Football Master Series (FMS) [Oficjalny Turniej Grup w OSM]
-
@josue-antonio tak jak mówisz
-
@markez17 zamieścił ogłoszenie po angielsku odnośnie bieżącej sytuacji w turnieju tu: Football Master Series (FMS):
Tabela po 1 rundzie: przypominam, awans 32 najlepszych.
FMS 8edycja plan
- Od 06/09 do 12/09 -
Zapisy. - Od 13/09 do 15/09 -
Przygotowania do startu lig. - 16/09 -
1. runda start - 18/10 - 2. runda start.
Tabela z podziałem na drużyny w LM 32 najlepszych po 1 rundzie (patrz wyżej ten sam post).
@Josue-Antonio w gazie, to zresztą jeden z liderów najstraszej polskiej grupy w OSM: Polish Sparta - trzeci w 1 rundzie poprowadzi w Lidze Mistrzów Manchester City!
@Damian_Skinek z Polish Legends sklasyfikowany na 19 miejscu po pierwszym rozdaniu ma trudniejsze zadanie, gdyż zagra hiszpańskim Villareal (prawie Real, gdyby nie te Villa), ale kto wie, może defensywne ustawienia dadzą radę wyjść z grupy i powalczyć w fazie pucharowej.Odpadli, choć wstydu nie przynieśli:
@xSilverGhost z HPL i @Pansushe z PAM. Dziękujemy za walkę . - Od 06/09 do 12/09 -
-
FMS 8th Edition - 2nd Round
Za dwa dni start finałowej rundy .
@markez17 napisał o tym tu: Football Master Series (FMS):
Tabela z zespołami i menadżerami:
/ Team Value Manager 1 PSG 259,00 @Marianetes 2 Manchester United 236,00 @Doman7 3 Manchester City 226,00 @Josue-Antonio 4 Chelsea 221,00 @Mister-sobral 5 Real Madrid 219,00 @Wahyu-Azpilicuetaa 6 Liverpool 217,00 @Laudrup1111 7 Bayern Munchen 208,00 @Rafelmaz 8 Atletico Madrid 202,00 @PlPupasB 9 Barcelona 199,00 @Sracello 10 Inter Milan 194,00 @muntasir_192 11 Juventus 184,00 @hussein-ismai1-11 12 Borussia Dortmund 178,00 @Lafuens 13 Sevilla 170,00 @Acmisak 14 AC Milan 166,00 @El-Último-Inca 15 Benfica 154,00 @Star-Wars-67 16 Atalanta 148,00 @Abd-majid-juvee 17 RB Leipzig 145,00 @A-s-p-e-c-t 18 VFL Wolfsburg 139,00 @Darboz-Le69enD 19 Villareal 130,00 @Damian_Skinek 20 Ajax 129,00 @Jobran-1925 21 Porto 126,00 @Murid-Nakal 22 Shakhtar Donetsk 118,00 @Piotreilich 23 Besiktas 115,00 @Matter001 24 Lille 115,00 @Lionel-Solari 25 Sporting CP 105,00 @Captain-azema 26 Club Brugge 101,00 @oguzhan3407 27 Dynamo Kyiv 98,00 @Bilal-Osman-ÇETİN 28 Zenit 95,80 @Dwima-ultha-prayoga 29 Red Bull Salzburg 92,90 @Brady-Alvarez 30 Young Boys 75,00 @Serradilla7 31 Malmo FF 53,10 @camilwolf 32 Sheriff Tiraspol 39,00 @Sansyam99
-
Dziś zakończyła się faza grupowa rundy finałowej Football Master Series. Nasz kraj reprezentuje dwóch zawodników - @Josue-Antonio, który rywalizował w grupie A oraz ja, walcząc w grupie F. Miło mi poinformować, że obydwoje awansowaliśmy do fazy pucharowej, zajmując drugie miejsca w swoich grupach.
W 1/16 finału @Josue-Antonio będzie rywalizował z @Piotreilich, który reprezentuje grupę Black Warriors. Moim rywalem będzie natomiast lider grupy Champions OSM - @mister-sobral.
-
@damian_skinek
Gratulacje Damian, Obaj awansowaliśmy w niesamowitych okolicznościach -
@josue-antonio Widzimy się w finale!
-
@damian_skinek Nie miałbym nic przeciwko
-
Awans do 1/16 FMS?
@Damian_Skinek @Josue-Antonio potrzymaj Nam piwo!
Brawo Panowie!!! Trzymamy kciuki za Polski finał!
-
Spartanin zwycięża! @Josue-Antonio awansował do ćwierćfinału 8. edycji FMS, pokonując Czarnego Wojownika! Mimo porażki w pierwszym meczu(0:2 u siebie), dzielny wojownik z grupy Polish Sparta nie opuścił głowy, a wręcz przeciwnie - powalił przeciwnika na ziemię, po czym dobił go w rzutach karnych. Brawo @Josue-Antonio!
Tego samego nie udało się dokonać mojej osobie. W dwumeczu z portugalskim Championem, musiałem uznać wyższość menadżera z półwyspu iberyjskiego i zakończyłem przygodę na 1/16 finału.
Tym samym polskiej społeczności pozostało trzymać kciuki za @Josue-Antonio, który w ćwierćfinale zmierzy się z reprezentantem argentyńskiej grupy Hinchas Del Futbol, menadżerem o nicku @Marianetes. Do boju dzielny Spartaninie, po chwałę i zwycięstwo!
-
@Josue-Antonio This Is Sparta
link text -
W pierwszym meczu dostałem czerwoną w 12 minucie, dość zaskakującą bo założenie było grać ostrożnie ale cóż, zdarza się. Nie mam na to wpływu. Po domowym 0-2 wiedziałem że muszę pójść po bandzie i zagrać coś niekonwencjonalnego licząc na to że dopisze mi szczęście, no i udało się. Zresztą nie pierwszy raz bo już po fazie grupowej mogło mnie nie być. Zobaczymy dalej. Los zesłał na moją drogę Marianetesa, więc można powiedzieć że stary znajomy, już 4 mecze mamy za sobą w tych rozgrywkach. Do tej pory to raczej On okazywał się odrobinę lepszy ale może do pięciu razy sztuka
-
@Damian_Skinek - Super postawa w całym turnieju. Zabrakło bardzo niewiele do awansu, w zasadzie jedna bramka zadecydowała.
-
Aktualna sytuacja w fazie pucharowej wygląda tak:
@markez17 said in Football Master Series (FMS):
FMS 8th Edition - Road to the final!
-
Zwycięzca 8. Edycji Turnieju, wielkie gratulacje dla @Marianetes !
Nagrody indywidualne na poszczególnych etapach gry:
W tym roku to już ostatnia edycja tego cyklicznego turnieju. Organizator zaprasza w przyszłym roku. Więcej po angielsku tu: @markez17 said in Football Master Series (FMS):
-
@dovco_handf Josue przegrał zwycięzcą, gdzie chyba karne przesądziły ( brakło szczęścia ) kurcze szkoda bo mogło być naprawdę to święto dla Polaków ️
-
@seba191995 Prawda, szkoda wielka, taka jest jednak gra: dla jednego raj, radość i chwała, dla drugiego piekło, smutek i zapomnienie... ktoś musi przegrać, by inny mógł wygrać.
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu