⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
3 kolejka
-
@fajresss Ty się dobrze chłopcze czujesz? Nie wiem jakie trzeba mieć idiotyczne wielkie ego, żeby wpaść na tak głupi scenariusz, że ktokolwiek mógłby zrobić to celowo, żeby mieć z Tobą jakieś większe szanse. Cytując klasyka: "kim Ty w ogóle jesteś pajacu?" I z jakiejkolwiek strony nie patrząc, wchodząc na ostatnią chwilę przegapiłem przygotowania, czyli rozbudowę kadry, więc sobie utrudniłem, jeśli już, a nie poprawiłem/ułatwiłem cokolwiek. Sam sobie przeczysz. Pokory więcej życzę. Jest życie poza OSM, to tylko zwykła gierka. Pozdrawiam normalnych .
-
-
Grupa G - kolejka 4
-
Kolejka 4
Szalenie ciekawy pojedynke stoczyli w tej rundzie @trzeciabaza oraz @Mateusz-Nujo. Ten pierwszy oddał więcej strzałów, ale ten drugi celniej strzelał. 7x ! Szach mat, 433b bije 433a.
Mamy nowego lidera w lidze: @borys2010
-
@mk-freeman Stary, jeśli po prostu zapomniałeś, ktoś Ci przypomniał w ostatniej chwili i dołączyłeś, to nie ma tematu, zdarza się, po prostu z mojej strony tak to wyglądało. Ale okej, spoko, że wyjaśniłeś sytuacje, nie mam wielkiego ego, po prostu naczytałem się chyba tutaj już tyle teorii spisowych, że juz w sumie mi sie to udzieliło, zdecydowanie niepotrzebnie
Ale tak, w gruncie rzeczy bardziej sobie zaszkodziłeś niż pomoIgłeś, tak czy owak powodzonka w lidze. I zgadzam się, to tylko gierka, nic więcej. -
4 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
5 kolejka grupa FMecz na szczycie dla mnie dzięki @Josue-Antonio za meczyk mimo deklasacji w statystykach twojej wygralemdo, zobaczenia w rewanzu
-
przedstawiam wyniki oraz tabele po 5 kolejce , wkoncu rowniez nastapil moj moment przelamania w postaci wygranego meczu. powodzenia wszystkim w jutrzejszej kolejce i udanego wieczoru
-
@Ochroniarz_123 Cel uświęca środki Gratulacje. Cytując klasyka " Liga będzie ciekawsza". Do deklasacji w statystykach było daleko. Przyspałem trochę przed symulacją i zasłużenie przegrałem . Ostatnio w FMS widziałem mecz gdzie było 14-2 w strzałach i wynik 1-2
-
Grupa G - kolejka 5
-
U nas liderzy tracą punkty mimo zdecydowanej przewagi..
-
-
4 kolejka :
-
5 kolejka grupa F
Tabela ligową grupa F
6 kolejka grupa F -
Kolejka 4-5 Grupa A
-
Lecimy dalej ,wjeżdżają wyniki 5 kolejki .
Rezultaty ,w niektórych meczach dość zaskakujące. -
Grupa G - kolejka 6
-
@huzar-shakir kurde farjess znowu ma kody
-
-
Kolejka 6Mamy nowego lidera w lidze. To @Marcin6578.