Złote Piłki Edycja "ÓSMa"
-
Drodzy Oesemowicze/Forumowicze jak co roku OSM.pl. przyznaje złote piłki, ale to już wiecie! Pora na ÓSMą edycję tego jakże prestiżowego plebiscytu i to w nowej formule, a jej powodzenie zależy od Was! Śpieszę z wyjaśnieniem:
Każda grupa może przeprowadzić własne głosowanie np. w formie ankiety, a wyniki opublikują Wasi przedstawiciele, następnie sumujemy wszystkie głosy i wspólnie wyłonimy laureatów 2020 roku, w następujących kategoriach:
- Najlepszy menadżer w kraju
- Najlepszy menadżer ze świata
- Najlepsza Grupa w Polsce
- Najlepszy Szef/Kapitan grupy
- Człowiek roku (Zasłużony dla Społeczeństwa Osm)
- Objawienie roku 2020:
- Menadżer
- Grupa
Nagrody bez głosowania:
- Nagroda za aktywność na forum:
- Najlepszy wynik punktowy w TOP-100 polskiego rankingu:
- Najlepszy wynik w pojedynczej lidze (ponad 10 000 punktów)
- Nagrody od Community Manager_PL.
Uwaga: Jeden menadżer może max otrzymać dwie Złote Piłki OSM.pl.
-
Grupy zainteresowane głosowaniem proszone są o przedstawienie wyników
najpóźniej do następnego poniedziałku (2 lutego) do godziny 23:00
Z góry Dziękujemy.
-
Przedstawiam wyniki wewnetrze z glosowania z Lions Of Poland
-
@km1992_1992_1 Pięknie to przedstawiłeś! Dziękujemy „Lwom” za głosy i tę prezentację.
-
@dino-ligenza said in Złote Piłki Edycja "ÓSMa":
@km1992_1992_1 Pięknie to przedstawiłeś! Dziękujemy „Lwom” za głosy i tę prezentację.
Profesjonalnie
-
A dziekujemystaramy sie nie odstawac sportowo i oragnizacyjnie za bardzo od polskich ekip
-
@km1992_1992_1 staraj się staraj, ale to, że się nie lubimy nie powinno mieć wpływu na Wasze głosy, bo nie wierzę, że uważacie nas za gorszych od polish valhalli xD. To tak jakbym powiedział, że milik jest lepszy od Messiego bo go nie lubię i o. Pozdro
-
Sonda byla dla wszystkich graczy z mojej ekipy nie mam wplywu na to jak ktos glosowal. Masz racje to ze sie nie lubimy nie moze wplynac na glosowanie. Dlatego tez ujalem wasz zespol w sondzie a to ze nikt nie zaglosowal nie mam na to wplywu. Zarzuty w stosunku do mnie mogly by byc gdybym nie wpisywal waszego zespolu. A i w szefie grupy znalazl sie sniki w graczach roku ty i sniki i w grupie tez. Ja moge otwarcie powiedziec na kogo glosowalem bo to zadna tajemnica.
Gracz roku: Mati Colchoner
Grupa roku : Polish Legends
Szef roku: Mati colchoner
Czlowiek roku spolecznosci : Dino Ligenza
Objawienie roku gracz : Piotras231
Objawienie roku grupa : Akademia Menadżerów PLReasumujac nasza ankieta to kropla w morzu wszystkich glosow i wiem ze u was nikt z mojej ekipy tez nie dostanie glosu wiec spokojnie. A tak jak mowie ja zaglosowalem z czystym sumieniem i chlopakow prosilem o to samo
-
Aha jeszcze ustosunkuje sie do swojego glosowania w kwestii moich wyborow zeby nie posadzac mnie pozniej o kolesiostwo
Gracz roku Mati Colchoner. Znam aktualnie dwoch najlepszych wedlug mnie graczy z Polskiwlasnie jest to Mati i Tristan. Postawilem swoj glos na Matiego gdyz z nim mam zawsze najwiekszy problem gdy gram. Z tristanem gralem aktualnie tylko dwa mecze w swojej karierze i tez problem mialem.
Grupa roku: Polish Legends
Chyba jasne i oczywiste wygrali PPG w crew cup trzymaja poziom reprezentanci w imp i mpp oraz prowadza pewnie w Warriors Cup.
Szef roku. Postawilem na Matiego umiejetnie potrafi prowadzic zespol mimo 3 ekip.Szapoba.
Wielkie uznania naleza sie również dla Damiś27 sam prowadze 3 zespoly u wiem ze to bardzo trudna sprawa.
Czlowiek roku. Dino Ligenza wedlug mnie robi chlopak mega robote typeriada, koloseum grafiki na najwyzszym poziomie. Slowa uznania rowniez dla Dovco ktory trzyma cale forum w ryzach i polska spolecznosc w osm.
Objawienie roku gracz. Postawilem na piotrasa231 .wedlug mnie obok Aled Smith najwieksze objawienie tegorocznego imp.
