★⚔★BITWY RANKINGOWE pomiędzy polskimi grupami★⚔★
-
@Zbyysiu-v2 dzięki za bitwę! Udało zrewanżować się naszej grupie i pomimo mocnej końcówki z waszej strony tym razem bitwa wygrana przez Polish Valhalla! Dzięki za super rywalizację i myślę że jeszcze i nie raz się nam uda spotkać!
-
Kilka dni temu dobiegła końca bitwa pomiędzy Academy Polish Legends i WhiteRed PL. Składy obu grup przedstawiały się następująco:
Academy Polish Legends
@Radar-Melnyczek
@Kamil-Szostkiewicz
@Mlodyksiaze
@BartoszP_1
@DiablO-SDWhiteRed PL
@twardy17
@adrbar1
@pietrzej20
@tomys1236
@El-KubatoBitwa zakończyła się wygraną APL. Ekipie WhiteRed PL dziękujemy za rywalizację.
-
Panowie chyba długo wyczekiwany update! Co o tym myślicie? Czyżby teraz były same bitwy między Polskimi grupami? Czekam na komentarze.
-
Niech mnie ktoś uszczypnie, dożyłem tej chwili ?!
-
@dino-ligenza mało kto w to wierzył ale tak to się wydarzyło widzę że na forum międzynarodowym ogólnie pozytywnie zostało to przyjęte
-
@jasiuk88 Ten dodatek otwiera Nas na nowe możliwości rozgrywania mistrzostw, pucharów, turniejów grupowych, jak system „starych bitw”, lecz w innej odsłonie.
-
@dino-ligenza TAK dokładnie o tym samym pomyślałem stare MPG
-
@jasiuk88 Teraz będzie można MPG rozgrywać znowu na zasadzie bitew!
-
@dovco_handf i bardzo mnie to cieszy gdyż będzie to urozmaicenie w obecnym systemie gry przyznam że obecny system MPG nie jesy dla mnie szczególnie ekscytujący
-
Wczoraj wieczorem zakończyła się kolejna bitwa rankingowa, w której udział brały dwie polskie ekipy. Do pojedynku stanęły Polish Legends i Polish Sparta.
Składy obu drużyn:
Bitwa zakończyła się wynikiem 118:25 dla Polish Legends.
Tabele końcowe
-
Gratulacje dla Polish Legends
-
Odbyła się kolejna Polska Bitwa
Polish Sparta vs Polish Valhalla
A tak przedstawiają się wyniki zmagań :
-
@ochroniarz_123 gratulacje dla Was! Mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy
-
Już nie mogę się doczekać
-
@ochroniarz_123 graty dla młodej Sparty pierwszy przełom i praca nowego sztabu zaczęła wskakiwać na dobre tory. Graty Ochroniarz
-
Niestety Polish Warriors przegrywają z Polish Sparta. Dzięki wielkie za równą walkę. See you next time
-
Już jutro rozpocznie się kolejna bitwa rankingowa pomiędzy dwoma polskimi grupami.
-
@Damian_Skinek no nareszcie... Niech wygra lepszy.