OSM Taktikleri
-
4 4 2 b bu takgi sevdim iyi bir taktik le 5 yada 6 gol atabilirsiniz iyi oyunlar 2 yil aradan sonra yeniden basladim oyuna osm delisiyiz be yaaaa kg allaha emanet olun
-
Güncel olarak taktikleri takip edebileceğim veya taktik desteği alabileceğim bir yer var mı tüm taktikler için?
-
Merhaba, bu kadro için en iyi taktik ne olur? ligde kadro kalitesi olarak baya üstünüm? öneriniz var mı?
-
523 ten başka taktik oynanmıyor üst seviyede artık oyundan soğuttunuz osm ekibi duy sesimizi
-
Rakibimden daha güçlüyüm kadro değeri olarak ben chelseayim rakibim man city 4-3-3 b oynıyor sizce diziliş ve taktik olarak b3 çıkmalıyım
-
rakibimden daha güçlüyüm yine ama 5-4-1 A oynıyor hangi diziliş ve taktikle kazanma şansım daha yüksek olur
-
Merhaba sizden taktik yardımı istiyorum.rakibim 96 lik Chelsea ben ise 92lik lecister City . Maç onun evinde kamp basıyor saha yükseltmesi yok. 433 b kanatlar ve agresif oynuyor. Ne yapmalıyım isterseniz kadronun fotolarini atabilirim. Taktik önerebilir misiniz.
-
Lütfen biri yardımcı olabilir mi maç saati yaklaşıyor.
-
-
arkadaşlar rakip 4-3-3 A kk oynuyor alan markajı ofsayt evet
son 16 depteyim.Rakibin ortsahası benden daha iyi diğerleri eşit.
Şimdi öyle bir durum var 451 KGV oyna diyor herkes ama bende sğk slk yok.451 oynayanlar siz buralarda sğa sla mı oynatıyorsunuz -
-
Kadrom bu şekilde nasıl taktik önerirsiniz? kadrom lige göre ortalama bir kadro
-
DİZİLİŞ: 4-3-3 A Fantazi yaşamak isteyenler deneyebilir.
-
-
-
-
-
@muhammeddemırhan merhaba bu onerdigiz stil 4 4 2 b icinmi pasli oyun yaptlm forvet orta saha destekle orta saha forvet destekle defans geride kal baskl 70 stil 66 tempo 76 alan markajl ofsayt yok ve bunlarl denedim dostlut macnda iki taklma 5 fenere 2 attm ve taklmlm gs taklm retingi 86 ligin 2 ci haftasl onerdiginiz taktik sizge basarlLl olurmu tsk
-
@sparkz1828181 2 saat sonra mac var deniyecem neticede cvb yazarlm hakem klrmlzl taklmlm gs retingi 86 lig 2 ci haftasl
-
Agalar kadro bu 4-3-3 A oynuyorum ama baskı, stil, ve tempoyu kaç yapmalıyım çözemedim. Bi el atarsanız sevinirim.
-
Arkadaşlar bu kadroya nasıl bir taktik çizersiniz?
-
@Recep_T_Erdoğan 451 ideal
-
3 2 5 icin taktik önerirmisiniz kadrom degeri 516m kadro ortalamam 97 tsk acil cevab bekliyorum sayglLar