Ekibe Alım Başlığı
-
3. sıradaki ekibimiz TeknoRed'e ve akademi ekiplerine menajer alımı yapılacaktır. Başvurular için bana ulaşabilirsiniz.
-
Top 100 de bulunan TÜRKİYE BEYEFENDİLER
Ailemize Savaşlarda ve Whatsapta aktif yeni arkadaşlar arıyoruz.
●Türkiyenin En iyi Ödüllü Turnuvaları
●Ödüllü Ekip ligleri
●Osm ile ilgili her türlü destek ve yardım -
Merhaba.
Fenerbahçe Sk olarak, ekibimize 1 veya 2 alim yapacagiz.
Ilgilenen arkadaslar özelden yazabilir.
Iyi geceler -
Merhaba ekibim "Ahlaksızlar" a ve WhatsApp grubumuza aktif menajerleri bekliyorum.
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
Ekibimiz The Red Army ve akademi ekibine alımlar olacaktır katılmak isteyen iletişime geçebilir.
İletişim: Tettey09 - - - NcP SnYcL![alt text](image url )
-
SEVDAMIZ FUTBOL ekibimize alım yapılacaktır. İlgilenen arkadaşlar için;
İletişim: hector velez -
Selamlar,Top 100 yolunda emin adımlarla ilerleyen Sportacus ekibine alım vardır. İlgilenen arkadaşların detayları konuşmak üzere özelden mesaj bırakması yeterlidir. İyi oyunlar...
-
** HERKESE İYİ OYUNLAR**
MUHABBET EDEBİLECEGİMİZ ARAMIZDA TURNUVA YAPABİLECEGİMİZ ARKADAŞLAR ARANIYORUZ-Yaşı 20+ olmalı
-Ekiptekilere karsi saygili olmalı, küfür, argo içerikli kelimelerden uzak olmalı
-Puan sınırı aramıyoruz
-Oyunda aktiflik konusunda sıkıntı yaşamayan
-Ekip için gerekirse tüm hesaplarini kullanmali
-Ekip savaşlarina, Ekip ligine, turnuvalara katilmali.
-Katılmak isteyen menajerin Whatsapp kullanmasi gerekmektedir.
iletişim : HaşırtAndTheBileckBoard
https://discord.gg/5xDNkaDy -
Top 100'de RED DEVILS ekibimize aktif menajerler arıyoruz ilgilenen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
-
@fenerbahçeli̇-mami̇i̇ selam. Ekibe alım şartları nelerdir? Oyun kullanıcı adım maliuludag_1
-
@maliuludag_1 özelden iletişime geçtim kardeşim
-
Merhabalar oyun adım Themistochles24. Wp şartı olmayan savaşlarda aktif olarak yer alan bir ekipte yer almak istiyorum. Almayı düşünen arkadaşlar oyun içinde mesaj atarsa sevinirim. Teşekkürler iyi oyunlar
-
"SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekibimize üye alımı yapacağız. İlgilenen arkadaşlar mesaj gönderebilirler.
-
merhabalar arkaşdalar adım: 1982UgurSrt1982 arkadaşlıgı saygısı büyügünü kücügünü bilen ekip arıyorum
-
Ekip arıyorum... Forumdan değil oyundan bana ulaşabilirsiniz... İyi oyunlar...
-
Merhaba, 3 sene sonra tekrar oyuna başladım. Geçmişte ekip tecrübem fena sayılmaz. Ekip savaşlarına katılmak istiyorum. WP ve token sıkıntım yok.
-
"SEVDAMIZ FUTBOL" ve "SEVDAMIZ FUTBOL 2" ekiplerimize alım yapılacaktır. İlgilenen menajerler forum ya da oyun aracılığıyla bana ulaşabilirler.
-
Arkadaşlar merhaba ELİT KLASMAN A ekibimize üye alımı yapıyoruz.
Discord sunucumuzu açtık aktif bir şekilde savaşıp discorddan iletişim sağlıyor ilgilenenler olursa
oyundan bana mesaj atsın denixa1Şartımız discorddan aktif olunması.
-
-
-
-