⚽️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki
-
@maziu90 said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@łysy-bolcownik dzis udana kolejka dla pierwszej trójki ktora na ten moment wchodzi z naszej grupy. Nad 4ta druzyna mam 7pkt a Wy z Magikiem chyba po 5 także kolejka udana dla prowadzacych
Na tym etapie to żadna przewaga, ja nawet o tym nie myślę, bardziej martwi mnie to, że wczoraj złą decyzję podjąłem, gdy Rusewicz zmienił na 541a to od razu pierwsza myśl była, by zmienić na 343b i w zasadzie raczej bym tak zagrał, ale pomocy nie miałem za bardzo jak wystawić, więc odpuściłem, bo nie chciałem dawać zmęczonego albo słabszego grajka., cóż detale, a robią różnicę, Rusewiczowi gratuluję, a sam zabieram się do pracy w następnych meczach
-
-
@Łysy-Bolcownik Ładnie to tak uciąć PW gracza? Myślę, że bez pokuty się nie obejdzie, trzy razy "Do boju Polsko" i 20 "Polacy gola taka jest kibiców wola" załagodzą tę niefortunną omyłkę.
-
18 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
19 kolejka grupa C -
Grupa B 18/30
-
Grupa D
kolejka 18
Tabela
-
@mati-colchoner czyżby kolejny ucieknier? Tym razem @Rafi-Zientek z AMP?
-
@jasiuk88 to się zgadza
-
19 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
20 kolejka grupa C -
Grupa D
kolejka 19
Tabela
Niesamowicie wyrównana liga, bardzo wysoki poziom taktycznych umiejętności
-
@dino-ligenza said in ️🦵IMP OSM 2021 - dyskusja/wyniki:
@Łysy-Bolcownik Ładnie to tak uciąć PW gracza? Myślę, że bez pokuty się nie obejdzie, trzy razy "Do boju Polsko" i 20 "Polacy gola taka jest kibiców wola" załagodzą tę niefortunną omyłkę.
Ostatnie miejsce się nie mieści, ów gracz ma dwa wyjścia, albo zaczekać do 30 kolejki, albo opuścić ostatnie miejsce i zdaje się, że awansował ;f ;x
-
@łysy-bolcownik powrót na początkowe miejsce utrzymac będzie mega ciężko ale dopiero co stracilem cala przewagę a tu znowu sie cos rodzi. @Magic-89 @łysy-bolcownik oby z naszej grupy 3 weszlo
-
Grupa B 19/30
-
20 kolejka grupa C
Tabela ligową grupa C
21 kolejka grupa C -
Grupa D
Kolejka 20
Tabela
-
Grupa B 20/30
-