🔥POLISH PATRIOTS & HUSARYA PL🔥 FUZJA🔥
-
POLISH PATRIOTS&HUSARYA PL ---> NEW PLP
-
Godziny spędzone w gabinetach szefów grup, dyskusje za zamkniętymi drzwiami, w kuluarach, salach konferencyjnych kancelarii prawniczych, w tym setki wydanych na prawników BossCoinsów. Wreszcie – podpisanie dokumentów transakcyjnych, uściski dłoni, objęcia, uśmiechy i poczucie świetnie wykonanej roboty. Łączymy się!!! Husarya PL i Polish Patriots od oficjalnego zakończenia MPG to jedna OSM-owa rodzina – połączenie tradycji i doświadczenia, wspólnych wartości, chęci dalszego rozwoju i głodu sukcesów. Trzymajcie za nas kciuki i drżyjcie, bo zamierzamy sporo w OSM-owym świecie namieszaćwink
Nowym/starym szefem grupy zostaje Maniek_56.
Od członków Husarii kilka słów do Snikiego – gdyby nie Ty, żaden z nas nie dołączyłby do rodziny HPL. Dziękujemy Ci za tą możliwość, za wspólne i indywidualne sukcesy, tysiące wymienionych wiadomości i twardą rękę szefa. Dzisiaj idziemy dalej i choć to formalne zakończenie Twojego projektu HPL, to jednak nie zapominamy o Tobie. R.I.P. Sniki! -
Bycie kapitanem to wyzwanie, tym bardziej jeśli to jedna z najstarszych grup w Polsce. I co z tego, że to tylko gra. Decyzja o naszym połączeniu była jedną z najtrudniejszych, jakie musieliśmy podjąć, trochę wymuszona przez życie, trochę podjęta z perspektywy czasu, jaki upłynął po śmierci Snikiego. Wiemy, że to słuszny wybór. Nie chcemy aby jedna z czołowych grup w Polsce stała się po prostu średniakiem. Tworzymy nowy projekt, łączymy się z Polish Patriots i już w kolejnym turnieju zagramy pod nowym szyldem. Dziękujemy wszystkim za wszystkie lata w Husarya. Dziękujemy również Tobie sniki26 choć już Cię nie ma na zawsze pozostaniesz w naszym sercu. Do zobaczenia już niedługo na osm-owej arenie. Przyszły rok jest nasz!
-
Nadszedł długo wyczekiwany dzień w którym pragniemy ogłosić połączenie sił dwóch drużyn. Dwóch drużyn o wysokich ambicjach, wysokich celach ale przede wszystkim mówiących wspólnym językiem.
Rozmawialiśmy wiele tygodni, staraliśmy się znaleźć wspólne, jak najlepsze rozwiązanie dla obu ekip.
W końcu nadszedł odpowiedni moment, kiedy wszystko jest już ustalone, kiedy doszliśmy do pełni kompromisu aby fuzja stała się faktem.
Po zakończonych MPG dotychczasowa Husarya PL zmienia się w Polish Patriots, jednocześnie dotychczasowe Polish Patriots zostanie akademią.Wszystko po to aby wybitny zespół jakim niewątpliwie jest HPL odzyskał nową jakość po odejściu Ś.P. Snikiego.
Wszystko po to aby Polish Patriots nie musiało czekać na swoje miejsce kilku bądź kilkunastu następnych miesięcy.
Mamy nadzieję że nowa jakość grupy pozwoli nam rywalizować o największe cele na arenie krajowej jak i międzynarodowej i zwiększy konkurencję na Polskie arenie.
Z tego miejsce pragnę podziękować wszystkim osobą decyzyjnym w grupie Husarya PL za wspólne porozumienie i bezkonfliktowe rozmowy podczas ustalanie szczegółów fuzji.
Jako dotychczasowy kapitan grupy Polish Patriots żywię głęboką nadzieję na sukcesy i przede wszystkim grę fair Play.
Pragniemy również powitać na pokładzie nowych członków załogi, niektórzy już są z nami, pozostali dołącza po turnieju:
-
-
@maniek_56 said in POLISH PATRIOTS & HUSARYA PL FUZJA:
POLISH PATRIOTS&HUSARYA PL ---> NEW PLP
W imieniu Polskiego Personelu OSM oraz prywatnym, życzę powodzenia w fuzji waszych grup i liczę, że powstanie z tego grupa, która na kolejne lata będzie kształować nowych graczy w OSM, walcząc zawsze o zwycięstwo na arenie krajowej jak i międzynarowej .
-
@maniek_56
Dziękujemy wszystkim którzy nas wspierali i wierzyli w nasz nowy projekt. Niestety musimy zmartwić tych którzy wienczyli nam szybki koniec, samodystrukcjie , szybka śmierć itd.
Jak widac mamy sie dobrze i wracamy tam gdzie nasze miejsce silniejsi niz wcześniej .
Pozdrawiamy -
Gorzko, gorzko! Wszystkiego Dobrego/Najlepszego na nowej wspólnej drodze
-
Dobry ruch, zawsze się dziwiłem ze wam się chce to wszystko zdobywać od nowa...Jednak czas pokazał ze poziom jest ważna kwestia gry i warto szybciej wrócić na dany poziom. Spoko sprawa. Powodzenia Husario
-
Wprawdzie nie znam szczegółów i ustaleń warunków tej fuzji , jednak moim prywatnym zdaniem ten nowy "twór " powstały po zjednoczeniu grup ,ze względu na historię i osiągnięcia, powinien zachować nazwę HUSARYA PL.
