Lewandowski
-
Barcelona jak na klub bez pieniędzy, a raczej z olbrzymimi długami robi dużo drogich transferów... i zaczyna wyglądać na kandydata do zwycięstwa LM... Prawdopodobny skład wygląda imponująco, a to ponoć nie koniec wzmocnień. Pytanie tylko czy ci grajkowie będą grać razem, czy jedynie obok siebie. Real, na razie trochę blado zaczyna wyglądać. Atletico to nawet nie wiem czy jakieś transfery zrobiło
-
@dooshek Dla mnie również na papierze Barcelona to kandydat do mistrzostwa w LaLiga i w Lidze Mistrzów. Transfery przemyślane, na całej szerokości boiska, do tego trzon zespołu zbudowany z młodzieży utrzymany. No potwór powstaje. Jak będą wszystko wygrywać będzie kasa z UEFA i pojawią się nowi, mocni sponsorzy, którzy lubią zwycięzców .
-
Hiszpańskie "Mundo Deportivo" informuje, że sprzedaż koszulek Lewandowskiego została tymczasowo wstrzymana. Te co były ( a były bez numeru, bo jeszcze nie ma oficjalnie przyznanego numenru) - sprzedały się. Dalsza sprzedaż jednak ponownie ma ruszyć już w czwartek. Koszulkę Lewandowskiego można było do tej pory kupić za 159,99 euro, czyli około 760 zł. Władze FC Barcelony liczą, że zyski ze sprzedaży wyniosą przynajmniej 20 milionów euro! I to tylko za koszulki Lewego. Zobacz ile już kasy z transferu się zwraca, a nie zagrał jeszcze ani minuty .
-
@dovco_handf znowu bajka o koszulkach... Przecież żaden z klubów ich nie szyję dla siebie samemu. Zlecają to jakieś Nike czy innym. I ci produkują i odpalają klubowi max 10, no przy najlepszych wiatrach 15%. Tak mi się wydaję że nie więcej.
-
@dooshek Zdecydowanie się z tobą zgadzam, jest o tym dobry artykuł tu:
https://www.wspieramyklub.pl/miliony-za-koszulki-ktore-druzyny-najwiecej-zarabiaja-na-sprzedazy-strojow-pilkarskich/ -
visca barca !
-
@dovco_handf W La Lidze może wygrać każdy z trójki Real, Barca, Atletico. Tak jest i przez jakiś czas będzie. Co do transferów, no cóż.... PSG też dużo transferowało a jakoś nie widziałem by wznosili trofeum za wygranie LM więc osobiście nie lubię spekulować o wygrywaniu LM na podstawie transferów. Tam praktycznie wszystko może się wydarzyć.
-
Świetna fotka Lewego
-
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu