Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
Pinned
Czat
-
KWG SIERPIEŃ - 17,18/30
-
KWG lipiec
-
KWG SIERPIEŃ - 19/30
-
KWG lipiec
-
KWG SIERPIEŃ - 20/30 - półfinały
-
KWG lipiec
-
KWG SIERPIEŃ - 21/30
-
KWG lipiec
-
KWG SIERPIEŃ - 22/30
-
KWG lipiec
-
KWG SIERPIEŃ - 23,24/30
-
KWG lipiec
Finał pucharu
-
-
KWG SIERPIEŃ - 25/30
-
@grzechu111 wiedziałem że wynikowo raczej nie ugram to przynajmniej jako pm chciałem się wykazać
-
Witajcie, wprawdzie nadal czekamy na rozstrzygnięcia między innymi pucharu Sierpnia, który zostanie rozegrany w poniedziałek pomiędzy @Majkelowich a @mati131296 Powodzenia Dzielni Gladiatorzy. Niech cyrk rozgrzeje się do czerwoności od emocji!
Wracając do tematu pora przygotować się na kolejną edycję Koloseum, gdzie będzie można zgarnąć dwa bilety do Wielkiego Finału za ligę i puchar Areny Września. Nie przedłużając Zapraszamy, niech poleję się krew dla uciechy Ludu, a dla Chwały Imperium i Cesarza @Xin-Li
KWG Wrzesień 2022 - Zapisy
Zapisy potrwają od dziś (26 sierpnia) do 30 najpóźniej 31 do godziny 18:00
START 1 Września ok. 19-23:00
31 Sierpnia - Losowanie przeprowadzi Mistrz kadru i obróbki cyfrowej, sam @ToomAnyWays Brawo Ci!
Wytyczne:
„Dzika Karta” - dla gracza bez grupy
forma zapisu:
- Dzika Karta
- Nick Gracza/Gladiatora
„Karta Moderatora” - W przypadku nieparzystej liczby graczy, moderator (PM) może zapisać gracza ze swojej frakcji/grupy do swojej ligi
forma zapisu:
- Karta Moderatora
- Nick Gracza/Gladiatora
forma zapisu dla Gladiatora z frakcji/grupy:
- Nazwa Grupy/Akademii
- Nick Gracza/Gladiatora
Ave Wy!
-
Apel do niezrzeszonych członków Naszej Społeczności. Dzika Karta została stworzona dla Was, jeśli chcecie się sprawdzić na arenie, to zapraszamy, a może Dzięki Waszej determinacji w walce znajdziecie swoją przystań w którejś ze znamienitych frakcji. @language-PL
-
@grzechu111
Nie przesadzaj miałem szczęście