transfer hakkında
-
@fenerbahce-SK-24 eskiden günde 2 simülasyon oluyordu. şuan 8 simülasyon oluyor
-
@Bayram-Karakuş bayram bey oyunun zaten yenilenmesi gerekiyordu benden eskiden beri oynuyorum bilet satışı günleri biliyorum şahsen ama dediğim gibi transfer olaylarında biraz daha gelişme olması lazım
-
@fenerbahce-SK-24 o zaman bunu "oyun hakkında" bölümünden öneri olarak sunabilirsin
-
başlık doğru yere taşınmıştır önerileriniz için OSM Oyun hakkında forumunu kullanabilirsiniz @fenerbahce-SK-24
-
@fenerbahce-SK-24 said in transfer hakkında:
öncelikle kolay gelsin eski zamanlarda transferler daha hızlı ve sık şekilde yapılırken şuan çok zaman geçmesini bekliyoruz oyuncularımızın satılması için benim talebim listeye 4 futbolcu koyulmasını 6 yapmanız ve transferlerin daha sık yapılmasını sağlamanız eskiden olduğu gibi takımı bilgisayar yönetirken alım satımı daha sık yapılıyordu..
-
@fenerbahce-SK-24 katılıyorum
-
@fenerbahce-SK-24 said in transfer hakkında:
öncelikle kolay gelsin eski zamanlarda transferler daha hızlı ve sık şekilde yapılırken şuan çok zaman geçmesini bekliyoruz oyuncularımızın satılması için benim talebim listeye 4 futbolcu koyulmasını 6 yapmanız ve transferlerin daha sık yapılmasını sağlamanız eskiden olduğu gibi takımı bilgisayar yönetirken alım satımı daha sık yapılıyordu..
4 olsa ne olur 6 olsa ne olur...Günde 8 simülasyon oluyor..4 oyuncu listede...Rakiplerden çatur çutur oyuncu alıyor bizden oyuncu almıyor...6 zaten fazla olur bencede...Ama tabi çoğunluk 6 isterse neden olmasınki...6 olması da kimseye bişey kaybettirmez. ...
-
Sayi farketmez moturun adeletli davranmasi lazim mesala nasil bir gun bir takimdan alirken digerinden almiyor 3 gun sonra diger takimdan alirken digerinden almiyor cok karmasik mesala savaslarda rakibin saglamsa motorun sana nasil caliscagini savasin sonunu gosterebiliyor benim dusuncem herkesden esit almasi gecenlerde bir arkadas bir turnuvada biz turkuz diye oyuncumuz satilmiyor felan demisti bu tur olaylar cok oluyor bunun icin ozellikle savaslarda motorun bir tarafa haksizca oyuncusunu almadigini defalarca gorduk
-
sistem oyuncuyu neye göre alıyor bir türlü anlaşılmış değil. Özellikle de ekip savaşlarında savaşın gidişatını sistemin oyuncu alımları baya etkiliyor. Yeri geliyor sistem rakip ekipten takır takır oyuncu satın alırken, diğer ekipten bazen oluyor bir takımdan günlerce oyuncu almıyor. Ayrıca transfer işçisi forumlarında her transfer simülasyonunda bir takımdan en fazla 2 oyuncuyu sistemin alacağı belirtilmişken 3 oyuncu aldığı da oluyor. Sistemin oyuncu alımlarının düzeltilmesi gerektiği inancındayım.
-
@mrtgll33 bu oyunda ki düşüncelerimiz neredeyse hep aynı. 4 sayısı bence yeter de artar bile. 6 olursa daha da haksız rekabetlikler ortaya çıkabilir bu yüzden 4 sayısı yeterli. ancak yeri geliyor günlerce oyuncum satılmadığı oluyor. bazen ne kadar deli etse de bu durum 4' ün üstüne kesinlikle çıkmamalı.
-
Başlık açmadan burdan sorayım. Şimdi ben bir futbolcuyu transfer listesine koyduğumda bunu kimler görebiliyor ? Futbolcuyu sadece bilgisayar mı satın alıyor yoksa diğer oyuncularda benim sattığımı görüp alabiliyorlar mı ? Kendi ligim dışındakiler mesela.
Birde tranfer de tek, çift saat muhabbeti nedir ?
-
@Halim-Seskir said in transfer hakkında:
Başlık açmadan burdan sorayım. Şimdi ben bir futbolcuyu transfer listesine koyduğumda bunu kimler görebiliyor ? Futbolcuyu sadece bilgisayar mı satın alıyor yoksa diğer oyuncularda benim sattığımı görüp alabiliyorlar mı ? Kendi ligim dışındakiler mesela.
Birde tranfer de tek, çift saat muhabbeti nedir ?
Transfer listesine oyuncu koyduğunuz zaman bunu bilgisayar ve liginizdeki kişiler satın alabilir. Liginiz dışında kimse sizin takımınızdan oyuncu alamaz. Yapılan transferler ise liginize bakmak isteyen her menajer görebilir ama transfer yapamaz.
Gün içinde 8 tane transfer simülasyonu olur yani oyuncular satılması ile alakalı, ve bunlar bazen 13-15-17 gibi tek saatlerde bazen ise 14-16-18 gibi çift saatlerde gerçekleşir. -
@Halim-Seskir Rica ederim, iyi oyunlar.