OSM Taktikleri
-
Merhaba arkadaşlar rakibim tottenham kadro değeri 550m benim ise 250. 433a kanat kullan oynuyor. Maç benim evimde ve stadyumum 2 seviye burda avantajlıyım kesin kazanmam gereken bir maç hangi taktiği uygulamalıyım? Çizgi taktiklerim nasıl olmalı? 631 kullanırsam ise yarar mı? Çok acil cevaplar lazım 1 saate maç başlıyor!!!!!!
-
4-3-3 a / paslı oyun / 73-65-59 / bekler ileri os sabit fw ilerii / kornerleri beke ver arkana yaslan
-
@fhnalcioglu 4-5-1/kgv/agresif/59-35-59/def geride kal,orta saha defe destek,forvet geriye dön/ofsayt hayır/alan markajı
-
Arkadaşlar merhaba takım değerim 703m rakibimin ise 479m
Deplasmandayım ve rakibim antreman bastı diye ben de bastım.Muhtemelen stadyum seviyesi 2dir.
Genelliklle 4-4-2B paslı oyun oynamış.Nasıl bir taktik önerirsiniz.
Kesinlikle yenmem lazım -
@mali-kucukkaplan said in OSM Taktikleri:
4-3-3 a / paslı oyun / 73-65-59 / bekler ileri os sabit fw ilerii / kornerleri beke ver arkana yaslan
Kendim bu sayılarla hiç denemedim ama şu arkadaşın önerdiği taktiği kanatları kullan ve defans geride kal şeklinde kullanabilirsiniz bence
-
@saitsait60 4-3-3 ile çıkarsam biraz sorun olur hocam deplasmanda 4-4-2ye karşı.Kendi sahamda normalde 4-3-3oynarım A veya B rakibe göre.
-
@Şifayii said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar merhaba takım değerim 703m rakibimin ise 479m
Deplasmandayım ve rakibim antreman bastı diye ben de bastım.Muhtemelen stadyum seviyesi 2dir.
Genelliklle 4-4-2B paslı oyun oynamış.Nasıl bir taktik önerirsiniz.
Kesinlikle yenmem lazım -
@oguzztr_1 galiba yanlış görmüşsünüz
-
@saitsait60 çok pardon 4-3-3A agresif ve paslı oynayarak rakibinin oyununu bloke edebilirsin,güçlü kadron olduğu için senin oyunun onun oyununa üstün gelir.
-
Abiler iyi akşamlar..yarın evimde tottenham ile karşılaşacağım..takımım everton..kadro değerim onunkinden 55 milyon fazla..5-2-3 ya da 5-3-2 kontra oynuyor..nasil bir taktikle çıkmalıyım..çizgi taktikleri,oranlar vs..şimdiden çok teşekkür ederim
-
4 4 2 kanat veya pas öneririm, baskını yüksek tutmaman gerekiyor. 30-40 arası olabilir. Stil dengeli. Tempo dengeli. Defans ortasaha forvet hepsi sabit. Alan markaji ofsayt yok. Sonucu paylaşırsan sevinirim
-
@Sezomerit said in OSM Taktikleri:
4 4 2 kanat veya pas öneririm, baskını yüksek tutmaman gerekiyor. 30-40 arası olabilir. Stil dengeli. Tempo dengeli. Defans ortasaha forvet hepsi sabit. Alan markaji ofsayt yok. Sonucu paylaşırsan sevinirim
Sonucu mutlaka bildiricem..ama bir sorum olacaktı tempoyu neden dengeli tutayim,yuksek hizda oaslasma daha verimli olmaz mi?
-
Rakibim 3-3-4B oynuyor Liverpool kendi evimdeyim normalde 442B kanatları kullan yapıyorum aynı devam mı etmeliyim yoksa önerebileceğiniz taktik var mı ben ManU'yum
-
Öncelikle Selamun Aleyküm.. liverpool takımını aldım nasıl bi taktik önerirsiniz liverpool için.. Teşekkürler şimdiden.
-
Arkadaşlar chelsea için taktik önerir misiniz? ligde en pahalı kadro bende ve oyuncular dünya yıldızı,yardım bekliyorum
-
öncelikle selam ben yarın leicester city im ve chelsea ile karşılaşıyorum kadro değerim 220 milyon onun ise 258 milyon sizce taktik ve diziliş nasıl çıkabilirim
-
@Eatenhunt ayrıca 433 a oynuyor kanatları kullan