⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
No to po zawodach a z mailem nie jestem nic w stanie zrobić. Sprobujcie oznaczyc prosze, a jak sie nie da to co ja mogę zrobić... kurde zalamany jestem
-
@maziu90 mam nadzieje ze to nie wplynie na moja gre ewentualna w nastepnej rundzie. W grze mam aktywnego maila. Wiec zaprosic do gry sie napewno da... sory.. juz nie pisze. Jestem załamany po prostu... nie mam pomyslu jak to naprawic pewnie jakiegos wirusa sobie jeszcze na telefon zgralem... spróbujcie mnie oznaczyć w wolnej chwili jak sie nie da to napiszcie. Bede wdzięczny Panowie
-
@mikina_1 @Maziu90 dokładnie ten sam problem miałem. Najpierw wpisałem jakiegoś tam maila, później tego od gry. Czekałem ileś czasu na jakieś potwierdzenie, nic nie przyszło. Wpisałem ponownie tego pierwszego maila, poszło. Za kij nie wiem po co to zamieszanie. Klikaj anuluj i loguj się od nowa ponoć zero konsekwencji.
-
Grupa G - kolejka 13
-
Zamieszanie takie ze to zapewne jakis wirus... dodatkowo jak mam niezautoryzowanego maila i na czerwono podswietlonego a na poczcie nie da sie go zaakceptowac to ciezej na forum weksc u mnie itd. I np nie widze sie w oznaczeniu jak prpbuje ale kolega podobno probowal i mnie znalazl. Chlopaki beda cos prpbowac chcialbym po prostu wrocic do starego maila. I miec koniec problemow
-
@mikina_1 Czyli Ci nie wszedl nowy mail i b.dobrze a mi wszedł jak.wpisalem swoj inny mail i teraz on widnieje tam tylko jest na czerwono z wykrzyknikiem zeby go zaakceptowac a sie nie da... to co przyslali bylo zaworusowane mialem w spamie ostrzezenia od poczty ze to wirus itp mimo to klikalem zaakceptuj ale ikonka byla jakby pusta. Chcialem wpisac nowego maila, znaczy tego starego który byl ok ale juz nic nie moge zrobic w edycji w grze. Musze zaakceptowac i chuj.... koncze. Moze administracja pomoze cos
-
Stracil ktos do tej pory tylko 2 bramki ?
-
-
13 kolejka grupa F
Tabela ligowa grupa F
14 kolejka grupa F -
Kolejka 13Dla jednych była to szczęśliwa 13-tka, a dla innych pechowa - równowaga musi być.
-
Kolejka 13 Grupa A
-
Widzę, ze Kacper cos przestał wrzucać więc co 2 kolejki ja sie postaram. Ale jedynie w takiej formie. Do rzeczy
GRUPA I
-
Grupa G - kolejka 14
-
Zaległości;)
-
Kolejka 14
-
-
14 kolejka grupa F
Tabela ligowa grupa F
15 kolejka grupa F@Vanderus gratulacje