STSL 2020-2021 Sezonu
-
@yersen_6 ama maçı izledim ben istatistiği 01adana verdi maçı izleyince göztepenin daha net pozisyonlar yakaladığı aşikar fenerin motivasyon sıkıntısı var sadece topla oynadı ama alanya öyle deil topla da oynadı net pozisyonlar da buldu bitirici olmak da bi meziyettir kaçırınca şansa bağlamamak lazım
-
@bayburt-il-ozel-idare doğru diyorsunuz hocam ama futbolda şansta büyük Bi faktör bence tabi bitiricilik önemli zaten alanyayla karşılaştırmıyorum feneri karşılaştıramam bu maçlarda Alanya bildiğin lille gibi oynadı çok büyük Bi takım ismi veriyim real gibi fenerbahçe aynı normal fenerbahçeydi alıştık biz artık Bi ara gaza gelmiştim şampiyon ol az filan ama biz erolla devam edersek olmaz yine Bi 4e filan düşeriz diye düşünüyorum ben umudu kestim fenerden fenerbahçenin bu yıl şampiyon olmasını beklemek gsnin tekrar vefa Avrupa liginde şampiyon olmasını beklemekle aynı benim için
-
@yersen_6 bence önünüzde bi şans var bizi yenip çıkışa geçebilirsiniz çok da ümit kesmeyin iyi kadronuz var irfan gustavo da dönücek yeterki gs puan kaybetsin gene olursunuz şampiyon
-
@bayburt-il-ozel-idare hocam sizi yenersek moraller düzelir ve Erol hocanın gitme ihtimali azalır kaybedersek moraller dahada düşer ama erol hocanın gitme ihtimali artar şimdi hangisini istesem karar veremiyorum ama fenerin kazanmasını ve Erol hocadan daha iyi bir teknik direktör gelmesini isterim
-
@yersen_6 bi takım kazanır bence niyeyse berabere bitmicekmiş gibi geliyo bana kazanırsak süper olur bizim için ama malesef gs erzurumla oynicak bjk de denizliyle kağıt üstünde basit maçlar
-
@bayburt-il-ozel-idare bencede berabere biter kazanamayız biz zaten
Bi sorum var sizce Alanya niye süper o kadar oyuncusunu sattı teknik direktörünü sattı ben Alanya bu yıl iyi olamaz dedim adamlar gene süper inşallah gelecek yıl şampiyonlar ligine giderler -
@yersen_6 en iyi alanya temsil eder bizi avrupada başkanları iyi takıma uygun yabancı ve yerli transfer ediyolar hasan çavuşoğlunu tebrik ediyorum
-
@bayburt-il-ozel-idare ben bu adamların daha nasıl lig şampiyonu olamaddığını anlayamıyorum
-
@01adana01adana bu sene üst üste ligin son sıralardaki takımlarına puan kaybetti bu sürecin etkisi büyük gençlere 2 1 denizliye 1 0 erzurumla 1 1 berabere kayseriyle 1 1 berabere ve bunların hepsi dep yani alanyasporun dep performansı iyi deil
-
beşiktaş denizlispor maçı kaç kaç biter tahmin alalım
-
@bayburt-il-ozel-idare 2-0 bjk senin tahmin maç oynandımı bilmiyorum
-
@yersen_6 2 1 alır bjk bence ya da böyle biter
-
Ve skor 3-0 bjk aldı
ts - fb tahminin ne -
@yersen_6 zor be net bi tahminim yok kg olur gibi ve ts kaybetmez diyim
-
@bayburt-il-ozel-idare ben 3-1 ts alır diye düşünüyorum
-
@yersen_6 gs erzurum maçı peki
-
@bayburt-il-ozel-idare gs rahat alır bence
Fb - ts maçında gustavo olsaydı benim gözümde fbnin Bi şansı olurdu -
@yersen_6 hangi spiker olucak acaba yalçın çetin bjk denizliyi almıştı inş ercan taner alır bu maçı
-
Dakika 76 Fenerbahçe Pelkasın golüyle 1-0 öne geçti ve maçı izlemedim ama istatistiklerde fenerbahçe çok iyi 8 işabetli şutu var 10 şuttan rakibinin ise 8 şuttan 1 isabetli şutu var
-
@yersen_6 seyirci yokken derbilerde deplasman kazanıyor hep