Dziwna sytuacja po aktualizacji
-
Witam was mam pewna sugestię i spostrzeżenie odnośnie nowej aktualizacji. Bardzo fajnie to wygląda gdy się porównuje graczy między sobą i szata graficzna bardzo mi się podoba. Ale czemu nie pokazuje czy dany gracz jest w grupie? Podam tu przykład Matiego (zobaczcie SS) i strasznie to utrudnia sytuację w przypadku skautungu... bo trzeba dodać do znajomych i tam zobaczyć czy gracz jest w grupie bo w porównaniu tego nie ma. Nie rozumiem za bardzo tego i chyba tak nie powinno być.
Pozdrawiam -
@jasiuk88 Jest poprawa, czy nadal to samo się dzieje jak w opisanym przypadku?
-
@dovco_handf to się poprawiło od razu lepiej o dziękuję bo to dużo ułatwi życie A czemu teraz było tak że jak mam znajomych to część z nich jest niewidoczna? A jak chce ich dodać to pokazywalo że już ich mam, lecz nie było ich na liście... musiałem wczoraj skasować z 100 znajomych aby dodać ludzi do KWG...
-
@jasiuk88 Zdaje się, że wprowadzono bardzo wąski limit na znajomych w ostatnich dniach, o czym oczywiście nie było nigdzie informacji .
-
@dovco_handf Jak zwykle była to najbardziej potrzebna zmiana.... Jaki był sens takiego posunięcia? Brak miejsca na dysku twórcy gry?
-
@damian_skinek Nie pierwsza to, i nie ostatnia taka aktualizacja. Nam pozostało... jedynie to zaakceptować .
-