Dotyk Duszy — Chwalimy się!
-
Kapitalne przedsięwzięcie, dla autora @Damian_Skinek „Maestro Kursora Myszy”
Już nie mogę się doczekać tych „graf” z tego będzie wiele braw. -
OSM Polish Group Kit Challenge #1 - Polish Eagles
A więc zaczynamy zabawę. Na pierwszy ogień idzie grupa Polish Eagles! Jest to grupa ze ścisłego topu, regularnie biorąca udział w turniejach polskich i zagranicznych. Mistrzowie Polski 2014, 2015 i 2019. Mają w swoich szeregach wielu świetnych graczy, wśród nich są np. @ToomAnyWays, @tristan1982, @Damiś27 czy @Mormo666.
Co przedstawia wzór na koszulce?
Postawiłem na pasy, na których widnieją rozłożone orle skrzydła. Symbolizują one gotowość do lotu, a w tym przypadku - do walki o najwyższe cele. Koszulka utrzymana w biało-czerwonych barwach, w miejscu herbu widnieje twarz orła mająca wystraszyć rywali i zapewnić "Orłom" zapewnić przewagę psychologiczną w pojedynkach z rywalami Font(czyli czcionka) może wydawać wam się znajomy, taki sam widniał na koszulkach słynnej FC Barcelony w sezonie 2012-2013.Polish Eagles, co sądzicie o tym projekcie?
-
@Damian_Skinek Damiana ( @Damiś27 ) zamurowało, miało prawo piękna szata
-
@damian_skinek Dziękuję, widać czas i pracę włożoną w projekt.
Rozmawialiśmy już jakiś czas o tym. Dlatego między innymi Polish Eagles dało Cię wysoko w Złote Piłki OSM.pl 2021 - edycja 9.
Jutro wraz z moim raportem z Polish Eagles, trafi to na radę Polish Eagles.
Mam nadzieję, że jak wcześniej pisaliśmy porozmawiamy o wdrożeniu projektu -
@damian_skinek Zajedobra robota
-
OSM Polish Group Kit Challenge #2 - Wild Tigers
Lecimy z kolejnym projektem! Dziś przedstawiam projekt dla grupy Wild Tigers. Jest to jedna z mniej aktywnych polskich grup, jednak liczę(nie tylko ja zresztą) że w końcu ujrzymy ich w turniejach organizowanych przez polski personel OSM. Liderem Tygrysów jest @Leewy89, jego grupa niedawno awansowała do Dywizji Legends. Wild Tigers zajmują 14. miejsce w Polskim Rankingu Grup.
Koszulka ma barwy pomarańczowo-czarne, wzór na przodzie koszulki imituje tygrysie cętki, natomiast pazury na rękawkach dodają koszulce drapieżny wygląd. Jako, że Wild Tigers nie posiada spersonalizowanego loga/herbu, a jedynie avatar z internetu, postanowiłem w jego miejsce wstawić logo przedstawiające ryczącego tygrysa, który idealnie komponuje się z całą resztą trykotu.Wild Tigers, co sądzicie o tym projekcie?
-
OSM Polish Group Kit Challenge #3 - Polish Warriors
Polish Warriors - "Rycerze" polskiej społeczności OSM. Jedna z najstarszych grup, założona 26 grudnia 2014 roku. W zeszłym roku przeszli sporo zmian, dowództwo nad grupą objął znany wszystkim @Dino-Ligenza. Największym osiągnięciem Polish Warriors jest brązowy medal Mistrzostw Polski Grup w 2017 roku, lecz wg mnie największe sukcesy jeszcze przed nimi.
Każdy porządny rycerz zasługuje na dobrej jakości zbroję, więc postanowiłem na taki motyw. Koszulka utrzymana w barwach Polski, a numer i nick zostały wyryte typowo rycerską czcionką.
Polish Warriors, co sądzicie o tym projekcie?
-
@Damian_Skinek Pięknie powiedziane. Dziękuję w imieniu Polish Warriors oraz swoim za te jakże błyskotliwe słowa, a także za projekt. Grupa została poinformowana, zaraz wrzucę Twój krój i poczekamy wspólnie na reakcje i decyzję Wojowników.
Pozdrawiamy Maestro kursora myszy.
-
@Damian_Skinek Pierwszy komentarz już się pojawił i nie mogę tego zachować, wypada się podzielić.
-
Haha, trafna uwaga Kolega może być spokojny, grafiki wrzucane przeze mnie są wyłącznie grafikami prezentacyjnymi, sam avatar będzie bez wieszaka i z innym tłem
-
OSM Polish Group Kit Challenge #4 - Polska Akademia Menadżerów
Po dość długiej przerwie, czas na kolejny projekt koszulki. Jednak tym razem projekt pozostanie jedynie koncepcją, ponieważ PAM ma już avatary z koszulkami, a ich autorem jest nasz artysta - @Dino-Ligenza.
Polska Akademia Menadżerów - czyli grupa spod znaku róży. Założona 17 sierpnia 2017 roku, należy do ścisłej czołówki polskiej sceny OSM. PAM posiada w swoich szeregach selekcjonera reprezentacji Polski - @Magic-89, choć aktualnie jego obowiązki przejął zastępca. Grupę PAM tworzą tacy gracze jak @Zbrzyzny-Tomek, @Szeregowiec, @Janex123, @Byku-Duma-Warmii czy wspomniany wcześniej @Magic-89. Posiadają obecnie najlepszą akademię w Polsce - AMP.
Dla PAM wybrałem elegancki model koszulki z guzikiem w kolorze ciemnej czerwieni. Wzór tworzą róże, a całość dopełnia majestatyczny font, który idealnie współgra z całą resztą.
-
nowy mroczny twór
-
@dino-ligenza kozak grafa
-
@damian_skinek ta koszulka mi sie bardzo podoba
-
@seba191995 Dziękuję, miałem natchnienie, a wtedy jest łatwiej.
-
OSM Polish Group Kit Challenge #5 - Lions of Poland
Czas na propozycję koszulki dla kolejnej polskiej grupy. Dziś przedstawiam projekt trykotu dla LoP. Jest to dość świeża grupa, bo założona niespełna 2 lata temu. Początki nie były łatwe, jedna osoba wystarczyła aby "Lwy" miały niezbyt pochlebną opinię. Lecz jedna, odważna i najbardziej rozsądna decyzja sprawiła, że LoP mogło zacząć od zera, pisząc swoją historię od nowa. Od tego czasu aktywnie uczestniczą w bitwach oraz turniejach organizowanych przez społeczność OSM. W 2021 roku zajęli 5. miejsce w Mistrzostwach Polski Grup. Obecnym szefem grupy jest @Zbyysiu-v2.
Koszulka utrzymana jest w kolorach brązu. Jaśniejszy odcień jako kolor wiodący, ciemniejszy użyty do kołnierza, rękawów i wzoru koszulki. Wzór na koszulce przedstawia lwią sierść.
Dajcie znać w komentarzach, co sądzicie o takim projekcie
-
-
Powiew świeżości
-
@dino-ligenza Jak zwykle dzieło sztuki! Picasso czy Van Gogh to przy Tobie amatorzy
-
@Damian_Skinek No ba, ja mam nadal jedno, a przede wszystkim drugie ucho, czyli oba, Dziękuje.