Wybory na selekcjonerów reprezentacji Polski OSM *Maj 2021* - wątek do głosowania
-
GRATULACJE dla nowych selekcjonerów Głos ludu zadecydował o takim, a nie innym wyborze. O ile mogłem się spodziewać, że @Magic-89 zdoła wygrać wybory, o tyle drugie miejsce @FORMOZA nie ukrywam jest dla mnie zaskoczeniem, jestem bardzo ciekawy jak to dalej się potoczy ale jestem optymistą. Obaj selekcjonerzy nie znaleźli się tutaj przypadkiem, każdy z nich jest doświadczony i mam nadzieję, że poprowadzą reprezentację Polski do sukcesów międzynarodowych
-
-
-
Wyniki wyborów uprawomocnią się najpóźniej za tydzień w poniedziałek 7 czerwca 2021 roku. Trwa weryfikacja mojego liczenia.
-
Ok, sory za zaśmiecanie
-
@kaemik92 said in Wybory na selekcjonerów reprezentacji Polski OSM *Maj 2021* - wątek do głosowania:
Ok, sory za zaśmiecanie
Nie no spoko, gratulacje można składać, szampany otwierać, nie sądzę, żebym jakoś drastycznie w liczeniu się pomyliłem. Chcę żeby chłopcy to po prostu zweryfikowali.
-
@FORMOZA mówiłem że masz szansę
-
@Magic-89
Marcin, szczerze gratuluję nominacji na selekcjonera reprezentacji narodowej OSM.
Jest obecnie niewielka garstka menadżerów, którzy zasługują i są predysponowani do prowadzenia kadry. Ty jesteś jedną z takich osób.
Wraz z końcem klasycznych bitew, nastał nowy czas reprezentacji i była bardzo dobra okazja do zmiany na osobę pełną zaangażowania, chęci ale i umiejętności do organizacji kadry.
Samo Twoje expose pokazuje Twoje podejście i pomysł na nowe rozdanie.
Gratuluję jeszcze raz i dużo powodzenia -
@łukasz-kowalski said in Wybory na selekcjonerów reprezentacji Polski OSM *Maj 2021* - wątek do głosowania:
Jest obecnie niewielka garstka menadżerów, którzy zasługują i są predysponowani do prowadzenia kadry.
@Łukasz-Kowalski tak z czystej ciekawości zapytam ,Ty jako były selekcjoner kogo byś wskazał jako nowego selekcjonera (bądź selekcjonerów) ?
-
@cezarro said in
@Łukasz-Kowalski tak z czystej ciekawości zapytam ,Ty jako były selekcjoner kogo byś wskazał jako nowego selekcjonera (bądź selekcjonerów) ?
Marcin jest w tej garstce menadżerów i jest mega dobrym wyborem
-
@łukasz-kowalski Szefie ,Ty żyjesz? .Sądziłem, że już zawiesiłeś "korki" ...
-
tylko na jakiś czas wystarczyło silnej woli
-
@dovco_handf said in Wybory na selekcjonerów reprezentacji Polski OSM *Maj 2021* - wątek do głosowania:
Wyniki wyborów uprawomocnią się najpóźniej za tydzień w poniedziałek 7 czerwca 2021 roku. Trwa weryfikacja mojego liczenia.
Pierwsze publiczne wybory na selekcjonera reprezentacji Polski i selekcjonera reprezentacji Polski U21 - uprawomocniły się.
Kadencja potrwa 3 lata, jeśli nic się nie wydarzy nieoczekiwanego czyli 2021-2024.