Rekrutacja do grupy
-
@Seba191995 rekrutacja zamknięta
-
Witam bardzo serdecznie, zapraszam do grupy WhiteRed PL. Jesteśmy w dywizji World Stars. Jedynym wymogiem jest aktywność i uczestnictwo w bitwach. Luźna gra bez nacisku. Proszę pisać na priv lub po prostu dołączać, pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia
-
Rekrutacja trwa!
Pożegnaliśmy kilka osób, który dołączyły tylko po to, aby być w jakiejś grupie, nic z siebie nie dając grupie. A jeżeli nie chcesz grać w lidze grupowej lub w bitwach grupowych grupy, co jest absolutnym minimum aby być w grupie - to po co dołączasz do grupy? Graj sam, nie męcz siebie i innych..., a wracając do tematu: to jesteśmy otwarci dla menadżerów, którzy poprzez grę w bitwach chcą się rozwijać taktycznie oraz zdobywać punkty dla siebie i grupy.
Jak się gra w takie bitwie? Proste. Gra się tylko 10 kolejek z poprzedzającym okresem przygotowawczym, 5 meczów u siebie, 5 na wyjazdach i w dodatku wszystkie z rywalami, bez gry z kolegami z grupy. Bez pucharu, bez tajnych treningów, bez zgrupowań, ale za to z transfer listą. Zdobywa się punkty dla siebie oraz dla grupy. W osiągnięciach zapisują się puchary wywalczone za zaliczenie celu oraz wygranie ligi. Bitwa wystartuje automatycznie jak będzie zapisanych pięciu menadżerów. System dobiera cele i kluby losowo, co jest sprawiedliwe, bo raz grasz celem numer 1, a innym razem celem nr 9. Nie ma restrykcji z kupowaniem i sprzedawaniem zawodników w oparciu o ogólny Regulamin OSM.
Piszcie do mnie wiadomość prywatnie z prośbą o przyjęcie do AMP. Czekajcie proszę cierpliwie na odpowiedź, jestem pracownikiem produkcyjnym, a więc w czasie globalnej wojny z koronawirusem jestem na linii frontu wraz z innymi ludźmi produkującymi dla was żywność i napoje. W związku z wieloma przypadkami kwarantanny i samoizolacji dużo czasu spędzam w mojej fabryce, gdzie codziennie, przewija się blisko pół tysiąca ludzi. Zawsze po 20 polskiego czasu jestem w OSM i odpisuję na każdy e-mail, wiadomość prywatną w OSM lub na forum .
-
Prosiłbym o zgłoszenie się do mnie szefów wszystkich polskich grup, tych mniej i bardziej znanych.
-
Pilnie potrzebujemy jednego chętnego menadżera do gry w bitwach rankingowych:
Oferta ograniczona czasowo. Proszę pisać do mnie - tylko jedno wolne miejsce! -
Dzień Dobry.
Sparta szuka jednego śmiałka do grupy.
Komunikatywność
Chęć gry doskonalenia sie/uczenia gry z najlepszymi.
Chętnych zapraszamy na priv. -
Dzień Dobry.
Szukamy mlodych ambitnych, którzy chcą zawalczyć w akademii i przejść zrobic tornado i dostac sie do wspaniałej ekipy Polish Sparta!! Nie zatrzymujemy sie!!.
Chacesz pograć wśród mega ludzi przylacz sie do Akademia Polish Sparta, swoj wniosek kieruj do menadzera Troczek13Akademia ----> https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/206007#crewmembers
Polish Sparta ----> https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/#customhtml
-
Dzień dobry, przychodzę przedstawić wam nową konkurencję w podobnym stylu, ale alternatywą dla tradycyjnych bitew.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/54108/groups-international-challenge-ic-2020/
Wejdź i zarejestruj się, pozostało niewiele wolnych miejsc.
Po ukończeniu 50 zapisanych grup rozpoczniemy zawody.
Ważne, że językiem użytym w temacie musi być język portugalski jako standard.
