IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@Dovco_HandF 05.12 z okresem przygotowawczym spowoduje że liga nałoży nam się na okres świąteczny. Wg mnie kompletnie bez sensu, ale może reszta jest innego zdania. Po drugie, nie wiem czy na coś czekamy, czy niektórzy potrzebują... odpocząć? Jak dla mnie start może być na dniach, żaden problem.
-
@Dovco_HandF
Jurek ale po co czekać 3 tygodnie? Każdy finalista ma wolny slot każdy jest w gazie grajmy od razu -
@daroo933 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dovco_HandF
Jurek ale po co czekać 3 tygodnie? Każdy finalista ma wolny slot każdy jest w gazie grajmy od razu, zapytam każdego w prywatnej wiadomości czy chce grać szybciej, czyli za tydzień 21go bm. Jak większość będzie za - nie będziemy czekac 3 tygodie, tylko damy sobie tydzień na odreagowanie po finiszu w półfinałach IMP.
-
Finaliści IMP 2022 wg zdobytych punktów w półfinałach:
@maniek_56 (61) PP
@Kuba1523 PL (60) PL
@Mati-Colchoner (59) PL - PM
@Josue-Antonio (58) PPA
john adams_2(58) PL
@Łowkiet-Łukasz (57) PP
@daroo933 (57) PP
@grzechu111 (56) PP
@krupski_96 (55) PL
@Dovco_HandF (52) AMPGłosowanie za przyspieszeniem rozegrania finału o 2 tygodnie - start za tydzień w poniedziałek 21 listopada 2022 roku.
-
W finale zagra:
5 menadżerów z frakcji PP - 4 z głównej grupy+1 z akademii (Polish Patriots w tegorocznej fuzji z Husarya_PL).
4 menadżerów z Polish Legends.
1 menadżer z Akademia Menadżerów PL. -
@maniek_56 (61) PP
@Kuba1523 PL (60) PL
@Josue-Antonio (58) PPA
john adams_2(58) PL
@Łowkiet-Łukasz (57) PP
@daroo933 (57) PP
@grzechu111 (56) PP
@krupski_96 (55) PL
@Dovco_HandF (52) AMPPoniedziałek 21 listopada 2022 roku, dziś zaczynamy, przeczytajcie raz jeszcze dokładnie o restrykcjach w budowaniu składu do 1 kolejki, żeby nie było niespodzianek na starcie finału jak rok temu .
-
@Dovco_HandF w jakim widełkach czasowych mogę założyć ligę?
-
@Mati-Colchoner klasyka: "Czas: 19.00 – 24.00 - czasu Polskiego"
-
@Dovco_HandF czy kryteria odnoszące się do wieku zawodników, zgodnie z którymi mamy zbudować zespół, obowiązują przez cały okres przygotowawczy? Zgodnie z tym co napisałeś, dopiero po 1 kolejce możemy mieć więcej niż jednego nastolatka na każdej pozycji, więcej niż jednego zawodnika z przedziału 20-25 i więcej niż jednego weterana. Dobrze to rozumiem?
-
@Łowkiet-Łukasz W regulaminie ujęte jest „że na start” więc na moje, to ta zasada obowiązuję tylko w trakcie tworzenia składu, a co później zrobisz z nimi, to już tylko Twoja sprawa.
-
@Dino-Ligenza W ten sam sposób to rozumiałem, jednak @Dovco_HandF w poście powyżej napisał o restrykcjach w budowaniu składu do 1 kolejki. Skład budujemy przecież też przez okres przygotowawczy, po którym jest właśnie ta pierwsza kolejka. Stąd moje pytanie i prośba o wyjaśnienie;)
-
@Łowkiet-Łukasz lepiej rozwiać wszelkie nawet najmniejsze wątpliwości niż później się dochodzić na forum
-
@Łowkiet-Łukasz Masz rację, umknął mi ten post. W takim wypadku do 1 meczu trzeba utrzymać schemat kadry z regulaminu:
- jeden nastolatek na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
- jeden zawodnik w przedziale wieku 20-25 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
- jeden zawodnik w przedziale wieku powyżej 30 lat na każdej pozycji (bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik).
