OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
@Muhammetali70 said in OSM Taktikleri:
Merhaba arkadaşlar. Alan markajı mı iyidir yoksa adam markaj mı? Ve alan markajı ile adam markajinin kullanım alanlarını yazarsanız sevinirim. (Moderatör kardeş umarım dediğin yer burasıdır. Değilse bile lütfen yönlendirme yapmadan cevapla )
Moderatörün dediği yer burası benim bildiğim kadarıyla alan hücum adam ise defansif taktikler için.
-
@yersen_6 peki reis defansif savunmalı oyun şekliydi değil mi?
-
@yersen_6 peki reis defansif savunmalı oyun şekliydi değil mi?
Evet mesala 5 defans 6 defans 4231 gibi şeyler vb. için bence ama 424 433 vb. yapıp adam denedim olmuyor.
-
@yersen_6 o zaman mesela karşı takım alan markajı yani hücum yapıyorsa ben de defans yapmak için adam markajini seçmeliyim değil mi
-
@yersen_6 o zaman mesela karşı takım alan markajı yani hücum yapıyorsa ben de defans yapmak için adam markajini seçmeliyim değil mi
Defansif oynuyacaksan evet
-
Oyunda kanatları kullan ne oluyor ne işe yarıyor? Kısaca açıklayabilir misiniz?
-
@Muhammetali70 Takımınız daha çok kanat organizasyonları ile hücum eder. Kanatları kullan ile en uyumlu diziliş 433'tür.
-
@RevengeisComing teşekkürler
-
This post is deleted!
-
Sarı veya kırmızı kart almış olan oyuncunun kartları ne zaman biter??
-
Sarı veya kırmızı kart almış olan oyuncunun kartları ne zaman biter??
O değişir kırmızı kart avukat bölümüne git bakınca görülür ve itiraz edebilirsin 1 maçtan fazlaysa ve sanırım bunu destek bölümüne yazmalısın çünkü bu taktikle alakalı bişey değil
-
Reisler birşey sorucam şampiyonlar liginde Ajax oynuyorum ve şuan için daha yeni başladı. Transfer konusunda ve taktik konusunda neler yapmam lazım. Rakip takımların taktiğine karşı neler yapmam gerekiyor anti taktik bilgileriniz varsa verir misiniz. Güncel bilgilere ihtiyacım var.
-
@Ferat85 said in OSM Taktikleri:
Reisler birşey sorucam şampiyonlar liginde Ajax oynuyorum ve şuan için daha yeni başladı. Transfer konusunda ve taktik konusunda neler yapmam lazım. Rakip takımların taktiğine karşı neler yapmam gerekiyor anti taktik bilgileriniz varsa verir misiniz. Güncel bilgilere ihtiyacım var.
4-3-3 B Kanatları kullan oynuyor. Alan markajı yapıyor.
-
agalar benden güçlü 4-3-3 A paslı'ya karşı oynıyacam anti-taktik verebilcek. Güncel, denenmiş ve sağlam bi taktik olursa sevinirim
-
Arkadaşlar merhaba. Oyunun defansif taktikleriyle ilgili bir sorunum var. Geçtiğimiz son 4-5 güne kadar benim takımımdan güçlü takımlara karşı 4-5-1 ya da 5-2-3 gibi taktiklerle çıktığımda takır takır top oynayıp galibiyet alabiliyordum. Fakat dediğim gibi son 4-5 gündür güçlü rakiplere karşı bu taktiklerle çıkıp istatistiklerde de üstün olup galibiyet alamıyorum hatta son 2-3 gündür gol bile atamıyorum. Sizce bu dramatik düşüşün sebebi nedir? Oyunun maç motorunda bir sorun olabilir mi? Dediğim gibi bu kaybettiğim ya da berabere kaldığım maçların hepsinde istatistiklerde fark attım. Umarım yardımcı olan çıkar.
-
@Svatznović bende hep istatistiklerde fark atıyorum ama maç sonucu kötü olabiliyor
-
@yersen_6 Evet arada sırada şans faktöründen böyle olabiliyor ama sık sık ve üst üste olmasına anlam veremiyorum.
-
@Svatznović bende biliyorum şans faktörünü ama dediğin gibi çok sık başa gelince bide ligte çok kötü gidiyordum adam hep taktiğini övüyor şansızlık yüzünden böyle oldu diyor her maçında şansızlık yüzünden mi kötü sonuç alırız ya biz çok şansısız yada Bi sorun var Bi ligte arkadaşımla aynı taktiği kullanıyoruz benim kadro onun iki katı kadar filan daha iyi o 1 ben 2 stadyumlar eşit bu eskiden başıma gelmişti ama çokta eski değil
-
Arkadaşlar Merhaba City e karşı deplasmanda oynuyorum Kadro değerimiz eşit gizli antremana gitti taktigini bilemiyorum sizce nasıl bir taktikle çıkmalıyım yardım eder misiniz acill ?