Nowość: Ważne zmiany dotyczące awatarów
-
Co sądzicie o tej zmianie? @language-pl
Wprowadziła ona wiele kontrowersji w świecie OSM, o czym można poczytać po angielsku tu: -
@dovco_handf jako twórca koszulek AMP i wielki fan twórczości @Dino-Ligenza i @Damian_Skinek jestem zdegustowany tą zmianą. Totalnie zabija to klimat, jaki udało nam się stworzyć w grupach i na naszych profilach. Wszystko było ładne i spójne. Teraz staje się "bezpłciowe". Zmiana na wielki minus wg mnie...
-
@majkelowich zgadzam się że kolejna zmiana na duży minus... swój awatar trzymałem przez 13 lat (robiony przez Bambina z tego co pamiętam) i nie obrażał nikogo... teraz większość grup w Polsce ma swoje własne avatary grupowe i zabije to klimat gry po prostu.... po raz kolejny odpowiedzialnosc grupowa że zapewne przez jakaś mała część graczy odpowiedzialnosc ponosi cała społeczność
-
To jest skandal i kontrowersja ,faktem jest że niektórzy gracze mieli w swoich własnych awatarach nieprzyzwoite treści ,jednak wielu miało naprawdę ciekawe awatary które wyrażały ich osobowość i nikogo nie obrażały.
Do tego ,nie oszukujmy się ,te nowe awatary są po prostu beznadziejne.
Już dawno temu pisałem ,że ta gra zmierza w złym kierunku. Wielu graczy , w tym ja, gra tutaj już jedynie z przyzwyczajenia , nie zwracając uwagi na różne mankamenty gry typu niezrozumiały system punktowo-medalowy , a teraz te nowe awatary.
Jeszcze jedna tego typu zmiana w tej grze i w końcu jednak pałka się przegnie... -
Tym jednym zaledwie posunięciem zabili tożsamość Naszych grup i ich historię. Niby to tylko avki i herby, a gra straciła przez ich brak barwy!
-
Co tutaj się wypowiadać. Brak słów by opisać tą chorą decyzję.
-
Takie coś znalazłem w dyskusjach o avatarze i dało mi do myślenia. U was też jest taki problem z scoutem? To co wynajduje rzeczywiście od ostatniej aktualizacji to dramat, nic nie ma wspólnego z wytycznymi. -
@maniek_56 said in Nowość: Ważne zmiany dotyczące awatarów:
Co tutaj się wypowiadać. Brak słów by opisać tą chorą decyzję.
Słusznie ,nie ma co się wypowiadać ponieważ to i tak nie zmieni decyzji o tej kompletnie bezużytecznej zmianie.
-
@maniek_56 potwierdzam też taki problem mam
-
@maniek_56 scout totalnie bezsensu działa
-
@dovco_handf said in Nowość: Ważne zmiany dotyczące awatarów:
Co sądzicie o tej zmianie? @language-pl
-
@mati-colchoner nawet nie chcę mi się tego komentować.
-
@dooshek teraz przyszedł skaut, wysłałem po pomocnika na pomoc 85+ młody dostaje inna narodowość gracza niż wysłałem plus piłkarzy z pomocy 70+ jakieś jaja
-
Dodam także że pisanie na osm wiadomości prywatnych to jest jakaś pomyłka na obecną chwilę co drugie słowo gwiazdki
-
@jasiuk88 awatary to jedna wielka żenada oraz brak szacunku dla stałych graczy topowych grup i nie tylko.
-
@xsilverghost nie tylko grup ale i do graczy... przez to grupy utraca swoją "unikalność". Nie jedna grupa (A już na pewno te lepsze) miały swoje własne avatary czy to grupy czy dla graczy. Oczywiście kryje się za tym mały "haczyk" bo za mała opłata będzie można mieć "unikatowy" avatar... GB niestety po raz kolejny pokazuje brak szacunku dla swoich graczy i nie sobie nie robi z opinii graczy. Oczywiście zaraz się okaże że robili jakoś survey (w którym nikt nie brał udziału) i ze gracze bardzo chcą płatne avatary...
-
@jasiuk88 said in Nowość: Ważne zmiany dotyczące awatarów:
@xsilverghost nie tylko grup ale i do graczy... przez to grupy utraca swoją "unikalność". Nie jedna grupa (A już na pewno te lepsze) miały swoje własne avatary czy to grupy czy dla graczy. Oczywiście kryje się za tym mały "haczyk" bo za mała opłata będzie można mieć "unikatowy" avatar... GB niestety po raz kolejny pokazuje brak szacunku dla swoich graczy i nie sobie nie robi z opinii graczy. Oczywiście zaraz się okaże że robili jakoś survey (w którym nikt nie brał udziału) i ze gracze bardzo chcą płatne avatary...
Nie jest to wykluczone że za jakiś czas będzie można mieć za pewną opłatą swój własny,osobisty avatar . Ten avatar bedzie musiał oczywiście spełniać odpowiednie wymogi ,czyli nikogo nie obrażać , itp , itd.
Obawiam się zatem ,że mój avatar który używam od kilku lat niestety nie będzie spełniał tych wymogów