darmowe BC
-
Cześć.Za kilka godzin rozpocznie się trzecia doba mojego oczekiwania na usunięcie usterki z powodu której nie mogę oglądać filmików i reklamach w "darmowe BC".Ile dni zazwyczaj trwa usunięcie takiej usterki????Bo jedyne co mogę w tej chwili robić w tej grze to sprzedawać zawodników,ale za chwile już mi zawodników zabraknie do sprzedawania.Ile jeszcze czasu mam oczekiwac na usuniecie usterki abym mogl obejrzec reklamę i zdobyć w ten sposób darmowe BC niezbedne do zakupu nowych zawodników.Ile dni lub tygodni mam czekac?
-
@gruby38 czym przejawia się ta usterka?
Wyświetla się jakiś komunikat? Mówimy o aplikacji mobilnej, czy wersji na przeglądarkę internetową?
Masz zaktualizowaną aplikację? Przeglądarkę? W razie możliwości wrzuć jakieś zrzuty ekranu obrazujące ten błąd -
@Majkelowich said in darmowe BC:
@gruby38 czym przejawia się ta usterka?
Wyświetla się jakiś komunikat? Mówimy o aplikacji mobilnej, czy wersji na przeglądarkę internetową?
Masz zaktualizowaną aplikację? Przeglądarkę? W razie możliwości wrzuć jakieś zrzuty ekranu obrazujące ten błądNie wyświetla się żaden komunikat.Mam zaktualizowane.Masz ten obrazek u siebie.Wybieram "darmowe BC'.Klikam "obejrzyj reklame" i zamiast reklamy mam ten sam obrazek, wiec ponownie klikam "obejrzyj reklame" i ponownie zamiast reklamy mam ten sam obrazek.I tak mam ....zaraz dobiegnie konca druga doba i zacznie sie trzecia.
-
@gruby38 może odinstaluj grę I za chwilę zainstaluj
-
@kiler-1979 Kilka razy przez dwa dni próbowałem bezskutecznie.To się stało razem z tzw "błąd kwadratu",ale po usunieciu tej usterki pozostał mi ten defekt ,że nie mogę oglądać darmowych reklam i nie mam żadnych nowych in formacjii w zakładce "nowości"
-
@gruby38 said in darmowe BC:
że nie mogę oglądać darmowych reklam i nie mam żadnych nowych in formacjii w zakładce "nowości"
Jak zamieścisz mi tu screena jakiegokolwiek np. z brakiem Nowości, to oficjalnie będzie można to zgłosić adminom do naprawy. Bez screena, na słowo, nic nie zrobią, takie zasady.
-