10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ 🏆 👑
-
@seba191995 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@ac-bubol no ty to bez wątpienia
Choć generalnie daję grać innym, żeby się rozwijali w AMP, w tym turnieju na cześć 10-lecia istnienia najstarszej polskiej grupy zagram od 1 rundy
-
Are you ready? The first foreign group in the tournament is !!
Jesteście gotowi? O to pierwsza zagraniczna grupa w tym turnieju !! -
@Seba191995 Ready to fight!!!
-
@seba191995 Nr 1 z TOP 100 bitew rankingowych?! Ale sztos! Szykuje się nam jeden z najmocniej obsadzonych turniejów w historii urodzinowych turniejów polskich grup .
I oni mają na stanie zaledwie 12 członków w grupie!
https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/25652#crewmembers -
@seba191995
Lecimy dalej z informacjami, jesteście gotowi na kolejnego gościa turnieju ?
Are you ready?
Another Star at Sparta's 10th Anniversary Tournament? -
@Seba191995 Bring 'em in!
-
@seba191995 Super Zapowiada się świetny turniej
-
@seba191995 Glory Arab! https://pl.onlinesoccermanager.com/Crew/25660#crewmembers
3 miejsce w TOP 100 bitew rankingowych. Super! Super! -
@dovco_handf to musieli niedawno spaść dziś byli do południa jeszce 2.
-
@seba191995 said in 10-lecie Spartacus-a WIELKI TURNIEJ :
@dovco_handf to musieli niedawno spaść dziś byli do południa jeszce 2.
To jest ruchome 5 w lewo, 5 w prawo. Nieważne, to ścisła, światowa czołówka. Mam nadzieję, że któregoś wylosuję do gry w mojej grupie
Planujecie zrobić losowanie zespołów czy jak będzie z przydziaem drużyn w afrykańskiej Lidze Mistrzów?
-
@dovco_handf Nad wszystkim myślimy, planujemy w weekend zebranie i cos ogarnąć by miało ręce i nogi ,na razie pracujemy nad tym by budować napięcie i pokazywać kogo dla was mamy.
-
@dovco_handf ale spokojnie masz 4 ligi w pierwszej rundzie i z każdej grupy po jednym zawodniku z grupy. Jedynie możesz trafić ze z A. Glory czy TeknoRed kogoś kto będzie miału cb to albo gracz z cel cel 1 lub cel 4 czy/ cel 6 czy/ cel 7.
Tutaj będziemy musieli z tymi celami z prostować sytuacje bo mamy tak cel1/cel2/cel2/cel2/cel4/cel4/cel4/cel4/cel6/cel6/cel6/cel6 i cel7/cel7/cel7 i cel8.
Dla wyrównania szans jak ekipa weźmie cel 1 z grupy w pierwszej lidze to w drugiej lidze ich ziomek zamiast 7 musi wziąć 8 i będzie hulało, Regulamin pojawi się na dniach. Jeszcze musimy go przetłumaczyć na angielski -
@seba191995 Najlepiej więc po prostu podzielić cele między grupy, a one niech już sobie rozdzielą je pomiędzy graczy tak jak to się dzieje w Crew Cup 2021, że tak nieśmiało podpowiem
-
@dovco_handf no tak chyba sie zrobi
-
@seba191995 będzie świetny turniej!
-
Lecimy dalej z informacjami, jesteście gotowi na kolejnego gościa turnieju ?
Are you ready?
Another Star at Sparta's 10th Anniversary Tournament? -
@seba191995
Nie wiem kto robi te filmiki, ale mega sztos to wygląda.
Przekaż gratulacje ode mnie za robotę. -
@seba191995 PE nie mogło zabraknąć oczywiście
-
@byku-duma-warmii Ja, moja pasja do dj-ing, gram sety klubowe ,także dla mnie to lajcik do ogarnięcia.
-
Spóźniłem się!
@Byku-Duma-Warmii O ile się nie mylę, to autorem muzyki, filmu oraz „głosem” jest @Seba191995
Zgadzam się z Tobą, świetna robota, takiego turnieju nie było, ale i takiej okazji jak 10lat istnienia również. Jesteśmy świadkami czegoś wyjątkowego, historia tworzy się na Naszych oczach.