OSM Taktikleri
-
This post is deleted!
-
-
-
@mohukerem-2 433b de çizgi taktiklerim ne olmalıdır?
-
-
433A oynayan rakibe ne oynamalıyım? Takımlar tamamen denk her şey eşit. Ranklar 90. Deplasmandayım stadı 1 yıldız. Riske atmayıp 4231 oynamayı düşünüyorum nasıl olur?
-
ARKADAŞLAR RAKİBİM 4231 OYNUYOR BENİM ORTALAMAM 90 ONUN 97 KENDİ EVİMDE OYNUYORUM HAKEM TURUNCU NASIL OYNAMAMI ÖNERİRSİNİZ
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
-
-
-
4-4-2A paslı alan savunması agresif oynayan rakibe karşı nasıl taktik kullanmalıyım ev sahibiyim aramızdaki takım gücü farkı 1 (ben daha iyiyim)
-
@shaqiri0793 Bence 451 KGV çıkabilirsin, kadron çok farklı değil +1 çok yüksek değer değil.
-
@keroderler sitil paslı oyun forvetler orta sahayı destekle orta saha ise forvetleri destekle savunama geride kal markaj alan markaj ofsaty tuzağı hyr mücadele agresif baskı 70 sitil 66 tempo 76
-
İyi oyunlar. Deplasmandayım. Rakibim 77 ben 90 takımım. Kadro değerim 2 kat fazla. Stad yükseltmemiş. Rakip 4 2 3 1 kgv oynuyor. Hazır taktiklere sıcak bakmıyorum ama deplasmanda düşük ve denk takımlara karşı sayılar kaç aralığında tutulur ve deplasmana uygun stil önerileriniz varsa şimdiden teşekkür ederim.
-
@anduril34 433A oynai kanatları kullan. mevkiler sabit. değerler 60-80 bandında olsun. kazanırsın
-
Biraz önemsiz gelebilir. Ama yarın 8 kat kadro değeri farkı attığım lig sonuncusu bilgisayara karşı şöyle 7 8 gol atabileceğim taktik stil önerebilecek var mı ? Ev sahibi olarak çok düşük rakibi domine edecek taktik?
-
@anduril34 7-8 golün garantisi yok. PC de olsa menajer da olsa atabilirsin de atamayadabilirsin. illa dominasyon dersen 433 kanatları kullan veya 343 kanatları kullan deneyebilirsin. Değerler 69-79 arasında tutabilirsin. Mevkiler sabit.
-
-
-
4 3 3 a. Kanatları kullan oynuyorum. Bu taktikte kanatların verimi daha yüksek. Buna göre santrfor mevkisinde sağ veya sol kanat oynatmak mantıklı mı ? Çünkü santrfor pozisyonunda olan oyuncum az gol atıyor.
-
@anduril34 Aynen öyle düşün, Örnek veriyorum kanatta ibrahimovic mi daha cok verim saglar Sterling mi? O yüzden SĞA, SLA ile oynamalısın. Hepsi SF olursa sıkıntı.
-
@neftimur said in OSM Taktikleri:
@anduril34 Aynen öyle düşün, Örnek veriyorum kanatta ibrahimovic mi daha cok verim saglar Sterling mi? O yüzden SĞA, SLA ile oynamalısın. Hepsi SF olursa sıkıntı.
Yanlış anlattım galiba. 4 3 3 ün forvet hattında sol kanat santrfor sağ kanat oynuyor. Kanatlar zaten yüksek verim sağlıyor. Santrforda vlahovic oynuyor snt. Verimi çok kötü. Bunun nedeni kanatları kullan oynamam diye düşündüm. Vlahovic yerine kanat kullanmak mantıklı olur mu diye soruyorum. Hücumda en uçta oynayan oyuncu snt pozisyonu
-
@anduril34 433 taktiğinde kanatları kullan oynamazsan alacağın verimlilik düşecektir zaten, belki pas oyunu deneyebilirsin. Senin için önemli olan kazanmak gol atmak mı yoksa SF oynayan adamın verimi mi:)
-
@neftimur said in OSM Taktikleri:
@anduril34 433 taktiğinde kanatları kullan oynamazsan alacağın verimlilik düşecektir zaten, belki pas oyunu deneyebilirsin. Senin için önemli olan kazanmak gol atmak mı yoksa SF oynayan adamın verimi mi:)
Son kez deneyeceğim anlatmayı. Kanatları kullan oynuyorum zaten. Bu taktikte SF pozisyonuna kanat koysam daha verimli olur mu ? Mesela vlahovic var sf de. Yerine sol kanat rashford daha iyi oynar mı ?
-
rakibim 4-5-1 ya da 4-4-2b oynuyor paslı oyun oynuyor güçler denk maç onun evinde nasıl bir taktikle çıkmalıyım
-
@anduril34 Ben Guardiola değilim Anlatmak istediğini anladım, verim kaybı yaşayabilirsin dedim zaten yukarıda. Eğer pas oyunu yaparsan verim kaybı da azalabilir demek istedim. Ben denedim dediklerini mesela verim aldım.