-
@Dino-Ligenza czyli w okresie przygotowawczym handlujemy tylko zawodnikami 25-29
-
@maniek_56 hehe, niekoniecznie moim zdaniem, skoro dopuszalny jest jeden nastolatek, jeden młodziak czy też jeden weteran, to znaczy, że możesz go mieć w składzie, ale nie musisz
-
@maniek_56 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@Dino-Ligenza czyli w okresie przygotowawczym handlujemy tylko zawodnikami 25-29
@Łowkiet-Łukasz said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@maniek_56 hehe, niekoniecznie moim zdaniem, skoro dopuszalny jest jeden nastolatek, jeden młodziak czy też jeden weteran, to znaczy, że możesz go mieć w składzie, ale nie musisz
Ja to rozumiem jak Łukasz napisał.. ten zawodnik jest dopuszczalny, co nie znaczy że jest obowiązek posiadania go. Określone jest że nie więcej niż 1.
-
@maniek_56 (61) PP
@Kuba1523 PL (60) PL
@Josue-Antonio (58) PPA
john adams_2(58) PL
@Łowkiet-Łukasz (57) PP
@daroo933 (57) PP
@grzechu111 (56) PP
@krupski_96 (55) PL
@Dovco_HandF (52) AMPLiga zostanie założona ok godziny 20:15
-
@Mati-Colchoner said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@maniek_56 (61) PP
@Kuba1523 PL (60) PL
@Josue-Antonio (58) PPA
john adams_2(58) PL
@Łowkiet-Łukasz (57) PP
@daroo933 (57) PP
@grzechu111 (56) PP
@krupski_96 (55) PL
@Dovco_HandF (52) AMPLiga zostanie założona ok godziny 20:15
Powodzenia Panowie, i przede wszystkim dobrej zabawy
-
Drodzy Finaliści IMP 2022 wg zdobytych punktów w półfinałach:
@maniek_56 (61) PP
@Kuba1523 PL (60) PL
@Josue-Antonio (58) PPA
john adams_2(58) PL
@Łowkiet-Łukasz (57) PP
@daroo933 (57) PP
@grzechu111 (56) PP
@krupski_96 (55) PL
@Dovco_HandF (52) AMPWitam wszystkich, mam propozycję restartu finału IMP w jak najszybszym czasie bez ograniczeń w okresie przygotowawczym, ale z jednym jedynym zakazem transferów pomiędzy graczami w lidze, żeby nie było kombinowania. Reszta dozwolona, w skrócie: przyspieczacze wyłączone jak i tajne treningi oraz zgrupowania. Po prostu zagrajmy normalnie finał bez przepychanek i żadnych kar. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.
Z góry też przepraszam całe towarzystwo, wszystko co złe, wszelkie niedomówienia regulaminowe - biorę na siebie, nie krzyczcie na moich Moderatorów Forum, są niewinni. Ja nie chcę, aby przeze mnie doszło do jakichś podziałów na forum.
Jestem dinozaurem, nie nadążam za wami, młodymi, czas ustąpić miejsca innym. Mój czas minął, wkrótce złożę dymisję i ktoś inny zajmie moje miejsce spośród Moderatorów Forum jako szef Polskiego Personelu OSM (szefa wybiera właściciel gry spośród Moderatorów Forum z odpowiednio dużym stażem).
Wyciągam rękę na zgodę - od was zależy, co z tym zrobicie.
Jeśli jesteście za, @Majkelowicz opublikuje szybko Regulam finału IMP, jak wszyscy go zakaceptują, to gramy. Jeżeli waszym życzeniem będzie zagrać finał beze mnie - nie ma problemu, możecie zagrać beze mnie. Jestem otwarty na każde rozwiązanie, tylko nie kłóćmy się - gra to jest miejsce do relaksu i zabawy, a nie do frustracji.
Pozdrawiam w nadziei na restart ligi i fair play walkę w finale IMP 2022.