WARRIORS CUP 2022 by Polish Warriors
-
WarCup 2022-Final-L4
16/17
-
Ostatnia kolejka, wyniki i tabela. Gratuluję wszystkim walki do końca, emocjonujące rozgrywki
-
I koniec zabawy ... Gratulacje dla zwycięzców.
Tabela końcowa.
I wartości kadr.
-
WarCup 2022-Final-L4
17/17
-
WarCup2022-place 9-16-L1
-
WarCup2022-B-SilverFinal-L2
Widziałem że chyba nikt nie wrzucał tej grupy przez cały sezon. Wrzucam zatem końcowe rozstrzygnięcia.
-
WarCup2022 - place - 9-16 - L3
Cześć. Liga 3 zakończona. Tak prezentuje się końcowa tabela, wyniku pucharu oraz garstka statystyk z ligi
-
Polish Legends
Dynamis
Polish WarriorsTurniej wygrywa Polish Legends. Brawo dla Was. Drugie miejsce dla Dynamis, walczyli ambitnie niewiele zabrakło do zwycięstwa. Trzecie miejsce rzutem na taśmę dla gospodarza turnieju Polish Warriors. Czwarte miejsce dla French Gunners United uzyskali tyle samo punktów co Sparta ale mają lepszy bilans bramkowy i dzięki niemu kończą turniej na 4 miejscu blisko podium. Podobnie jak piąta Polish Sparta zabrakło im niewiele do podium zdecydowały detale. Szóste miejsce padło łupem Polish Legends Academy, solidny występ z Waszej strony. Siódme miejsce dla Akademii Menadżerów PL, podobnie jak PLA solidny występ . Ósme dla Polish Valhalla, brawa za walkę pomimo sporych punktów ujemnych.
Wyniki place 9-16 jutro po zakończeniu ostatniej ligi.
-
-
WarCup2022-place 9-16-L1
-
@dino-ligenza dzięki za rywalizację
-
@9999arek9999arek Ja też Dziękuję i Gratuluję Ci pierwszego miejsca. Ostatni raz mieliśmy okazję zagrać podczas MPP20 (o ile mnie pamięć nie myli), także fajnie było odświeżyć znajomość, Powodzenia w dalszym boju.
-
-
Ekipo Polish Warriors, gratuluję zorganizowania turnieju, wyszło naprawdę profesjonalnie. I co równie ważne - obyło się bez żadnych kontrowersji:) Cieszę się, że mogłem zagrać w obu rundach, a dobra zabawa w ich trakcie zrekompensowała mi w pełni wynik naszej ekipy. Gratulacje dla zwycięzców, pokonanych i wszystkich ekip za zacięte zawody na każdym etapie
-
@krystian16061994 Jak zwykle bardzo fajnie zorganizowany turniej z doborową obsadą, który stał na bardzo wysokim poziomie tym bardziej cieszy, że Polish Legends wygrało turniej po raz trzeci z rzędu Gratulacje dla pozostałych medalistów, oraz wszystkich grup które uczestniczyły w turnieju
-
@Language-pl
Świetny, cykliczny turniej, który na trwałe zapisał się w kalendarzu najważniejszych polskich rozgrywek dla grup, w zakończonej edycji z udziałem zagranicznych menadżerów. Poziomem sportowym i organiacyjnym nic nie odbiega od MPG. Brawo dla Organizatorów, brawo dla zwycięzców i brawo dla pokonanych uczestników.
-
@dino-ligenza dzięki nawzajem
-
-
@dino-ligenza said in WARRIORS CUP 2022 by Polish Warriors:
@Mati-Colchoner @TRI-MUNDIAL-F-C
Congratulations on your results in the tournament.
-
@Alexx-Jardim @Ivanzeg @Zbyysiu-v2 Gentlemen, We congratulate You, well done to everyone!