Skip to content
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse
Brand Logo
  1. Home
  2. Türkçe Forumlar
  3. OSM: Oyun hakkında
  4. Kaleciler için istatistik önerisi (yenilen gol-yapılan kurtarış-gol yemeden tamamlanan maç)

Kaleciler için istatistik önerisi (yenilen gol-yapılan kurtarış-gol yemeden tamamlanan maç)

Scheduled Pinned Locked Moved OSM: Oyun hakkında
2 Posts 2 Posters 154 Views 2 Watching
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • 03DembaBa030 Offline
    03DembaBa030 Offline
    03DembaBa03
    Turkish Users
    wrote on last edited by

Bildiğiniz gibi OSM'de kalecilerde de yapılan de gol ve asist sayıları bulunuyor. Fakat hem günümüz futbol istatistik şirketleri, sitelerindeki verilerde yapılan kurtarış, yenilen gol, gol yenilmeyen maç gibi değerler dikkate alınıyor. OSM'yi uzun yıllardır oynuyorum ve bu zamana kadar OSM'de kalecilerin skora katkı yaptığını hiç görmedim. Bence kaleciler için gol ve asist yerine yapılan kurtarış ve yenilen gol, maç başına kurtarış, gol yenilmeyen maç gibi değerler eklenmeli. İyi çalışmalar...

EgoistMsdE 1 Reply Last reply
    1
    • 03DembaBa030 03DembaBa03

Bildiğiniz gibi OSM'de kalecilerde de yapılan de gol ve asist sayıları bulunuyor. Fakat hem günümüz futbol istatistik şirketleri, sitelerindeki verilerde yapılan kurtarış, yenilen gol, gol yenilmeyen maç gibi değerler dikkate alınıyor. OSM'yi uzun yıllardır oynuyorum ve bu zamana kadar OSM'de kalecilerin skora katkı yaptığını hiç görmedim. Bence kaleciler için gol ve asist yerine yapılan kurtarış ve yenilen gol, maç başına kurtarış, gol yenilmeyen maç gibi değerler eklenmeli. İyi çalışmalar...

EgoistMsdE Offline
      EgoistMsdE Offline
      EgoistMsd
      Turkish Users
      wrote on last edited by

@03DembaBa03 said in Kaleciler için istatistik önerisi (yenilen gol-yapılan kurtarış-gol yemeden tamamlanan maç):

Merhaba,

Bu konu daha önce de birçok kez sunuldu ve gerekli birimlere iletildi. Fakat şuan için Gamebasics planları içerisinde yer almamaktadır. İlerleyen zamanda bu konuda bir gelişme olursa duyurusu yapılacaktır.
      Öneriniz için teşekkürler. 👍

İyi oyunlar.

Signaturec065a5c57b4e611b.png
      alt metni

1 Reply Last reply
      0
      Reply
      • Reply as topic
      Log in to reply
      • Oldest to Newest
      • Newest to Oldest
      • Most Votes