OSM Taktikleri
-
4-3-3 a kanatları kullan oynuyor rakip. Kadro değeri benden 500-600 m yüksek benim 1.2 milyar onun 1.8 civarı. Şampiyonlar liginde onu yenmek gerekiyor ilk maç bu benim evimde. Hangi taktikle çıkayım sizce? Ben 4-3-3b düşünüyorum şuan.
-
@Talha-Eser 433 ile alman şansa kalmış çok büyük riske girersin 451 veya 4231 kgv de mevkilerle oynama yapmadan düşük değerlerde oyun oynayabilirsin. Unutma kgv defansif bir taktiktir.
-
Arkadaşlar merhabalar 442b ye karşı taktik istiyorum malum son güncellemeler ile ilgili eski taktikler tutmuyor.RAkibim ile kupa finalinde oynayacağım takım güçleri eşit. 442b ligde onun sahasında oynadığımda 451 ile oynadım ve 1-0 yenildim kupayı kazanmam lazım 442b karşı taktik olarak
-
@VEDAT-DEM1R Sistemim zaten oturmuştu şampiyon oldum ligde dolayısıyla şampiyonlar ligindeyim. 4-3-3 çıktım bende evimde oynadığım için mecbur almam gerekiyordu maçı en azından 1-0 felan yeterli olacaktı. Şansım yaver gitti 4-0 aldım maçı, şimdi rövanş deplasmanda 6-3-1 düşünüyorum defansif oynayarak 4 gol yemem heralde sistemimin dışında bir taktik ama deneyeceğim 4 fark yemezsem finaldeyim zaten. Diğer slotta Real Madrid oynuyorum aynı şekilde yarı finalde evimde rakibimi 3-2 yendim çok kötü oldu deplasmanda isim bayağı zor hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz 4-3-3b oynadı rakibim ben 4-3-3a ile yendim ama çok riskli deplasmanda garantiye oynamam gerek.
-
@Sir-siddik 442ye karşı evinde oynuyorsan
433b kanatları kullan
Forvet ileri
Orta defansa yardım veya sabit
Defans sabit
Hakeme göre baskı 60-70 arası olabilir.
Ofansif stil 60-70 arası
Topa hakim 55-65 arası tavsiye ederim. Bol şans. -
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar öncelikle. Biz arkadaşlar ile turnuva düşündük osm de. Ben biraz geç katıldım oyuncularım çok geç satıldı istediğim oyuncuları orta sahaya alamadım.
Benim sıkıntı şu. Elimde böyle bi kadro olmasına rağmen arkada çok açık veriyorum. Dostluk maçlarında rakibin isabet oranı %40-%70'leri buluyor. Menajersiz Liverpool City ve Chelsea gibi takımlara dostluk maçında 6'dan fazla atmama rağmen normal maçta rabimin evinde stadyum seviyesi 0 olarak ve ben agresiz rakibimse dikkatli çıkarak 3-0 yenildim pozisyon bile bulamadım. 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet aldım. Acaba taktiklerin de mi sıkıntı var? Sizce taktikleri nasıl yapmalıyım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
4-3-3 A
Kanatları Kullan
Hücum
Hücuma destek
Bekler ileri
Ofsayt taktiği açık68
78
60Mbappe 98
Junior 89
Dembele 88
...Zaniolo 86
Gbamin 85
Veratti 86
Sigurdson 85
Aouar 81De Light 91
Koscielnh 90
Hernandez 82
Digne 84
S.Roberto 83Pickford 86 (çok kötü)
Meret 82 -
@GSFatihTerim05 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar hayırlı ramazanlar öncelikle. Biz arkadaşlar ile turnuva düşündük osm de. Ben biraz geç katıldım oyuncularım çok geç satıldı istediğim oyuncuları orta sahaya alamadım.
Benim sıkıntı şu. Elimde böyle bi kadro olmasına rağmen arkada çok açık veriyorum. Dostluk maçlarında rakibin isabet oranı %40-%70'leri buluyor. Menajersiz Liverpool City ve Chelsea gibi takımlara dostluk maçında 6'dan fazla atmama rağmen normal maçta rabimin evinde stadyum seviyesi 0 olarak ve ben agresiz rakibimse dikkatli çıkarak 3-0 yenildim pozisyon bile bulamadım. 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyet aldım. Acaba taktiklerin de mi sıkıntı var? Sizce taktikleri nasıl yapmalıyım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
4-3-3 A
Kanatları Kullan
Hücum
Hücuma destek
Bekler ileri
Ofsayt taktiği açık68
78
60Mbappe 98
Junior 89
Dembele 88
...Zaniolo 86
Gbamin 85
Veratti 86
Sigurdson 85
Aouar 81De Light 91
Koscielnh 90
Hernandez 82
Digne 84
S.Roberto 83Pickford 86 (çok kötü)
Meret 82102'lik Telles'i de az önce almış bulunuyorum.
