OSM Taktikleri
-
@ersun-yanal-fedaisi bu ekran açıkken F3 tuşuna basıp sayfada aratabilirsin taktikleri. Biraz aşağılara gidersen 4-4-2B kanatları kullan baya iyi bir taktik 3-5-2'ye karşı tabi oynayış stili de önemli rakibin ama paslı ise dediğimi deneyebilirsin. Yarın sonucu bizlerle paylaşabilirsin ^^
-
@şampuan8e kadroyu 433 için kurmuşsun o kadro ile başka birşey oynanmaz. 433a en ideali yada 433b oynarsın. orta sahaya takviye yapana kadar analist göndemene gerek yok başka birşey oynayamazsın çünkü
-
@şampuan8e Futbolcular ve buna dair detaylar için bu başlığı kullanmalısınız.
-
@şampuan8e 433a paslı oyun için daha iyi kadron var. çizgi taktiklerini de maça göre seçersin
-
@şampuan8e sen mecbur 433 oynican. 451 oyna derdimde 96 lık forvet çıkarıp 71 lık orta saha koyman lazım o zaman. buda aşırı saçma. 433 oynarsın. yenilme ihtimalin biraz daha yüksek ama yenebilirsin de. ikinci tercih 5311 kontra oynayabilirsin. başka bişey oynayacak kadron yok . 433 oyna biraz defansif yada dengeli oyna gerisi şansa kaldı.
-
@şampuan8e 433b paslı oynardım. en ideal o şuanda kadrona göre.
-
@şampuan8e o taktiği de kullanabilirsin. ben 442a oynardım hakem belirtmemişsin baskıyı ona göre yaparım. stil ve tempo 59 yapardım.
-
@şampuan8e 433 oynayacaksın o zaman. 65 baskı fazla gelebilir kırmızı hakem için. risk de alablirsin önemli maç ama kırmızı da alabilirisin
-
@şampuan8e bence hücumu yüksek olanları beke koy hücumu düşük olanları ortaya koy
-
@şampuan8e ofsaytı kapat
-
@şampuan8e maç dengeli. 3 ihtimalli. yüzde 40 sen 40 berabere 20 rakip derim. 433 oynarsa tabi. başka biişey oynamalı rakip
-
@şampuan8e eyvallah. tebrikler.
-
@okanceylans 433 oynayabilirsin. rakip ne oynuyor kimin sahasında saha avantajı varmı hakem ne renk bunlara bakmak lazım ama sadece ortalama kadro degei ile çok fazla birşey söyleyemiyorum
-
@emirpro1234 adam hangi taktikle oynuyor bilmeden birsey diyemem. hakem ne renk. daha birçok şey var. bu kadarı bilsek gene iyi bir taktik yapılabilir. 3-0 dan dönmek zor ama olabilir de
-
Önemli bir deplasmanım var rakibin sahasında +6 son seviye stadyumu var ve hakem rengi kırmızı kadrosu şöyle
Elazığspor
İlk onbir : 433b
Forvet:86/86/86
Orta:92 /89/87
Def:91/92/89/86
Kal:92
Yedekleri:
For:81
Orta:83/80
Def:85
Kal:85
Taktiği: Paslı oyun, adam markajı, ofsayt hayır, dikkatli, kamp yok.
Serik spor benim kadrom
For:94/92/91/90/87
Orta:90/88/88/87/85
Def:96/94/94/91/89
Kal:93/90/50
Hangi dizilişi hangi taktikle çıkmalıyım sizce -
@yersen_6 zor maç. oynayabileceğin epey taktik var. 5311 kontra. alan savunması normal ofsayt yok 45-40*70 bunu deneyebilirsin. ama ofsaytı açarsa taktiği değiştir. 343b pas. adam markajı oysayt evet 45-55-59. bunu deneyebilirsin.
-
@darkmohikan maçın başlarında kırmızı kart yedim ve 3-0 yenildim ama maç eşit geçti sayılır gol dışında
-
@firentr sağlar diye biliyorum ama ne kadar sağladığını bilmiyorum zaten normal kullanıcılar bunu bilemez stadyumunuzu geliştirirseniz avantajını artar stadyumunuzu son seviye yaparsanız ev avantajına ek olarak %6 avantaj elde edersiniz bide sorularınızı destek bölümüne sorun
-
@filozofmeto said in OSM Taktikleri Oyun sadece kadro değeriyle orantılı degil taktikler oyuncu durumları bir çok değişken oluyor biraz da sanş faktörü lazım.
-
@casperovski hocam kadronuz hangi dizilişe uygun