OSM Taktikleri
-
Arkadaşlar,ben Southampten takımını yönetiyorum.Ve bugün Manchester United takımı ile çok önemli bir maçım var.Karşı takım menajeri, 4-3-3 A paslı oyun ile takımı oynatıyor.Ben bu taktiğe karşı nasıl bir taktik kullanmalıyım ki bu maçı kazanayım?
-
@OMEROZCAN32 kadro farkı nasıl
-
@F.S.M.0.13 Manchester United takımının kadro değeri ; 346 m benim ki ise 218 m.
Ortalama oyuncu gücü karşı takımın 12.9m benim 12.8m . Fakat ben de İcardi var gücü 101, onun forvet hattında 100 üzerinde oyuncu yok.Tabi benim diğer forvetler iyi değil. -
@OMEROZCAN32 en mantıklısı defansif 451 yada 4231 ile çıkman kardeşim
-
@F.S.M.0.13 Fakat 4-2-3-1 4-3-3 e karşı biraz güçsüz değil mi?
-
@OMEROZCAN32 yok taktiğin sağlamsa tam karşılığı aslında ama sen 451 kur
-
@F.S.M.0.13 Kusura bakma çok soru soruyorum ama KGV mi gireyim?
-
@OMEROZCAN32 Estf kardeşim 451 4231 de sürekli kgv gir
-
@F.S.M.0.13 Her sey için çok teseķürler.Şimdi geriye maçı beklemesi kaldı
-
@OMEROZCAN32 inşallah kazanırsın kardeş
-
@F.S.M.0.13 Arda abi bana da taktik
-
@F.S.M.0.13 ver ver abi özelden
-
CENTRAL mariners avusrralia takımı için taktik
-
Galatasaraya karşı oynuyorum osmanlıyım 4 4 2 B agresif paslaşmaya karşı hangi taktikle girmeliyim en az beraberlik lazım
-
Orta bir hedefli takım sizce 4-4-2 B mi oynamalı yoksa 4-3-3 A'mı?Ayrıntılı olarak yardımcı olacabilecek bir arkadaş var mı acaba?
-
arkadaşlar bir yerde hata yapıyorsunuz galatasaraya şöyle çıkılır şuna böyle çıkılır demek biraz ezbirci bir durum olur taktiğinizi kadro durumunu ve rakibe yapmalısınız rakibin zayıf bölgesi nedir sizin daha ağır basan mevkiniz nedir bunlara göre ayarlamak gerekir buna ev sahibi deplasman hakemin durumunuda katmalısınız