Grupa objawienie roku.Akademia Menadzerow PL .swietny wystep wedlug mnie w ccw bardzo solidny w warriors cup . Wedlug mnie ta grupa jest objawieniem.Mega robote robi tam Dovco wedlug mnie powalcza o to miano z Polish Legends Academy -
@km1992_1992_1 dlaczego gracz roku to Mati? 4 dostało po 3 głosy jakie kryteria macie przy równej ilości głosów? Lider decyduje?
-
To sa nasze wewnetrzne glosy i kazde glosy beda przypisane do graczy i grupy...ja napisalem jak ja glosowalem i dslem argumentacje swoja. Ty masz tez glosy i one beda pewnie liczone na twoje konto ... dopiero jak wszystkie grupy przedstawia wyniki glosowania bedzie zliczone wszystkie i ktos wygra
-
Jeszcze jedno jest szef i moderatorzy forum jesli oni uwazaja ze cos jest nie tak z glosowaniem niech cofna nasze glosy i tyle
-
@dino-ligenza said
**Każda grupa może przeprowadzić własne głosowanie np. w formie ankiety, a wyniki opublikują Wasi przedstawiciele, następnie sumujemy wszystkie głosy i wspólnie wyłonimy laureatów 2020 roku
@dino-ligenza zastanawia mnie dlaczego głosy mogą oddawać tylko menadżerowie w swoich grupach ? Nie pytam po złości , po prostu mamy wielu menadżerów którzy nie należą do żadnej grupy a możliwe że również chcieliby oddać swoje głosy w tym plebiscycie ? Nie należąc do grupy nie mają oni możliwości głosowania , a tak chyba nie powinno być bo to jest jawna dyskryminacja menadżerów niezrzeszonych w grupach .
-
Gracze Niezrzeszeni sprawa ZŁ-8/01 z powództwa cywilnego
stronę pokrzywdzoną reprezentuje - @CezarroTy gracz zrzeszony piszesz o dyskryminacji graczy nieposiadających grup? Rozumie, że masz pełnomocnictwo od nich w celu reprezentowania ich w tej sprawie? Zatem zaczynamy. Słusznie zauważyłeś, że gracze bez grup nie są uwzględnieni w głosowaniu, ale tylko na „papierze” Od kilku dni czekam na ich reakcję, ale za każdym razem wita mnie cisza, dlatego niezmiernie się cieszę, że w końcu zebrali się i postanowili dochodzić swoich praw, a ich głosem jesteś Ty.
Dla usprawiedliwienia własnych czynów przypomnę głosowanie sprzed roku, gdzie najwięcej głosów oddano na @mihau1878 - 4 głosy, raptem cztery głosy, a w tej eksperymentalnej edycji, pobiliśmy już ten niechlubny rekord i to po głosowaniu zaledwie jednej grupy.
Wracając do bolączki w postaci dyskryminacji, to biorę wszystkich tutaj obecnych na światka, że każdy gracz niezrzeszony może oddać swój głos i będzie równie ważny co głos gracza posiadającego grupę.
Na koniec dodam tylko, że warto rozmawiać w cywilizowany sposób, przecież w Nas wszystkich płynie biało-czerwona krew.
Pozdrawiam.
-
@dino-ligenza Zrobiłem ankietę w PE. Niedługo wrzucę wyniki.
-
@ToomAnyWays Świetne wieści, czekamy z niecierpliwością.
-
Pozwoliłem sobie wrzucić wyróżnienie dla naszej grupy
Dystans przede wszystkim!
-
@rusewicz haha 🤪.
Ale wiecie co wam powiem dystans dystansem, ale te nominację np na złotą piłkę straciły jak dla mnie sens i swój blask i mam gdzieś to kto co i na co zagłosuje, czytając to to chociażby tutaj można by było zachować powagę.
Nie ma nic do ogórków czy buraków, jak uznacie że Sparta nie ma formy z dystansem przyjmę takie wyróżnienie hehe (np: Warriors Cup), ale czasem tym całym pompowaniem na okrągło tego samego aż to wszystko traci blask i przestaje być śmieszne, to tak jakby codziennie na obiad robić zupę pomidorową, to każdemu by się odechciało jeść. To był przykład, który po przełożeniu na sedno sprawy i domyślając się i co chodzi daje odpowiednią odpowiedź. -
Jakby ktoś był zainteresowany to podrzucam opcje jakie dałem do głosowania. Nie brałem pod uwagę nikogo z naszej grupy z wiadomych względów. Do części kategorii zrobiłem opisy subiektywnie wybranych kandydatów, żeby było wiadomo kto co osiągnął. Podsumowanie postaram się podać do niedzieli:
-
@seba191995
Z tego co wiem to nikt Sparty nie nazwal ogórkami... prawda jest taka ze dotad poki bede w grze moja ekipa i ja bede atakowany ze strony Husari... tylko tak jak mowie ja to ja ale moich LWÓW nie dam ruszyc... chlopaki juz stwierdzili ze nie ma sensu odpowiadac na ogórków wiec nadali przydomek buraków tak jak @Rusewicz mowil grunt to dystans ale tak jak mowie po mnie personalnie splywaja te wszystkie brednie ... mam swoja robote do wykonania i na tym sie skupiam