Fantasy Ekstraklasa 2021/2022
-
@janex123 Witam!
-
@damian_skinek zaciekawiłeś mnie, jutro postaram się dołączyć
-
@damian_skinek Kiedyś grałem, ale przez moje nikłe zainteresowanie Ekstraklasą niezbyt długo pograłem. Tylko Fantasy Premier League!
-
Już dołączyłem ,moja nazwa to Akademicy
-
@toomanyways kontynuujesz? Na początku była frajda, ale pod koniec już nie ogarniałem XD pandemia zepsuła sporo
-
Do startu Ekstraklasy pozostało jeszcze kilkanaście godzin, w naszej lidze fantasy mamy 6 menadżerów:
@PlugawyLuca - LuckyLosers FC
@Damian_Skinek - Drużyna Północy
@Janex123 - Panowie Piłkarze
@Dooshek - Jojo Team
@Everlast933 - FC 1912 Kościan
@Mateusz-Banasiak - AkademicyCzekamy na kolejnych, może ktoś się jeszcze zdecyduje?
-
@damian_skinek jestem!
-
W ostatniej chwili do naszej zabawy dołączyło 3 graczy, z czego jeden niezidentyfikowany, może się ujawni?@troczek13 chce podbić ligę ze swoją drużyną JuventusPerSempre, @10Ryba10 wysyła do walki Łoscypki Hej, natomiast menadżer o nicku FC Chelsea walczy o tytuł ze swoją ekipą Verta Chorzow! Ostatni menadżer proszony jest o ujawnienie się
Nadal można dołączyć do zabawy, straty z jednej kolejki można odrobić
Aktualna lista uczestników:
@PlugawyLuca - LuckyLosers FC
@Damian_Skinek - Drużyna Północy
@Janex123 - Panowie Piłkarze
@Dooshek - Jojo Team
@Everlast933 - FC 1912 Kościan
@Mateusz-Banasiak - Akademicy
@troczek13 - JuventusPerSempre
@10Ryba10 - Łoscypki Hej
FC Chelsea - Verta Chorzow -
@damian_skinek denerwująca jest ta pierwsza kolejka bo kurde najlepsi nie grają
W sumie mogłem pomyśleć i ich tylu nie dawać -
@janex123 Mam podobnie, ale z kapitanem trafiłem
-
@damian_skinek będziesz tutaj wrzucać wyniki?
-
@damian_skinek słuchaj kilku z PAM się jeszcze zainteresowało, tylko nie za często na forum wchodzą, to pozwolę sobie przesłać link do Twojej ligi
-
@dooshek said in Fantasy Ekstraklasa 2021/2022:
@damian_skinek będziesz tutaj wrzucać wyniki?
Po każdej kolejce napiszę kilka słów i wrzucę screen tabeli.
@Janex123 Świetnie! Gdy dołączą napisz tutaj ich nicki i nazwy drużyn.
-
Tymczasem mamy kolejnych graczy w naszej zabawie! Powitajmy:
- @Bananowy991 i jego drużynę BananTeam
- @Ochowiak i jego drużynę TFC Trollface
- @Kamson73(chyba dobrze myślę, że to kolega z PAM?) i jego drużynę FC Kamson
- Krystian Siamburski(proszę kolegę o podanie nicku z OSM) i jego drużynę Veolia Transport
Witamy Panowie!
-
@damian_skinek dokładnie FC Kamson to drużyna @Kamson73
Zaś Veolia Transport to drużyna @bramkarz111 -
@janex123 dzięki za informację. Pozostaje jedna niewiadoma, czyja jest ta drużyna? Jeśli do ostatniego meczu 2. kolejki nie znajdzie się jej właściciel, będę zmuszony usunąć tą drużynę z ligi.
-
@damian_skinek said in Fantasy Ekstraklasa 2021/2022:
@janex123 dzięki za informację. Pozostaje jedna niewiadoma, czyja jest ta drużyna? Jeśli do ostatniego meczu 2. kolejki nie znajdzie się jej właściciel, będę zmuszony usunąć tą drużynę z ligi.
Może @Frącek20021 coś pisał, że też gra, kod mu udostępniłem, ale nie potwierdził czy dołączy, jeszcze to może być @Zbrzyzny-Tomek, na razie się wstrzymaj z usuwaniem, postaram się zebrać wszystkie informacje w swojej grupie
-
Za nami 1. kolejka w Fantasy Ekstraklasie. Pierwszym liderem zostałem ja sam - wybaczycie mi? - w czym największą zasługą było wybranie do składu Ivi Lopeza z Rakowa, a następnie powierzenia mu roli kapitana, dzięki czemu zgarnąłem za niego aż 24 pkt. Dużą rolę odegrało także trzech graczy Pogoni - Stipica, Zech i młodziutki Kozłowski, Pich ze Śląska oraz nowy obrońca Legii - Lindsay Rose.
Wiceliderem jest @Janex123 i jego Panowie Piłkarze. Najwięcej punktów przynieśli mu Ivi Lopez, Kacper Kozłowski, Erik Expósito, Filip Majchrowicz i Barry Douglas. Brawo! Ta drużyna ma potencjał, czekamy na więcej!
Trzecie miejsce zajmuje drużyna FC 1912 Kościan pod dowództwem @Everlast933. U reprezentanta Polish Legends również znalazło się miejsce dla Iviego Lopeza, sporo punktów zdobyli również Vladan Kovačević, Michal Frydrych i Filip Balaj. Kilka transferów w trakcie ligi i będzie dobra ekipa!
Tak przedstawia się tabela po 1. kolejce
PS Do zabawy dołączył @Size43 z drużyną KSG Wałbrzych. Witamy i czekamy na pokaz umiejętności trenerskich!