7.'lik olan Flamurtari Vlore'yi aldım. Takımımın değeri 31M (bana gelişi 16'ydı).
kaleci ve defans https://i.hizliresim.com/dOaOJD.png
ortasaha https://i.hizliresim.com/0EaEZZ.png
forvet https://i.hizliresim.com/A1v1bv.png
Anca bu kadar "adam" edebildim 2. Haftadayım. Hangi taktik bana gider? -
bana göre en iyi taktik 433b kanatları kullan.
-
@aykutmert-3 Merhaba Aykut,
Öncelikle kadronu geliştirmek için sürekli 4 oyuncun listede olsun, en iyiler satılırsa daha çok para alırsın ve kadron gelişir.
Bu kadroyla defansif bir taktik çıkman gerek 451 kaleyi görünce vur taktiğini yapabilirsin
-
Merhaba herkese; ilk sayfalardaki cevapları görünce gaza gelip ben de sorayım dedim. Biraz uzun olabilir ama kusura bakmayın Şimdi bugün arkadaşımla maçım var o Bjk ben Gs'yim. O da ben de kampa gittik. Maç benim evimde ve saha avantajı full 3 yıldız. Kadro değeri olarak yaklaşık 160m gerideyim ama 960a 800 gibi bir durum yani kaliteli iki taraf da. Forvette 2 tık, kale ve orta sahada 1 tık o önde defansta da 1 tık ben öndeyim diyebilirim. Genelde diğer hesaplarda da güçsüz takımlara karşı sorun yaşamıyorum pek, eşit seviyede ve evimdeyse 4 3 3 a-b pas-kk depteyse de pres ofans düzeyini biraz daha dengeliyorum. Ama bu arkadaşla diğer liglerde de varız ve yine yakın seviye takımlarla evimde yendi beni, istatistiklerde yaklaşık 2 kat üstünlüğüm vardı sanırım taktik işledi ama sonuçta gol atamadan yenildim. Depteyse onu zaten hiç yenemiyorum. O da benim gibi 4-3-3 oynuyor genelde a dizilimi ve kanatları kullan ince ayarlarını bilmiyorum. Yine bu ligde bir bursa arkadaş var ki adam 5-2-3 a taktiği ile ikimizi de evinde yendi ki birbirimiz dışında yenen olmuyo genelde. Yani sonuç olarak benden hafif güçlü 4-3-3 a kk yapan arkadaşa karşı ikimiz de kampa gitmişken ve ev sahibi avantajım varken ne çıkmalıyım. Bursa gibi 5-2-3 a mı(ki defansif çıkıp kaybedersem fena dalga yerim bu risk de var :D) yine 4-3-3de ısrar mı(ki pas pres burda yardıma ihtiyacım var) veya daha başka bir taktik mi? Bir de bu maçta hakem sarı, hakem böyle sarı mavi olunca arada kalıyorum agresif çıkmalıyım risk olur mu ve bu agresif normal maçı ne derecede etkiler? Tecrübeli arkadaşlar cevap verirse çok memnun olurum, teşekkürler şimdiden
edit: Gönderince farkettim baya uzun olmuş cidden kusura bakmayın
-
@eeu-tükkan Şuan Fransa liginde mücadele ettiğiniz ve genel toplamda 24 maç yaptığınız gözüküyor. Net ve doğru bi şekilde bilgi verip yardım isterseniz size yardımcı olacak menajer çıkacaktır
-
güzel bulmuşsunuz da bu öbür hesabım, arkadaş görür diye bu hesaptan yazdım foruma. Bu hayali bir maç senaryosu da olabilirdi net ve doğru bilginin bir önemi yok bence.
-
@eeu-tükkan 433 b paslı forvet orta sahaya orta saha forvete yardımcı, defans sabit. adam adama, ofsayt yok. agrasif, 82-75-90. o arkadaşını bu taktikle içeride dışarıda yenersin yada berabere kalırsın en kötü...
-
@femeks eyvallah kardeşim deniyorum maç akşam, bitişinde sonucu yazarım buraya, etkili olursa taktik şimdiden allah razı olsun, kaybedersem küfrü bastım :)) yok yok senin canın sağolsun.
-
Arkadaşlar selam. Bana Juventus ve Manchester United taktiği verebilecek var mı ? Ne yapsam olmuyor da.
-
@femeks istatistiklerde üstünüm penaltı kaçmış skor 0-0 teşekkürler
-
Merhabalar. Yarın M.Başakşehir ile maçım var.Kadro değeri benden 3 kat üstün forvet hattı 95 lik oyunculardan kurulu ama orta sahası ve defansı normal düzeyde. Kasımpaşayım maç evimde rakip 433A KK Adam Markajı olarak oyunuyor. Sizce hangi taktik ve hangi çizgi taktikleri ile çıkarsam faydalı olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@allanon97-a 451 kgv defansif oynaman iyi olur, ortasaha defansa yardımcı olsun
-
@cnytakn said in OSM Taktikleri:
@allanon97-a 451 kgv defansif oynaman iyi olur, ortasaha defansa yardımcı olsun
Alan savunması,ofsayt kapalı olsun demi birde tüm değerlerleri kaç arasında tutmalıyım?
-
Arkadaşlar merhaba , M.united ı yönetiyorum ve Tottenham ile maçım var . Sıralamada benden üstün ve daha iyi oynuyor.Maç deplasmanda en uygun taktik nedir sizce ??
-
S. Aleyküm. A. Bilbao yu yönetiyorum. Barcelona ile çekişiyoruz ligin bitimine 3-4 maç kaldı puanlar eşit,3 averaj önde benden. Forvet gücüm 98 orta saha 99 defans 97 ortalamasında. Oyuncu grubu her dizilişe uygun. Çok gol atmak için ne yapmam gerekiyor. Kalan maçların tamamı botlara karşı, Saygılar...
-
@allanon97-a said in OSM Taktikleri:
Merhabalar. Yarın M.Başakşehir ile maçım var.Kadro değeri benden 3 kat üstün forvet hattı 95 lik oyunculardan kurulu ama orta sahası ve defansı normal düzeyde. Kasımpaşayım maç evimde rakip 433A KK Adam Markajı olarak oyunuyor. Sizce hangi taktik ve hangi çizgi taktikleri ile çıkarsam faydalı olabilir ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olur musunuz lütfen ?
-
@allanon97-a "451 kgv, orta saha defansa yardım defans forvet sabit. Baskı stil tempo 40-60 arası" dediler bana muhtemelen sana da aynısını diyecekler 3 defa kullandım işe yaradı. Hepsini kazandım. Ben 59-60-64 olarak ayarladım sayıları.
-
@zljkobkrovic-10 said in OSM Taktikleri:
@allanon97-a "451 kgv, orta saha defansa yardım defans forvet sabit. Baskı stil tempo 40-60 arası" dediler bana muhtemelen sana da aynısını diyecekler 3 defa kullandım işe yaradı. Hepsini kazandım. Ben 59-60-64 olarak ayarladım sayıları.
Teşekkür ederim Sence antreman basmalı mıyım ? Birde alan savunması ofsayt kapalı olsun demi