OSM Taktikleri
-
@casperovski herkesin kendi stratejisi var ben transfer politikanizi doğru bulmadım. Elinizdeki kadrodan iyi verim alıyorsanız o başka bir şey.
-
@casperovski Hocam, dediğinizi çok mantıklı buldum. Ama, bunları yaparken aynı zamanda kadromuzu da yavaştan kurmamız gerekiyor değil mi? Biraz açma imkanınız varmı konuyu?
-
@casperovski aslında ben buna yerden yere değişir savaşsa mantıksız Bi taktik kısa Bi ligsede biraz mantıksız gibi uzun Bi ligde sonlara doğru başlarda değil sonlarda oyuncu zor satılmaya başladığında genç alıp geliştirmek mantıklı bana göre çünkü ilk başta rahatça oyuncu satıyorsun o yüzden gence gerek yok kadro kolayca gelişir ama sonlarda oyuncu satılmıyor o sonlara zor sarılma günlerine doğru yaklaştığını anlayınca genç oyuncu almak mantıklı ilk başlarda geni yüksek olan almak mantıklı ama gençte illa alıcan ama geni daha yüksek olan oyuncu varken alması bence daha mantıksız inşallah tartıştığımız konu budur yoksa ben anlamadım tartıştığınız konuyu
-
@ellaria reis benim bildiğim kadarıyla 100lük normal oyuncuyla 100lük formda oyuncu aynı formda olur ama formda oyuncunun formu artar yani o oyuncu mesala 95 gücünde oluyor formda olduğunda sallıyorum geni +5 artıyor ve 100lük oluyor ama 100lük oyuncuyla formu aynı olur ama ikisinin tutacağı form değişebilir mesala benim 90lık oyuncu var bide 99luk 90lık daha iyi performans gösteriyor o tutacağı formda biraz şansa girebilir ama geni yüksek olan oyuncunun tutacağı formunun iyi olma şansı geni düşük olan oyuncuya göre daha fazladır inşallah yorumumda sorun yoktur bide arkadaş osm taktikleri başlığı altından yeni bir başlık açmış bende o yazmadan cevabı veriyim dedim yanlışlarım varsa söylerseniz sevinirim
-
Beyler 2 gün sonra napoli maçım var ben juventus um rakibim benim arkadaşım genelde hep 433 b ofansif kanatları kullan oynadığımı biliyor maç ama onun evinde taktik öneriniz var mı 4-2-3-1 gibi çılgın ama etkili taktiklerolursa süper olur ve 4-5-1 4-4-2 ve 4-3-3 ler counterlamasa harika olur
-
arkadaşlar merhaba devamli 3-5-2 veya 3-3-2-2 oynayan varmi? 3-5-2, de hücum stili ne olmali kanat, kontraatak ,kaleyi gorunce vur oynanır mi?
-
@gülami-salgın sürekli bir taktikle oynamıyorum. maçına göre değişik taktiklerle çıkarım. 352 yada 3322 ile pas ve kgv oynayabilirsin kontra için daha iyi taktikler var. kanat oyunu için de uygun değil. oynanır mı oynanır ama max verim alınmaz
-
@darkmohikan 3-5-2 de kontrada çıkılır mi peki ?
Bide kgv neye gore kullanmaliyim ? -
@gülami-salgın kontra da oynarsın ama en verimli olanı olmaz. 5 li orta saha oynarsan en verimli kgv olur sonra pas oyunu. Kontra oynayacaksın başka taktik seçmeni öneririm.
-
Arkadaşlar 4-5-1 kgv başka hangi stil gider ? Pasli,kanat,kontra,uzun bunlar gider mi ?
-
@gülami-salgın en iyi kgv gider pas ve kontra oynanabilir. kanat ve uzun oynanmaz
-
@darkmohikan Selam kupa yarı final maçım var deplasmandayım rakibimin takımı 106 gücünde benimki 108, 4-3-3 B kanatları kullan oynuyor kesin kazanmam lazım taktik önerir misin? Kalecim 115 lik kalan meviler 105, onun ise kale 106 defans 104 ortasaha 105 forvetleri 108 lik. Lütfen kazanabileceğim sağlam bir taktik önerin. Ben 433 B paslaşarak ya da 5311 kontra olur diye düşündüm sizce nasıl oynayayım?
-
@şampuan8e kesin kazanacak bir taktik yok. Sonuçta şansın da olmalı yoksa olmuyor. Sadece ihtimali arttirabiliriz o kadar. 5311 oynanmaz onu geç çünkü bariz güçsüz olmalısın yoksa taktik iş yapmıyor. Şöyle soyleyim ben nimes tim rakip PSG transfer olmayan lig. Yinede yedeklerle çıktım 59 ve 60 Luk adamlar koydum 2-1 yendim. Yakın takımlarda iyi sonuç vermiyor. Antalyasporsan Galatasaray'a 5 li defans çıkarsın ama fenersen çıkamazsın. 433 442 451 4231 secebileceğin taktikler. Hakem de yazmamissin karar ver ona göre bir taktik yaparız
-
4 5 1 kaleyi görünce vur takitiğine karşı hangi taktiği kullanabilirim
-
@darkmohikan 433 B paslaşarak oynadım 3-2 bitti. O 3 golüde penaltıdan attı. Ama bu kupa maçıydı 3 gün sonra yine onla deplasmanda oynuyorum ve o lider 70 puanla ben 69 puanla 2. yim kazanmam gereken bit maç hakemin derecesi yeşil ve o 433 B kanatları kullan oynuyor. Takımımı paylaşıyorum:
-
@terim198 343b paslı oynatabilirsin
-
@darkmohikan sence nasıl oynayayım
-
@şampuan8e 451 kgv pozisyonlar herkes yerinde ofsayt yok çok agresif 75-45-75. oynayabilirsin. kanatlara iyi savunmacıları koymakta fayda var. bu oyun tarzında forvet ayda yılda bir gol atar o yüzden orta saha ya yardım da edebilir.
-
Hefedi son sıra olan takımlar için şampiyonluk yoluna giden bir taktiktir.Deneyin başarılı sonuçlar geldikçe bana geri dönüş yapın
Diziliş: 4-5-1
Oyun Stili: Kaleyi Görünce Vur
Çizgi taktikleri
Hücum: Orta sahayı destekle
Ortasaha : Forveti Destekle
Defans: Geride kal
Markaj: Alan markajı
Ofsayt tuzağı: Hayır
Mücadele: Agresif
Tempo %90Tek pas futbol
Baskı %90Tam
Stil: %70 Ofansif