Koloseum - Wojna Gladiatorów/ turniej Polskiego Personelu OSM
-
Polish Eagles Academy
@wodziks123 -
@AC-Bubol hehe to jakby 2 Spartan zagra, dawny nasz AC Buboll powrócił super że dostaje szansę gry bez grupy
-
Los Muszkieteros
Robertos1970 -
Polish Legends Academy
MarekNixos -
Jeśli nic się niezmienni do północy, to zagracie w lidze Chilijskiej (18). Na chwilę obecną mamy 17 Gladiatorów, czyli 17 + bot. Moderatorem ligi będzie @km1992_1992_1 Chwała mu za to. Start 10 listopada 21-23:00
AVE WY!
-
Mam wiele pytań w sprawie namiotów i tajnych, a w regulaminie tego nie uwzględniłem. Dlatego zagramy bez. Jednak władza należy do ludu. Zatem proponuje:
-plusujemy post (Zgadzacie się ze mną i gramy bez...) -minusujemy post (Jesteście przeciw i gramy z...)
-
@Dino-Ligenza A w jaki sposób będą wybierane zespoły? Będziesz robił losowanie?
-
@troczek13
Tak losowanie przeprowadzi @ToomAnyWays w drugim poście w tym temacie była informacja -
Karta Moderatora Ligi
@LKS-Ceramika-Opoczno -
@Dino-Ligenza namioty naturalnie że nie. Ale ukryte mogą zostać. Czasami naprawdę ktoś nie da rady się ustawić i musi to robić dużo wcześniej. Zwłaszcza że jest ich tylko 6.
-
@maniek_56
Naturalnie jestem za tajnymi bez obozów tez
@Ochowiak chyba nie ma takiej ligi 18 zespolowej albo jestem niedoinformowany -
@km1992_1992_1 rzeczywiście, moje niedopatrzenie dzięki
-
@troczek13
Spokozdarza się najlepszym -
@Ochowiak said in Koloseum - Wojna Gladiatorów/Nowy turniej Polskiego Personelu OSM:
Dlaczego nie została wybrana liga z równymi celami?
Ten turniej to zabawa, cele są losowane i to los zadecyduje jakim celem zagrasz. Ligi z równymi celami są w IMP i MPP. I wystarczy. Czas na jakieś atrakcyjne zawody tylko dla chętnych, którzy w OSM szukają również rozrywki i relaksu, a nie tylko dążenia do mistrzostwa za wszelką cenę. Komu to nie odpowiada - po prostu nie gra, przecież przymusu nie ma .
-
Losowanie zrobione, premiera 22.15. Dajcie znać jak wyszło @language-pl
-
-
@Ochowiak Funkcja Los losuje losowe liczby z zakresu od 0 do 1. Najpierw zrobiłem sortowanie alfabetyczne menedzeów a potem wg. funkcji Los od najwiekszej do najmniejszej (te liczby każdorazowo zmieniają się po kliknięciu). Na nagraniu nie uchwyciłem momentu losowania liczb, ale sortowanie jest wg. tych co były na początku.