🔥POLISH PATRIOTS & HUSARYA PL🔥 FUZJA🔥
-
@pawel-wis oj nie ładnie tak podsumować część społeczeństwa który może akurat nie mieć możliwości wyjazdu, albo bać się bariery językowej.
Mnie i to (nieważne gdzie mieszkają) najbardziej rażą ludzie cisnący socjal i narzekający jak to źle jest.
-
@daroo933 to jak już parę osób napisało coś od siebie... To ja też dorzucę...
Moim zdaniem to gracze HPL powinni dojść do graczy PLP. I tam tą grupę budować,fakt od nowa, ale to dla was parę miechów i byście byli z powrotem wysoko. Natomiast HPL powinno zostać razem ze Snikim. Powinien mieć koronę już zawsze. Tak ku jego chwale i pamięci.
W tym momencie "zabiliście" to.
Spoko wasza sprawa dalej się nie wpierniczam, życzę powodzenia -
@dooshek przecież Paweł nikogo nie obraził to są fakty. Mało masz rodzin które chleja pobierają zasiłek i nic nie robia? W każdy mieście jest pełno takich. Tylko my zwykli obywatele musimy na nich zapier****
Ale nie ma co się rozwijać więcej na ten temat na pewno nie w tym temacie.Co do drugiego postu jakbym miał się przejmować to co myślą inni to bym już dawno nie żył. Jak to mawiają "psy szczekają karawana jedzie dalej" Nie znasz sytuacji nie wiesz jak to wyglądało ale oczywiście masz prawo wyrazić swoją opinię. My uważamy, że to była odpowiednia decyzja
-
@dooshek ale ja nie obraziłem nikogo kto CHCE pracować, lub osób które mieszkaja w Polsce. Nie zgadzam sie z tym ze mieszkajac za granicą (a nawet wychowując sie za granica taka jak ja) , jestem w mniejszym stopniu patriotą niz ktos kto mieszka w Polsce.
Mam 30 lat, 18 lat mieszkam w Irlandii, czuje sie bardziej Polakiem , ale do Polski mieszkać nie wróce. Według niektórych nie jestem patriotą. Według mnie jestem większym patriotą niz niektórzy mieszkający w Polsce całe życie , ale niech każdy ma swoje zdanie -
@pawel-wis myślę że na najbliższym zebraniu walnym poruszymy temat ewentualnej zmiany nazwy na Polish Immigrants
-
@maniek_56 Fuzja to fuzja, a nazwa to nazwa. Nie ma co tego roztrząsać kto gdzie mieszka jakie ma poglądy itp itd.. Co do Sparty to decyzję na wszelakie tematy zawsze zostają podjęte wspólnie. Nie ma tu lepszych, gorszych i nigdy nie będzie. Nikt na nikim nie wywiera presji co daje świetne efekty jak na razie:) Najnowszy ranking daje tego potwierdzenie. Pozdrawiam wszystkich rozmówców
-
"Dziwi mnie to, że nie potraficie uszanować odmiennego zdania innej osoby" .
To nie było nic w złości napisane, takie mam zdanie... Trochę wam daleko do prawdziwych patriotów, może ugryzłbym się w język, ale lider z flagą Kanady to mnie rozbraja, sam pisał nie dawno w wywiadzie „wyjechałem z Polski, bo nie widzę tu swojego miejsca na ziemi” ok idzie za kasą zrozumiałe, ale jak wspiera inny kraj i infrastrukturę, łożąc na to podatki, to trochę odbiega norma od PRAWDZIWEGO PATRIOTY, który jest oddany swojemu krajowi, dla mnie ta nazwa jest na siłę i nie w punkt przynajmniej w waszym przypadku, sam dobrze wiem, gdzie każdy z was mieszka na stałe i pracuje.
I jeszcze jedno Paweł: Jestem większym Patriota niż ty sam i połowa waszej grupy (Odciążając graczy Husarya, oni mogą się nimi czuć, bo nigdy bym nie zarzucił gracza husaria, że nie są prawdziwymi wojownikami z polski). Następnie za granicą nigdy nie pracowałem nie wspierałem i nie nosiłem dumnie ich flagi.
Dla mnie osobiście grać pod taką nazwą grupy i kupę czasu dumnie mieć na profilu flagę innego kraju i pisać w twoim przypadku, że się tam u was lepiej żyje, a Polacy to debile. Wolałbym zamilknąć i zrobić wszystko, by się tym nie przechwalać, po prostu wstyd!! . Zgodzę się, że w innych panstwach europy są i przebywaja patriots , tylko nie wiem, czy "owy" założyłby flagę Kanady na plecy: D dalej, czy nawet zyskując lepszy dobrobyt, pisałby polaką w twarz: "Polacy są debilami, głupkami, bo wspierają Polskę i w niej pracują"
Dobrze ze sa głupcy tacy jak ja i cała reszta, bo jak byłaby wiekszosc taka twojego zdania to kraj by zniknął z mapy. "PODADKI" ktoś kraj musi utrzymać. To oni sa dla mnie Patriota.
Wróciłbyś na wojnę do polski ? CZY NIE "bo tak sie fajnie żyje w tej IRLANDII" walczyłbyś za głupków, których uważasz ze sa gorsi bo pracuja w polsce ? A jak doczekamy wojny dalej byś leżał w łóżku pod kocykiem, bo rodzina twoja byłaby przy tobie? czy jednak byś przyjechał?. Sam sobie odpowiedz ?.
