OSM Taktikleri
-
ayrıca 433b de çizgi taktiklerim ve kadrom bu sence nasıl uyumlu mu
-
@Guerlain1903 Genelde kötü Takımı alıp iyi yerlere getirmeye çalışırım. BU sebeple öncelikle kadromu rayına oturtmaya çalışıyorum, defansif kurguyu yapıyorum daha sonra 433 e göre yapıyorum ama öncelik 451
-
@Guerlain1903 Uyumlu ama orta saha forvete, forvet orta sahaya yardım yapıyor. Bunları sıfırla bence mevkiler sabit olsun forvet forvette orta saha orta saha da kalsın biraz böyle dene randıman alırsın 433 te
-
451 oynadığın bi takımdan kadro ve çizgi taktik ss i atar mısın varsa şuan
-
@Guerlain1903 o kadar detaylı paylaşamam ama elimden geldiğince yardımcı olurum
-
@mrtgll33 son bir soru o zaman ofsayt taktiği doğru mu sence açık mı olmalı 433b de
-
@Guerlain1903 Hiç kullanmıyorum o yüzden ne desem yalan olur, seni de yanıltmayım yorum yaparak.
-
@Guerlain1903 ofsayt taktiğini birkaç kez denedim garip birşey kardeşim. Güçsüz takımlarda kullanıp güçlü takıma karşı başarılı olunuyor ama güçlü takım sensen batırıyor.
-
@babuşthekıro Sadece ofsayt bu kadar büyük etken etmez bence
-
@babuşthekıro Ofsayt taktiğini uygulamak için oyuncuların mentalitesine bakmak lazım..Bunu ne kadar becerebilirler yada beceremezler...Defans dörtlüsü bu konuda ne kadar birbiriyle uyum sağlayabilir...Ama bunu göremiyoruz. Oyunun bunlar üzerindeki yazılım faktörünü de göremiyoruz....
Ofsayt taktiğinin açık olması defansın konsantrasyon kaybına neden olabilir mesela...Ama bir anlamda da sorunsuz olarak bu taktiği becerebilecek oyuncu kapasitesine sahipsek iyi olur açık olması.
Mesela 451 oynayan bi rakibe ofsayt uygulamak mantıklı bir hareket olmayacaktır...Ama 433 oynayan bi rakibe karşı açık bırakmak mantıklı olabilir...3 forveti ne kadar çok pozisyonda o kadar ofsayta sokabilirsek iyi olur...
Bunları sadece dizilis üzerinden yola çıkarak yazdım...Tabi oyunda belki sadece 3 forvet değil 5 forvette hücum yapabilir...451 de 3 forvette hücum yapabilir...Oyun motorunun genel yapısı hakkında net bi bilgi yok...
-
@GS_METECAN haklısınız hocam
-
@babuşthekıro garip birşey çözmek lazım
-
@babuşthekıro Şurayı yanlış yazmışım düzelteyim:
"Bunları sadece dizilis üzerinden yola çıkarak yazdım...Tabi oyunda belki sadece 3 forvet değil 5 oyuncu hücum yapabilir...451 de 3 oyuncu hücum yapabilir...Oyun motorunun genel yapısı hakkında net bi bilgi yok..."
-
@Sultangazililer1 hocam soru sormuştunuz hedef ile ilgili
-
@babuşthekıro Hedefle ilgili degil kadro degerine göre kimden 4 yedigini merak ettim kardeşim
-
@babuşthekıro Güzel skor tebrikler :clap_tone2:
-
Merhaba arkadaşlar rakiplerim bugun kontra yarın da paslasmalı oynuyorlar. Normalde alan savunması yapıyorum bu rakiplere adam adama mı yapmaliyim ?
-
@Van-Persie-36 Pas oynayana adam adama markaj öneririm