LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy)
-
Skład AMP na pierwszą rundę:
G1: @adiceglihno
G5: @KACPER-Z-BEJURU
G9: @Grzybosław
G:13: @huzar-shakir -
POLISH VALHALLA
G1 @Bartosz-Qrek
G5 @borys2010
G9 @Kiziiii
G13 @Pan-Karol-99AKADEMIA POLISH VALHALLA
G1 @Krakersina
G5 @arkadio11
G9 @Korsarz1992
G13 @kokojumbo123 -
@janex123 said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
Tak coś jakby mało tych zespołów Turniej się odbędzie?
Multikonta zablokowali
-
@damian_skinek said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
@janex123 said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
Tak coś jakby mało tych zespołów Turniej się odbędzie?
Multikonta zablokowali
znowu...
-
Powinno się zbojkotować ten turniej na znak protestu przeciwko nagminnemu łamaniu Regulaminu przez graczy LOP ,a przynajmniej jednemu z nich , który już po raz kolejny dostał zawiasy za posiadanie więcej niż jednego konta. Niech sobie sami grają w tym turnieju na swoich multikontach .
-
@cezarro czyli nici z turnieju?
Bo nwm co napisać chłopaka z akademi? -
@seba191995 nie mam pojęcia , wyraziłem tylko swoją opinię o tym turnieju . Moja grupa i tak nie miała zamiaru brać udziału więc dla mnie obojętne czy turniej się odbędzie czy nie
-
@cezarro no sparta nie gra, młodzi mieli się sprawdzić
ale faktycznie jest tylko 6 składów. -
@seba191995 said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
@cezarro no sparta nie gra, młodzi mieli się sprawdzić
ale faktycznie jest tylko 6 składów.nie ma żadnych wiadomości, do 30 zaczekam, ale myślę o wycofaniu się
-
Panowie, napiszcie do niego. Nie po to założył kolejne nowe konto, aby nie było z nim kontaktu
-
W imieniu organizatorów pragnę Was uspokoić i zapewnić, że turniej się odbędzie, lecz z opóźnieniem. Nowa data startu to 6-7 Maja Natomiast pierwszego maja sam organizator uchyli rąbka tajemnicy, odnośnie losowania.
-
@dino-ligenza powinni tylko zmienić nazwę turnieju z Lions Cup na Multikonto Cup
-
@Cezarro Kto z Nas nie popełnia błędów? Poza tym nie można oceniać całą grupę na podstawie jednego przypadku.
-
@dino-ligenza said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
@Cezarro Kto z Nas nie popełnia błędów? Poza tym nie można oceniać całą grupę na podstawie jednego przypadku.
@dino-ligenza said in LIONS CUP - Ostateczne starcie (międzynarodowy turniej urodzinowy):
Można popełnić błąd ,zgodzę się z Tobą , jednak jak ktoś popełnia taki sam błąd po raz kolejny świadczy to o tym ,że popełnił ten "błąd" z pełną świadomością . Wtedy to już nie jest błąd ,tylko recydywa. Dla takich osób nie powinno być miejsca w społeczności OSM
-
@Cezarro Jak zwykle wszystko pod publikę i to w momencie, kiedy oskarżony nie może się bronić. Nie chcę się zagłębiać w Twoją historię, ale sam wspomniałeś o recydywie. Zatem śmiało powiedz, ile razy popełniłeś ten sam błąd, przez który dostałeś bana na forum? ? Nikogo nie bronie, ale istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności.
-
@dino-ligenza ban na forum a ban na grę to są dwie całkowicie różne rzeczy , inna skala przewinienia można powiedzieć. Faktycznie dostałem bana na forum raz czy dwa ,ale to głównie przez nadgorliwość moderatorów niestety
-
@Cezarro Jak zwykle wszystko pod publikę i to w momencie, kiedy oskarżony nie może się bronić. Nie chcę się zagłębiać w Twoją historię, ale sam wspomniałeś o recydywie. Zatem śmiało powiedz, ile razy popełniłeś ten sam błąd, przez który dostałeś bana na forum? ? Nikogo nie bronie, ale istnieje coś takiego jak domniemanie niewinności.
@Dino-Ligenza tutaj muszę się wtrącić. Otóż oskarżony ma już kolejne nowe konto, więc może się wypowiedzieć.
-
@Damian_Skinek Skoro ma nowego konto, to pewnie napisał do „Adminów” o usunięcie tamtego konta po odwieszeniu kary. Ja czekam na turniej, a nie na rozprawę „palenie czarownic”
-
@dino-ligenza Dinus wiesz jak bardzo Cię szanuje ale proszę Cię nie pisz takich rzeczy. Ten turniej powinien być zamknięty a multikonciarz powinien dostać bana permanentnego a nie pisać głupoty, że to syn czy tam córka gra na innym Teraz znowu założył nowe konto i pewnie kilka innych już jest również. Nie powinniśmy tolerować takich zachowań!