Jak pisałem powyżej to jest tylko moje osobiste zdanie, i nic mi do tego jak się nowa grupa będzie nazywała. Życzę grupie Polish Patriots samych sukcesów -
@cezarro Mam podobnie gorzkie odczucie na ten temat. Nie mnie w to wnikać, ale szkoda zniknięcia HPL.
-
@cezarro Moim zdaniem też HPL powinno pozostać przy życiu.
-
Kawał polskiego OSM, polskiej historii tej gry skreślony jedną decyzją. Kawał ciekawej historii.
-
@pawełpaweł też mam takie zdanie że nazwa Husarya bardziej zapracowała na tą nazwę niż Patriotic... Wgl bez obrazy w stronę całej grupy, bo szanuje bardzo chłopaków z dowództwa poprzedniej Sparty, porostu każdy znalazł swoją ścieżkę i trzeba to szanować, ale dowódca grupy o takiej nazwie ma flagę Kanada w profilu do dla mnie jest niepojęte... Inni chłopacy wzięli na klatę tą zobowiązująca nazwę i zmienili narodowości z Holandii czy Irlandii na PL, ale to też jest zastanawiające skąd ta nazwa się wzięła, jak tam 3/4 dowództwa mieszka za granicami naszego kraju... Aczkolwiek fuzja i połączenie sił to był dobry wybór. I nie ma co tu dewagować, aczkolwiek to też jest jakaś droga na skróty.
-
@pawełpaweł @Seba191995
Panowie dziękuję, że tak bardzo się troszczycie o Husarya To była nasza wspólna decyzja. Po śmierci Marcina i odejściu wielu graczy Husarya po prostu umarła. Dla mnie to już nie byłaby ta sama grupa z innymi ludźmi. Dziś kontynuujemy dalszą drogę jako Polish Patriots. Husarya jak i sniki26 zawsze pozostaną w naszych sercach. Uszanujcie naszą decyzję.@Seba191995 - @maniek_56 to świetny gość do tego to prawdziwy Polak który mieszka w Kanadzie. Flaga nie ma nic tu do rzeczy. Z twojego toku rozumowania wynika, że jak ktoś mieszka za granicą to nie może być patriota?
PS. Patriots a nie Patriotic...
-
@daroo933
Tak ja tak uważam, ze to mija sie z prawdą. To jest moje osobiste zdanie. -
@seba191995 myślisz ze za granicą nie ma patriotów? Zdziwiłbys sie , porównując z wieloma osobami mieszkającymi w Polsce.. to ze ktos woli zapewnić rodzinie lepszy byt (o co w Polsce coraz trudniej) to tyloo znaczy dobrze o człowieku, i ja takich bardziej szanuje niz typowego Sebe (bez obrazy) i Karine, żyjących w Polskiej patologii (ale przecież mieszkaja w Polsce to pewnie patrioci)..dla mnie to debil bez głowy i pomysłu na życie.
A co do samej nazwy grupy - myślę że ze mnie wiekszy patriota niz z Ciebie Spartanin -
@seba191995 Nic do Ciebie osobiście nie mam. Ale może masz lekki ból pupy po tym jak chłopaki od Ciebie odeszli i założyli swoją grupę która dziś jest w czołówce polskich grup? Mimo, że wróżyłes im rychły upadek 🤫
-
@seba191995 dziwi mnie osobiście takie twoje podejście do patriotyzmu. Myślę że to bardziej taka uszczypliwość niż logiczne myślenie.
Idąc takim tokiem rozumowania powiedz mi, kto powinien być przywódcą dumy przecież Polski jaką jest Sparta?
Czyż nie powinna to być osoba o nie splamionym imieniu? O nieposzlakowanej opinii?
W przeciwnym razie trzeba było bo stwierdzić że podjąłeś fatalną decyzję.
Owszem, masz prawo do własnego zdania, dobrze wiesz że jakie by nie było, ja każde uszanuje.
Na koniec mam wyjaśnienie pojęcia patriotyzm w którym nie ma żadnej wzmianki o miejscu zamieszkania a jak widzę wiele osób w dalszym ciągu myli to pojęcie.
Patriotyzm (łac. patria – ojczyzna, gr. patriotes) – postawa szacunku, umiłowania i oddania własnej ojczyźnie oraz chęci ponoszenia za nią ofiar i gotowości do jej obrony. Charakteryzuje się przedkładaniem celów ważnych dla ojczyzny nad osobiste, gotowością do pracy dla jej dobra i w razie potrzeby, poświęcenia dla niej własnego zdrowia lub nawet życia. Patriotyzm to również umiłowanie i pielęgnowanie narodowej tradycji, kultury czy języka. Oparty jest na poczuciu więzi społecznej, wspólnoty kulturowej oraz solidarności z własnym narodem i społecznością. -
@seba191995 a niestety muszę cię jeszcze zasmucić. Chłopaki którzy wzięli na klatę zmianę flagi, zrobili to na czas MPG żeby nie było wątpliwości jakiej jesteśmy narodowości. Nie wrócili do swoich bo po prostu zapomnieli, ale dziękujemy za oficjalne przypomnienie, na pewno wszystko wróci do porządku