Ekibe Alım Başlığı
-
Bir süredir oyunu oynamıyordum fakat geri döndüm ve hazırım. Güzel bir yapılanması olan her ekibe açığım. Ekip puanı benim için çok önemli değil. Ekibine almak isteyen olursa oyundan ulaşabilir.
-
-
Ekibe alım yapıyorum, aktif oynuyacak arkadaşları beklerim.
Oyun içinden beni ekleyip mesaj atabilirsiniz
Oyun adım: Berkay Yıldız FM
Ekip adı: Nova Football Group -
“NightTitans" yeni ekip arkadaşlarını arıyor. İlgilenen arkadaşlar oyun içerisinden bana yazabilirler.
-
-
GÖKTÜRKLER ekibimize alım açıktır… İlgilenen arkadaşlar oyun içinden bana ulaşabilir…
Ekibimiz nerdeyse 26k puandadır…
Top100 de olmasa da son seviye için gerekli olan 25k puanı aşmıştır…Sohbet için Whatsapp kullanıyoruz…
Bize katılmanız dileğiyle…
-
Selamlar, ekibimize alım yapıyoruz. Tek beklentimiz iletişimde olsun ve yarı yolda bırakmasın:). Whatsapp grubu mevcut isteğe bağlı gelebilirsiniz.
Burdan iletişime geçebilir ya da oyundan ekleyebilirsiniz. "j4meQQ" -
-
-
Herkese merhabalar. Birçok oyunda boy gösterecek olan Sword Clan'ın OSM Takımını kurduk. Ancak oyunun sansürlerinden dolayı oyundaki ismi Svord Clan oldu. 2018'de Turkish Kings adı altında bir ekip açmıştım ve 3 yıl düzenli bir şekilde o ekibi götürmüştük belki hatırlayanlar olur. Oğuz Birliğine de üyeydik. Şimdi yeni bir ekiple tekrardan OSM'ye döndük. Sohbet için Discord uygulaması kullanacağız katılmak isterseniz yorumlara yazın.
-
@khagan0707 Yabancı forumlara da yazabilirsiniz dilerseniz daha çok kişiye duyurmak isterseniz.
-
-
BJK - KARTALLAR YÜKSEKTEN UÇAR
Ekibimize alım açıktır... Bize katılmanız dileğiyle, iyi oyunlar... -
“ ᴀɴᴀᴛᴏʟɪᴀɴ ᴡᴏʟᴠᴇs “ yeni ekip arkadaşlarını arıyor. İlgilenen arkadaşlar oyun içerisinden veya forumdan bana yazabilirler.
-
Merhaba. Sevdamız Futbol ekibi olarak en az 20.000 madalyalı ekip devir almak istiyoruz.
Ekibiyle ilgilenemeyen ve ekibi savaşlarda pasif duruma düşen ekip sahibi menejer/menejerler uygulamadan bana mesaj atabilirler. -
This post is deleted!
-
Selamlar, düzenli savaş için ekibimize bekliyoruz. Kemik kadro kuruyoruz. İletişim için whatsapp kullanıyoruz isteğe bağlı katılabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar,
Uzun yıllardır beraber oynadığımız ekibime yeni arkadaşlar arıyoruz. Aramıza katmak istediğimiz oyuncunun menajer puanı gibi etkenleri önemli değildir. Ekip ligimizde her zaman oynayacak, gerektiğinde savaş kadrolarımızda bizimle oynayabilecek istekli kişiler arıyoruz. İletişim alanımız WhatsApp. Genelde yaşça 25 yaşından büyük kişilerden oluşan bir ekibiz saygılı ortamımıza ayak uydurabilecek herkese kapımız açık. Katılmak için oyun içinden Sultan Abdulhamit Han hesabına mesaj gönderebilirsiniz.
-
-
Uzun bir ara verdiğimiz Ekibimizi tekrardan muasır ekipler seviyesine çıkarmaya çalışıyoruz. İlgilenenler istek veya bana yazabilir. Whatsapp zorunludur.
-