Dotyk Duszy — Chwalimy się!
-
Widzę piękne trykoty Polskich grup więc i ja nie omieszkam pochwalić się dziełem naszego wybitnego grafika @Sebastian-Corby.
Na potrzebę powstania naszego nowego teamu opracował projekt który w pełni został zaakceptowany przez wszystkich członków grupy.
Biało - Czerwone barwy z połączeniem czarnego koloru który kontrastuje całą koszulkę, świetnie nadają się na podkład do elementów Polskich symboli których tutaj nie brakuje.
Nie ma wątpliwości jaki kraj reprezentujemy a symbole nawiązują do nazwy grupy Polish Patriots.
-
@damian_skinek ogien
-
-
Zgadzam się z przedmówcą @maniek_56 Sebastian ma dobry smak, a to coś, czego nie da się wypracować, to trzeba mieć. Teraz ograniczają go tylko umiejętności, które z czasem nabędzie (wszystko w jego rękach), wtedy tylko wyobraźnia może go stopować.
@Damian_Skinek obrał za zadanie „ubrać” Polskie grupy, tak by żadna z ekip nie trafiła na wiocha.pl i godnie reprezentowała się w świecie OSM i za to Brawa dla Niego, a także za poświecony czas. Co jakiś czas raczy Nas swoją wizją i bardzo dobrze mu to wychodzi, jak przystało na Maestro Kursora Myszy
@Seba191995 Dziękuję
-
Dokladnie tak jak @maniek_56 powiedzial, opis pasuje idealnie do tego jak wyglada ten trykot.
Jeszcze raz podziękowania dla @Sebastian Corby za swoja pracePozdrowienia dla @Dino-Ligenza
-
Dziś pochwalę się koszulkami zaprojektowanymi dla Polish Legends z okazji zdobycia Mistrzostwa Polski Grup 2022.
-
@Damian_Skinek „I jak mają nie wygrywać” jak ich raczysz takimi *„prezentami motywacyjnymi” Bajka Gratuluję kreatywności Maestro
-
@damian_skinek cudeńka. Mignęły mi dzisiaj na discord. Wyglądają przekozacko 🤩
-
@damian_skinek super projekt..
-
Ciekawostka: Podium MPG22 (całość w grafice wektorowej)
-
Wielki Mistrz @dino-ligenza znów zadziwił świat, przedstawiając kolejne wielkie dzieło! Wielkie brawa i oby tak dalej!
-
OSM Polish Group Kit Challenge #7 - Akademia Menadżerów PL
- Dwukrotny Mistrz Polski w kategorii Najlepsza Akademia(2021, 2022),
- brązowy medalista Mistrzostw Poski 2021 bez podziału na kategorie,
- jako szósta polska grupa awansowali do najwyższej dywizji OSM,
- 7. miejsce w rankingu Polskich Grup,
Oto dorobek AMP, a warto zaznaczyć że grupa została założona na początku roku 2020. Obecnie liderem grupy jest @ŁukSal i radzi sobie równie dobrze, co jego poprzednicy. Posiadają swoją ligę grupową - SuperLiga AMP - która szybko zyskała bardzo dobrą renomę. Niedawno wspólnie z główną grupą powołali do życia PAMPelunę, turniej dla polskiej społeczności OSM.
Motywem przewodnim trykotu są ukośne nieregularne pasy w biało-błękitnych barwach AMP, które nadają koszulce dynamicznego wyglądu, co nawiązuje do równie dynamicznego rozwoju grupy. Numer oraz nick w kolorze czarnym, zaczerpniętym ze znanej wszystkim czapki akademickiej, którą AMP posiada w swoim logo, które wykonał dla nich artysta wszechczasów - @Dino-Ligenza!
-
@damian_skinek said in Dotyk Duszy — Chwalimy się!:
OSM Polish Group Kit Challenge #7 - Akademia Menadżerów PL
- Dwukrotny Mistrz Polski w kategorii Najlepsza Akademia(2021, 2022),
- brązowy medalista Mistrzostw Poski 2021 bez podziału na kategorie,
- jako szósta polska grupa awansowali do najwyższej dywizji OSM,
- 7. miejsce w rankingu Polskich Grup,
Oto dorobek AMP, a warto zaznaczyć że grupa została założona na początku roku 2020. Obecnie liderem grupy jest @ŁukSal i radzi sobie równie dobrze, co jego poprzednicy. Posiadają swoją ligę grupową - SuperLiga AMP - która szybko zyskała bardzo dobrą renomę. Niedawno wspólnie z główną grupą powołali do życia PAMPelunę, turniej dla polskiej społeczności OSM.
Motywem przewodnim trykotu są ukośne nieregularne pasy w biało-błękitnych barwach AMP, które nadają koszulce dynamicznego wyglądu, co nawiązuje do równie dynamicznego rozwoju grupy. Numer oraz nick w kolorze czarnym, zaczerpniętym ze znanej wszystkim czapki akademickiej, którą AMP posiada w swoim logo, które wykonał dla nich artysta wszechczasów - @Dino-Ligenza!
Mistrzostwo!!! Piękna robota
-
@majkelowich fajne koszulki
-
Witajcie towarzysze broni!
Dziś przedstawiamy wspólną pracę @Damian_Skinek x @Dino-Ligenza! W to piątkowe popołudnie prezentujemy wam koncepcję trykotów dla... Los Muszkieteros.
Kilka miesięcy część grupy przeszła na zasadzie fuzji do HPL, jednak nie oznaczało to jej końca. LOS przetrwało, a jej odbudowy podjęli się najpierw @Klaudia02, która następnie przekazała dowództwo @Robertos1970. "Muszkieterowie" nie biorą udziału w turniejach, za to aktywnie grają w bitwach rankingowych. Ich aktualny dorobek punktowy wynosi 22546, w sierpniowym rankingu polskich grup zostali sklasyfikowani na jedenastym miejscu.
Moja praca to nowoczesna interpretacja munduru muszkietera Francuskiej Gwardii Królewskiej, którą wielu z nas poznało w adaptacjach filmowych pt. "Trzej Muszkieterowie". Elegancka koszulka w barwach fioletowo-białych z minimalistycznymi, złotymi wstawkami, godna przedstawiciela bractwa muszkieterów. Na piersi wspaniałe logo stworzone przez @Dino-Ligenza, którego użyłem również do stworzenia wzoru na przodzie koszulki. Sam wzór składa się z dużego krzyża na piersi, wokół którego umieściłem jego mniejsze wersje.
Tyle ode mnie, oddaję głos naszemu Maestro
-
Witam Was tak licznie zgromadzonych. Zostałem zaproszony do projektu Maestro Kursora Myszy @Damian_Skinek Celem było stworzenie koszulki dla leciwej już grupy Los Muszkieteros, a o to efekty tej owocnej współpracy:
-
Na podbój świata, począwszy od Portugalii
-
@Dino-Ligenza Piękne projekty
-
@Damian_Skinek Dziękuję
-
@Damian_Skinek jak zawsze Dino co by nie zrobił wygląda świetnie