OSM Taktikleri
-
ben 4-51 kontratak taktiği ile slovakya ile euro finaline çıkmıştım
-
@rasim-soysal vardır ama burada rakiplerin önemli
-
Osm taktikleri ile Bi güncelleme mi oldu? çok sık kullandığım ve 10 maçın 9unda net istediğim sonucu alıyordum rakiplerim hep aynı taktiği kullanıyor 433 paslı veya kanat ben ise 451 kgv ile kazanıyorum 2 ayrı slotta aynı taktik ile 2 gündür önce yendiğim adamlara eziliyorum kaybediyorum ama kazanacağına emindim istatistiklerde ezip yenilsem taktikten şüphe duymucam ama istatistiklerde de ezildim rakiplerim aynı
-
@ripkobe_1 ne yalan söyleyeyim hocam ben 343b uyguluyorum ve 433b çoğunlukla beni yeniyor
-
@ripkobe_1 çoğunluğu alan yapıyor kanatlar diyor tabi paslı diyenlerde var ofsaytı kapalı yapıyorlar benim daha karşıma hiç 343 uygulayan çıkmadı o yüzden hiç kullanmadım ama bunu uygulayan rakiplerim çoğunlukla yeniyor beni ama benimde yendiğim oluyor
-
@pjane07
1.sorun evet oynanır ben oynuyorum bazen kazandığında oluyor kaybettiğimde ama en çok berabere kalıyorum ama sadece zor maçlarda uyguluyorum -
@pjane07 öncelikle size bişey demek istiyorum osmde fazladan hesap yasaktır sadece foruma girmek içinde olsa bunda bütün slotlarınız boş şimdi ana hesabınıza şifre almak için tr.support@onlinesoccermanager.com a mail atın böylelikle yan hesaba gerek kalmaz
Şimdi sorunuza dönelim hocam ben karşı taktikçiyim tek taktik gitmem ve ben eskiden tek taktikçiydim ve 433e karşı 343le yenilirim çoğunlukla ama yendiğinde oldu sizin ilk iletinizin bir üstünde benim iletim var orada ayrıntılarını yazdım
-
@pjane07 hocam profile gidin düzenleye girin en altta hesabı devre dışı bırak diyin hesap kapatılır
@StarcrescenT 451 kgv alan ofs. Kapalı oynuyabilirsiniz 70-50-70 defans ve hücum yerinde olucak ortasaha hücuma yardım edecek ben 442 için bunu uyguluyorum çoğunlukla kazanıyorum
-
arkadaşlar
son zamanlarda oynamadım oyunu ama sanırım botlar kuvvetlenmiş botlara karşı çok zorlanıyorum bir taktik lazım adamlar 4 5 1 çıkıyor fena patlıyoruz yardım edin -
3-4-3 B Paslı 70-79-59 agresif - ofsayt tuzağı: var
Adam markaji yok
Görevler kornerci en iyi SLByada SLB frikik ortaha sahanın hucumunun en kuvvetlisi penaltılar : herhangi bir santrafor -
@gwoemul hocam korneleri orta sahalara kullandırıyorum bekler daha mı iyi kullanır
-
Evet genelde beklere kullandirisaniz daha iyi olur şöyle düşün tek forvet oynuyorsunuz forvete korner kullandiriyorsun.)
-
@gwoemul eyvallah hocam teşekkür ederim
-
@omerozcan32 said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar,ben Southampten takımını yönetiyorum.Ve bugün Manchester United takımı ile çok önemli bir maçım var.Karşı takım menajeri, 4-3-3 A paslı oyun ile takımı oynatıyor.Ben bu taktiğe karşı nasıl bir taktik kullanmalıyım ki bu maçı kazanayım?
Kardeşim benim adam hatalı oynuyor. 433 taktiği paslı oyunu kaldırmaz.
Sen 433 B çık. Kanatları kullan. Kendi evindeysen %80 Tam saha baskı koy.
Rakibe yakın oyna. Yüksek hızda pas yap. %74 yeter.
Forvet ilerde kalsın. Orta saha forvete yardım etsin bekler yerinde kalsın.
Maç sende -
@hakan8907 4-5-1 orta saha defansa yardım güzel gider. Baskı 50 civarı, defansif, yüksek hız pas önerebilirim. 5-2-3A kontra atak da deneyebilirsin..
-
@hakan8907 tebrik ederim
-
@haçatoryan 3-4-3 çok açık veren bir taktik onun yerine 4-3-3 kanatlar halen favorimdir.