-
beyler ligin ilk maçı, trabzonsporum rakip galatasaray. takımlarımız hemen hemen denk onunki bi tık benimkinden iyi ve maç benim evimde. 442 b kgv oynuyor adam adama oynuyor ne yapmalıyım?
-
@Kolonyagücü said in OSM Taktikleri:
@Sir-siddik 442ye karşı evinde oynuyorsan
433b kanatları kullan
Forvet ileri
Orta defansa yardım veya sabit
Defans sabit
Hakeme göre baskı 60-70 arası olabilir.
Ofansif stil 60-70 arası
Topa hakim 55-65 arası tavsiye ederim. Bol şans.Kupa maçı tarafsız sahada oynayacağım rakip bir tık daha iyi gibi
-
selamlar. merak ettlgim blr konu var . 433 dizilisinde orta saha oyunculari stili nasil olmali ? blr defansif blr ofansif ve blr cift yonlu ortasaha oyuncusu mu oynatmak gerekli
-
@GSFatihTerim05 4-3-3 A Kanatları Kullan,Forvet sadece hücum,Orta saha yerinde kal,Defans Yerinde kal,Ofsayt kapalı
-
@OğuzKaan_96 Kanatları kullan taktiğini oynatıyorum ama bekler ileri yapıyorum ben
-
Arkadaşlar merhaba rakip 433b kanatları kullan çıkıyor. Bende 4231 kgv 39 39 69 forvet orta sahayı destekle, orta saha forveti destekle defans yerinde kal olarak çıkmayı düşünüyorum. Sizce uygun mudur? Kadro farkımız o 170m ben 68m.
-
@Coskun-Kocakok Berabere kaldım
-
@Coskun-Kocakok 15 dk sora maçım var ve 433 b kanatları kullan adama karşı oynuyorum ben 451 tercih ettim ama çizgi taktiklerini forvetler orta sahayı destekler orta saha da forveti destekle yapmakla hücuma sadece hücum orta sahaya da yerinde kal demenini arasında bi fark var mıdır acaba beyler acil cevap lazım da ? bide baskı 85 stil 78 paslaşma 79 ayarladım kendi sahamdayım takım güçleri denk sayılır onun orta sahası daha iyi sadece iyi midir bu değerler acaba ? aciliyeti var
-
Merhaba arkadaşlar. Ben 433b kanatlar oynuyorum hep. Ama rakibim 451 kgv oynuyor ve kadro değeri benden 100milyon civarı fazla. Ne yapa bilirim?
Kendi sahamda maç 0-0 bitdi, şimdi rakip sahasında oynuyorum.
-
This post is deleted!
-
ya arakadaşlar forumu okudum şans faktörü, gerçek hayatta da güçsüz takım bazen yener diyorsunuz ama bu kadar da olmaz ki emeğimize yazık ediyorsunuz
mısır liginde Haras El Hodoud takımıyla oynuyorum sezon açıldığından beri yemedim içmedim transfer yaptım kadro değerim 478m benden sonrakiler 93,3m 81,6m 71,7m 66m 58,4m berabere kaldığım takım da 58m olan Zamalek
takımımın ottalamı 95 civarında 2si hücum 2si ortasaha 3ü defans 2si kaleci olmak üzere 9 tane altın oyuncu var formları moralleri yeşilde düzenli girip takip ediyorum ciddi emek veriyorum
karşı takımın ortalaması 75 civarında kimi oyuncusu formsuz kimi moralsiz maçtan önce oyuna girmemişti zaten ligde 52 puan ile 2. ben ise 51 ile 3.
taktiğim 442b alan markajı oynuyorum karşı takım 433 oynuyor ve adam markajı yapıyor
yani bu olacak iş mi karşıda en iyi adam 81 ile kaleci bende 85 altı adam yok
emeğim uğraşım boşa gidiyor lütfen bu probleme çözüm getirin -
4-3-3 kanatları kullanan bir rakibim var ve kadro değerlerimiz birbirine çok yakın onun forvetleri benim stoperlerimden daha iyi ve benim de orta saham ve savunmam onun orta saha ve savunmasından daha iyi. Deplasmanda oynayacağız maçı, 5-3-1-1 çıkmayı düşünüyorum ama elimde iki tane santrafor özellikli ve bir tane de kanat özellikli forvet var(defansif özelliği yüksek). Ben hücum hattına hangi 2 liyi koyayım 1 santrafor 1 kanat olanı mı yoksa 2 santraforu arka arkaya mı koyayım hangisi daha uygun olur acaba ? Bir de baskı stil ve tempoyu 35-35-65 yapsam uygun olur mu ya da biraz daha yükseltmeli miyim?
-
@Sezomerit ben de bu durumu merak ediyorum birinden duymuştum ama ne durumda olduğunda merak ediyorum baya bu konunun