IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
Proponuję o wprowadzaniu blokad na kolejne turnieje najbardziej problematycznych, prowokujących oraz psujących atmosferę graczy. Nie że złośliwie, ale naprawdę szanujmy się, odechciewa się być PMem...
Ile razy PawełPaweł pisałeś wszystkim priv o utworzeniu ligi?
Obstawiam że... 0 (zero)
Trzeba mieć chociaż minimum pojęcia aby sprawnie utworzyć ligę, dołączyć odpowiednie osoby i wysłać w tym samym czasie wszystkie zaproszenia.
Też już kończę tą dyskusje ponieważ widzę że nie ma ona dalszego sensu, ktoś ewidentnie musi zmienić dealera. Pozdrawiam. -
@maniek_56 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Proponuję o wprowadzaniu blokad na kolejne turnieje najbardziej problematycznych, prowokujących oraz psujących atmosferę graczy. Nie że złośliwie, ale naprawdę szanujmy się, odechciewa się być PMem...
Ile razy PawełPaweł pisałeś wszystkim priv o utworzeniu ligi?
Obstawiam że... 0 (zero)
Trzeba mieć chociaż minimum pojęcia aby sprawnie utworzyć ligę, dołączyć odpowiednie osoby i wysłać w tym samym czasie wszystkie zaproszenia.
Też już kończę tą dyskusje ponieważ widzę że nie ma ona dalszego sensu, ktoś ewidentnie musi zmienić dealera. Pozdrawiam.Nie rozumiesz. Na forum PM pisze, że brakuje gracza w lidze, a do mnie nie wysłał jednej wiadomości. Faktem jest, ze nie zapamiętałem kiedy ruszamy, ale na litość, co stało na przeszkodzie, żeby PM mnie poinformował o tym, że jestem tym brakującym. Komu korona by z główki spadła?
-
Prosta rzecz. PM zakłada ligę, jest kilka dni przygotowawczych, następnie czwarta kolejka, wciąż nikt się nie pofatygował, że liga ruszyła. Co tu jest takiego nie do ogarnięcia? Napisanie do Pawełka, ze gramy, to jest giga wysiłek?
-
Liga I-IMP'22,R1 - 5/22
-
Liga C
-
Liga C
Post wcześniejszy do usunięcia nie ten ss dodałem z tel.
-
E-IMP'22, R1 - 5/22
-
Grupa F - 5/22
-
-
-
Liga D-IMP'22,R1
-
IMP'22-R1-Liga B
-
E-IMP'22, R1 - 6/22