⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
Daxidoo odszedł??
Szkoda lubiłem te nasze pojedynki
Niech mu się wiedzie mam nadzieję że jeszcze kiedyś wroci -
2 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
3 kolejka grupa F -
Kolejka 2 Grupa A
-
@ochroniarz_123 niestety zdarza się , lecz każdy wie że prawdopodobnie wróci innym kontem
Chociaż mogę się mylic -
Grupa G - kolejka 3
-
@xsilverghost Wielu tak robi ,Twój przypadek jest tego przykładem
Nie wiedziałem że usunął, taj czy owak bez sensu pisać się do turnieju, aby zaraz skończyć z grą.
Kiedyś podobnie postąpił kolega @havsky ,świetny menager,a wpodcza bodajże młodzieżowych mistrzostw Europy po prostu przestał grać, czym osłabił kolegów.
-
-
Runda 3Trwa walka w zwarciu, pierś w pierś, ostrze o ostrze, każdy wynik pojedynku to wielka niewiadoma... Od początku lideruje @Szeregowiec bez straty choćby pół bramki.
-
2 kolejka
Tabelunia
-
@huzar-shakir dzisiaj mecz na szczycie powodzenia huzar niech wygra lepszy
-
3 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
4 kolejka grupa F@Josue-Antonio jutro aktualny mecz na szczycie dajmy ogień
-
Kolejka 3 Grupa A
-
@seba191995 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@huzar-shakir dzisiaj mecz na szczycie powodzenia huzar niech wygra lepszy
I nie wygrał nikt.
-
3 kolejka
-
@fajresss Ty się dobrze chłopcze czujesz? Nie wiem jakie trzeba mieć idiotyczne wielkie ego, żeby wpaść na tak głupi scenariusz, że ktokolwiek mógłby zrobić to celowo, żeby mieć z Tobą jakieś większe szanse. Cytując klasyka: "kim Ty w ogóle jesteś pajacu?" I z jakiejkolwiek strony nie patrząc, wchodząc na ostatnią chwilę przegapiłem przygotowania, czyli rozbudowę kadry, więc sobie utrudniłem, jeśli już, a nie poprawiłem/ułatwiłem cokolwiek. Sam sobie przeczysz. Pokory więcej życzę. Jest życie poza OSM, to tylko zwykła gierka. Pozdrawiam normalnych .
-
-
Grupa G - kolejka 4
-
Kolejka 4
Szalenie ciekawy pojedynke stoczyli w tej rundzie @trzeciabaza oraz @Mateusz-Nujo. Ten pierwszy oddał więcej strzałów, ale ten drugi celniej strzelał. 7x ! Szach mat, 433b bije 433a.
Mamy nowego lidera w lidze: @borys2010
-
@mk-freeman Stary, jeśli po prostu zapomniałeś, ktoś Ci przypomniał w ostatniej chwili i dołączyłeś, to nie ma tematu, zdarza się, po prostu z mojej strony tak to wyglądało. Ale okej, spoko, że wyjaśniłeś sytuacje, nie mam wielkiego ego, po prostu naczytałem się chyba tutaj już tyle teorii spisowych, że juz w sumie mi sie to udzieliło, zdecydowanie niepotrzebnie
Ale tak, w gruncie rzeczy bardziej sobie zaszkodziłeś niż pomoIgłeś, tak czy owak powodzonka w lidze. I zgadzam się, to tylko gierka, nic więcej. -
4 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
5 kolejka grupa FMecz na szczycie dla mnie dzięki @Josue-Antonio za meczyk mimo deklasacji w statystykach twojej wygralemdo, zobaczenia w rewanzu