""Nie rzucim ziemi skąd nasz ród, nie damy pogrześć mowy". Pytanie: czy było warto? Owszem, odzyskaliśmy nasz kraj, tylko po to, by zaraz znów przelewać krew. Może mają racje ci, którzy patriotyzm uważają za prehistoryczne zjawisko społeczne, które teraz nie ma prawa bytu? Z jednej strony są to argumenty, które faktycznie poddają w wątpliwość sens patriotyzmu, ale gdyby nikt nie wierzył w Polskę, to już dawno byśmy nie istnieli"...
-
Nie daro nie mam żadnego bólu tyłka, ja jestem dumny, że w takim czasie powstała z gruzów, spalonego mostu po dowództwie poprzednim ekipa, która zdobyła prawie identyczną ilość punktów w bitwach rankingowych w najwyższym poziomie, co dwa silne twory, które sie połączyły. Dobrze sie nawet stało, pracy jeszcze duzo przed nami, ale to juz wyzwanie, które ja miałem przed sobą i wielkorotnie sprostałem i nikomu nic nie musze udowadniać, teraz jest ochroniarz tadziu i reszta i robia to mega dobrze robote i wspieraja sparte.
-
@maniek_56 dlatego nie jesteśmy grecka Sparta, nie nazywamy sie Grece Sparta tylko Polish Sparta
-
@daroo933 ja im wróżyłem rychły upadek? Skąd takie informacje, fajnie sobie dopowiadają chłopaki, pożegnałem sie z nimi w zgodzie. Podziękowałem i życzyłem powodzenia.
NIE ZAMIERZAM DALEJ CIAGNAC WOJNY SŁÓW, TAKL JAK PISAŁEM NAZWA JEST NIE TRAFNA POD SYTUACJE W, KTÓREJ JEST GRUPA I NIE ZAPRACOWAŁA SOBIE NA TOP, NIESPROSTAŁA SWOIM OCZEKIWANIA, TWORZAC NOWY TWÓR, SYTUACJA JA PRZEROSŁA, STAD ZNIKNIECIE Z MAPY EKIPY HUSARYA.
TO JEST TYLKO MOJE OSOBISTE ZDANIE I LIDER NIE SWIECI PRZYKŁADEM JAKIM POWINIEN POD TAKA NAZWA.Dodam ekipa Valhali, nie lubię dowódców, bo byliśmy w konflikcie, ale dla nich SZACUNEK @jasiuk88 i @troczek13, udowodnili ze sa w stanie osiagnac szczyt jak inne polskie ekipy w krótkim czasie nie rzucajac słow na wiatr, to ekipa, która może liczyć na uznanie większości graczy OSM.
-
@seba191995 nie zrozumiałeś wiekszości czego napisałem, ale trudno.. to nie miejsce na dalszy spam .
Jaki ze mnie patriota to wie tylko rodzina i znajomi, a to jaki wybrałem kraj (zamieszania) na OSM niczego nie zmienia
W domu rozmawiam po Polsku, dzieci znają język polski lepiej niz angielski, polskie wierszyki , troche historii obchodzę Polskie Święta itd itp , wiekszości nie zrozumiesz ale to jest szerzenie kultury i na tym zakończe pisanie w tym topicu -
@seba191995 niestety kłania się tutaj czytanie ze zrozumieniem. Paweł nie obraził absolutnie żadnego człowieka który mieszka i PRACUJE w Polsce nie licząc wyłącznie na socjal brany z podatników.
Przedstawiłes to w zupełnie odwrotny sposób niż zostało to napisane.
Co do dumnie noszonej flagi...
Cóż, mi ciężko jest nazwać ikonkę w grze flagą do tego dumnie noszoną. Ja nawet nie mam rezydenta żebym w małym choć stopniu czuł się Kanadyjczykiem.
Kasa? Nie, nie wybrałem kasy. Czy to Polska czy Kanada, nigdzie nie narzekam na zarobki.
Co wybrałem?
A no przyszłość dla moich dzieci, jeśli wydaje ci się że każdy "patriota" postawił by walkę o kraj ponad rodzinę to się mylisz, chyba że mówimy tu o patriotach typu Polska dla Polaków itp.
Tak czy inaczej nazwa grupy to ostatnia rzecz której mógłbym się u kogoś przyczepić gdybym już musiał.
Fajnie że znów punktujecie i jesteście silni zbierając się po tych gruzach...
No cóż, zostawiliśmy wielki bałagan i team na skraju nędzy. Marna dywizja OSM i trochę ponad 25k punktów.
Szkoda się wdawać w takie dyskusje ale też żal czytać jakiś pretensji jak byśmy sprowadzili Spartę na dno, a każdy wie że było odwrotnie.
To nie pierwszy rozpad Sparty ale oba łączy wspólny mianownik.
Warto czasem się zastanowić i przeczytać coś kilka razy nim wysnuje się niewłaściwe wnioski. -
@pawel-wis NO OKI, ale ty nazwałes mnie, ze tez nim nie jestem, to ci odpowiedziałem:
P.s dobrze, że ty wszystko rozumiesz najlepiej.
"Jaki ze mnie patriota to wie tylko rodzina i znajom" to dlaczego mnie nazywasz tak jak wczesniej ? -
@seba191995 nic o Tobie nie napisałem , tylko o typowej patologii z memów która nie wnosi od siebie nic do społeczeństwa. A to że masz na imie jak Seba z memów
-
Dobra ja juz uciekam, więc kończę ta niepotrzebna dyskusje
Krytykę też trzeba potrafić przyjąć na klatę i uszanować inne zdanie, widocznie was to mocno dotknęło jak wystartowaliście w takim zaangażowaniu, sorki ze was Patriots tak uraziłem.
-
Panowie Powodzenia wam i chyba czas zamknąć temat.
-