-
@daroo933 said in Rekrutacja do grupy:
Grupa Husarya_PL
Siema szukamy ludzi do grupy od kandydatów oczekujemy :
-
jakiegoś doświadczenia w grze i chęci do dalszego rozwoju.
-
posiadanie monet do gry w turniejach.
-
korzystanie z disscord (konieczne do komunikacji)
Oferujemy miłą atmosferę oraz swoje wsparcie w grze.
PS. Jeśli ktoś chce zmienić grupę a się wstydzi to zapraszam
Pisać na priv. Pozdrawiam daroo933
Hej ponawiam. Nadal aktualne, zapraszam na priv
-
-
Szukam grupy, aby przyjemniej się grało. Doświadczenie jakieś mam, ale to sprzed paru lat, więc pewnie trochę się pozmieniało. Może czyta to jakiś stary znajomy. Pozdrawiam.
-
Jesteś ambitnym, mniej doświadczonym menadżerem i szukasz sposobu aby podnieść swoje umiejętności?
Dołącz do Akademii grupy Polish Valhalla!
Oferujemy grę w bitwach przeciwko managerom z całego świata. Prowadzimy rozgrywki w lidze grupowej, gdzie będziesz mógł sprawdzić swój poziom na tle innych graczy ze swojej grupy! Oferujemy pomoc ze strony bardziej doświadczonych graczy z głównej grupy.
Co oczekujemy w zamian? Tylko aktywności, udziału w bitwach oraz komunitywności.
To chyba nie są wysokie oczekiwania, prawda?
Jeżeli ta oferta pasuje do Ciebie, nie wahaj się i napisz do mnie w prywatnej wiadomości!Do zobaczenia w Valhalli - w miejscu wiecznego szczęścia!
Pozdrawiam, Troczek13 -
Apeluje do moderatorów forum aby trochę uspokoili użytkownika @cezarro . Nie po raz pierwszy prowokuje on inne grupy do jakiś dziwnych przepychanek na forum. Chyba nie o to w tym chodzi i jego wypowiedź nie ma nic wspólnego z tekstem postu na który odpowiedział. To że aktualnie jest w trochę barsiej doświadczonej grupie nie oznacza że może się śmiać i nazywać ogórkami inne grupy które są na dorobku.
-
Witam, szukam grupy do bitew, ligi grupowej(najbardziej) chciałbym sobie przypomnieć i sprawdzić się na tle obecnych graczy i odpowiedzieć sobie na pytanie czy jeszcze jestem w stanie rywalizować z innymi menadżerami na odpowiednim poziomie. Pozdrawiam wszystkich
-
Zapraszam odezwij sie w wiadomosci prywatnej znajdziemy miejsce Lions of Poland
-
Zapraszam do grupy Polish fans Hools nick dawid127
-
Uwaga menadżerowie polskiej społeczności!
Akademia Menadżerów PL (jesteśmy "dzieckiem" jednej z najlepszych w Polsce i na świecie grup: Polskiej Akademii Menadżerów - PAM) ogłasza rekrutację!
Mamy 5 wolnych miejsc (decyduje kolejność zgłoszeń). Czego wymagamy od aplikantów?-
Aktywności na czacie grupy (Discord, kod dostępu prześlę zainteresowanym).
-
Umiejętności czytania i pisania po polsku.
-
Zaangażowania przyjajmniej jednym kontem do gry non stop w bitwach rankingowych lub w lidze grupowej.
-
Indywidualistom dziękujemy. U nas nie wystarczy tylko być.
Co dajemy od siebie?
Podniesiemy poziom waszego wyszkolenia taktycznego w OSM.
Umożliwimy wam rozwój mentalny - już nie będziecie rzucać komórką po przegranym meczu.
Stworzymy wam możliwość rozwijania się w grupie aktywnych menadżerów nastawionych na zwycięstwo nie za wszelką cenę, ale poprzez zabawę i relaks.
