POLSKI RANKING GRUP 🇵🇱
-
Witam serdecznie!
Stworzyłem Polski Ranking Grup, który będę się starał co najmniej raz w miesiącu aktualizować!
W grze mamy dostępny tylko ogólny światowy ranking ale nie ma takowego dla poszczególnych krajów, stąd moja inicjatywa
Pod uwagę biorę grupy z dwóch najwyższych "półek" bo po prostu ciężko jest mi zliczyć czy też namierzyć te z trzeciego poziomu rankingowego. Jeśli kogoś pominąłem to z góry przepraszam i proszę mnie poprawić to od razu dodam. Stan punktów na dziś: - -
-
W ramach ciekawostki podam ranking istnienia grup w naszej tabeli:
- SPA - 3396 dni
- POL - 2985 dni
- HPL - 2805 dni
- PEG - 2699 dni
- PLW - 2326 dni
- PAM - 1361 dni
- LOS - 1113 dni
- FCL - 1021 dni
- APE - 762 dni
- PLA - 510 dni
- AMP - 475 dni
- PLV - 327 dni
- LOP - 265 dni
Stan na 09.05.2021 r.
-
@troczek13 said in POLSKI RANKING GRUP :
Stworzyłem Polski Ranking Grup, który będę się starał co najmniej raz w miesiącu aktualizować!
Brawo . Fantastyczna sprawa taki ranking bitew rankingowych .
-
@troczek13 Świetna robota Mam małą sugestię - tabela mogłaby zawierać jeszcze jedną rubrykę, tj. pozycję danej grupy w rankingu światowym.
-
@łowkiet-łukasz myślę że to spoko opcja ale żeby się dokopac to tych grup które są trochę niżej to mnóstwo dodatkowej pracy
-
@jasiuk88 To oczywiste, więc może wyłącznie pierwsza setka światowego rankingu? Tu już problemu nie powinno być, tak z ustaleniem miejsc, jak i aktualizacją. Jeśli reszta dołączy do setki, wówczas się to uzupełni:)
-
@łowkiet-łukasz zrobiłem polski ranking grup, ponieważ takiego nie ma. Światowy jest i każdy może sobie go przeglądać. Druga sprawa to tak jak Janek zaznaczył, spróbuj znaleźć najniżej notowaną grupę w tym rankingu, trochę jest przewijania.
Napisałeś, że można chociaż wpisać tym z top100 ale po co skoro to masz jak na dłoni w rankingu światowym. -
Ładnie w tym miesiącu poszło w bitwach zobaczymy jak w tym pojdzie
-
@troczek13 said in POLSKI RANKING GRUP
Niewielkie przetasowania w tabeli. Na szczególną uwagę zasługuje grupa LOP, która bardzo szybko dogoniła stawkę zdobywając aż 1712 punktów! Brawo
Pewnie @kaemik92 odpalił wszystkie swoje multikonta i stąd taki wynik
-
@kaemik92 said in POLSKI RANKING GRUP :
Żyj w tej swiadomosci z twojego postu wynika że mam spore umiejetnoscidziękuję bardzopozdrawiam🤫
Gdyby o takim mistrzuniu jak Ty powiedzieć że ma "spore umiejętności " to tak jakby nic nie powiedzieć. Jesteś po prostu mega dobry ,a jakbyś odpalił wszystkie swoje multikonta to mógłbyś spokojnie wszystkie bitwy sam wygrać
-
-
@troczek13 Fajna robota @troczek13
-
AKTUALIZACJA NA DZIEŃ 7.08.2021
🧨 Mamy pierwszą zmianę na podium w historii tabeli! 🧨
Na drugie miejsce wskakuje ekipa PolskaAkademiaMenadzerów zdobywając w ostatnim czasie AŻ 862 punkty w najwyższej dywizji OSM! KLASA PANOWIE!!!Poza tą jakże ciekawą rotacją na miejscach medalowych również inne trzy pary "wymieniły" się pozycjami.
Tym razem najwięcej punktów w ostatnim okresie rozliczeniowym zdobyła drużyna Lions Of Poland - 1330! Brawo Wy!
-
@sniki26 Niezmiennie od uhuhuhuhuhuu