ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
This post is deleted!
- 
Selâmün aleyküm Herkeze Hayırlı Geceler 
- 
Selâmün aleyküm Herkeze Hayırlı Geceler Günaydın 
- 
Selâmün aleyküm Herkeze 
- 
yıllar 
- 
Selâmün aleyküm Herkeze Hayırlı Geceler  
- 
@haluk106 size bi sorum var eski hesabima giremiyorum galiba yanlişlikla giriş şeyini yani facebook ve gmaili kaldirdik nasil tekrar girebilirim form yardimci ol ingilizce deniyo sürekli olmuyo hesabim yunuscin9 
- 
@haluk106 size bi sorum var eski hesabima giremiyorum galiba yanlişlikla giriş şeyini yani facebook ve gmaili kaldirdik nasil tekrar girebilirim form yardimci ol ingilizce deniyo sürekli olmuyo hesabim yunuscin9 @yunuscin52 Merhaba, sorularınızı Destek bölümünden başlık açarak sorabilirsiniz, buradan herhangi bir yardım alamayacaksınız. 
- 
@haluk106 size bi sorum var eski hesabima giremiyorum galiba yanlişlikla giriş şeyini yani facebook ve gmaili kaldirdik nasil tekrar girebilirim form yardimci ol ingilizce deniyo sürekli olmuyo hesabim yunuscin9 @yunuscin52 ben 2009 da üye oldum yıllar sonra facebook üzerinden giriş yaptım oyun çok değişmiş 
- 
This post is deleted!
- 
@yunuscin52 ben 2009 da üye oldum yıllar sonra facebook üzerinden giriş yaptım oyun çok değişmiş Hayırlı cumalar herkese 
- 
@yunuscin52 ben 2009 da üye oldum yıllar sonra facebook üzerinden giriş yaptım oyun çok değişmiş @haluk106 değişiklikler olsa da oyun her gün daha da geriye gitti. savaş muhabbeti olmasa oyuncu kalmaz osmde 
- 
@haluk106 değişiklikler olsa da oyun her gün daha da geriye gitti. savaş muhabbeti olmasa oyuncu kalmaz osmde İyi geceler 
- 
İyi günlər hərkese 
- 

- 
 TİCARET ERBABI TİCARET ERBABI
- 
günaydın herkeze hayırlı pazarlar  
- 
Selamlar, iyi geceler... İnşallah herkesin keyfi yerindedir