To nasza grupa w ósmej edycji plebiscytu Złote Piłki OSM.pl zdobyła prestiżową nagrodę w kategorii: Objawienie Roku 2020 - Grupa.
Nie zwlekajcie więc i zgłaszajcie się po szczegóły do @Dovco_HandF lub do naszych kapitanów: @huzar-shakir, @KACPER-Z-BEJURU, @Majkelowich albo też do szefa PAM: @Magic-89. Jeśli chcecie z kolei przekazać chęć do dołączenia do grupy przez facebooka to zapraszam do mnie na private, przekażę szefostwu Świat nie stoi w miejscu, OSM też nie, a pandemia kiedyś się skończy. Wszystko dookoła ewouluje - my możemy pomóc w osiągnięciu sukcesów w OSM bez żadnych ukrytych opłat, bo jeśli nie my - to kto?
-
-
APW - Academy Polish Warriors rozpoczyna rekrutację...!!!
Poszukujemy menadżerów polskiej społeczności OSM.
Jesteśmy częścią drużyny Polish Warriors. Jednej z najlepszych grup w Polsce.
Wymagania są proste i konkretne:
-
Aktywny udział w czacie grupowym na discordzie (kod dostępu później)
-
Przeznaczenie jednego ze slotów na bitwy rankingowe lub ligę grupową
-
Indywidualistom życzymy powodzenia w innych grupach
Chcesz dołączyć pisz do @Dooshek
-
-
Polish Legends ogłasza rekrutację
O Nas:
Jesteśmy jedną z najstarszych grup w OSM z wielkimi tradycjami oraz osiągnięciami. Grupa istnieje od 5 czerwca 2013 roku.
Nasza organizacja składa się z grupy głównej oraz dwóch akademii: Polish Legends Academy oraz Polish Legends Academy 2, które zostały utworzone odpowiednio w grudniu 2019 oraz kwietniu 2020 roku.O rozwoju graczy pod Naszymi skrzydłami najlepiej świadczą wyniki.
Podczas najważniejszej imprezy 2020 roku, Pucharu Polski Grup 2020, wygraliśmy w dwóch głównych kategoriach: Polish Legends zostało najlepsza grupą, zaś najlepszą akademią okazała się Polish Legends Academy.
Ponadto podczas tegorocznej edycji turnieju WarriorsCup, w którym brały udział czołowe Polskie grupy, Nasza akademia zdobyła srebrny medal, a jedyną grupą która ją wyprzedziła, była ekipa... Polish Legends!Cele:
Naszym głównym celem jest kontynuacja walki o najwyższe laury w turniejach międzynarodowych oraz na polskim podwórku.
Priorytetem są sukcesy w turniejach takich jak legendarne Crew Championship (w tym sezonie gramy w Dywizji 2), WGC 2021 (obecnie gramy w fazie grupowej), MPG i CCW.Kogo szukamy:
Przede wszystkim osób aktywnych, ambitnych oraz zaangażowanych. Osób, które tak jak my, chcą odnosić sukcesy w turniejach krajowych oraz międzynarodowych. Jeśli podzielasz Nasze podejście do gry, zapraszamy!
Czego oczekujemy od kandydatów?:
- Pełnego zaangażowania w grę
- Posiadania konta na discord - mamy serwer grupowy
- Przeznaczenia dwóch slotów na cele grupy (bitwy rankingowe/turnieje/ligi grupowe)
Na ten moment, mamy kilkanaście wolnych miejsc w Naszej rodzince.
Serdecznie zapraszamy!PL: 4 miejsca
PLA: 6 miejsc
PLA2: 6 miejscZainteresowane osoby zapraszam do rozmowy na priv ze mną @Mati-Colchoner oraz z @Ochowiak @konix1982 @pb1984 @kondziowa1 @10Ryba10
-
@mati-colchoner - przekonajcie mnie!
-
@mówmipatryk Hahah nie rozśmieszaj mnie.
Spójrz na dorobek tej ekipy, powinno być ci wstyd pisać takie rzeczy żeby tb się prosiła taka ekipa o grę.