Wszystko o monetach.
-
Sporo osób narzeka na ceny, chciałoby pograć, ale w budżecie brakuje pieniążków na monety..
Jest kilka sposobów na pozyskanie monet. Wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawy jak łatwo je zdobyć.
Pierwszym, najszybszym i najprostszym sposobem jest zaczekanie na promocję i kupno za realne pieniądze.
Drugi sposób jest darmowy jednak wymaga telefonu oraz połączenia z internetem. Tam mamy darmowe oferty, takie jak oglądanie filmików albo.. całą gamę ofert typu pobierz darmową grę i "coś w niej osiągnij". Jest to bardzo prosty sposób na pozyskanie sporej ilości monet w przeciągu kilku dni. Są gry o identycznej mechanice mające różnice tylko kosmetyczne, gdy już się wdrążysz możesz szybko osiągnąć wyznaczony cel. Idealne do zabicia nudy w pracy Mi w przeciągu 10 dni udało się zgarnąć 1500+2500 monet. Warto sprawdzać gry, których celem jest zrobienie dowolnego zakupu w grze. Nie tak dawno za 4.99zł można było nabyć 1500 monet.
Przed chwilą w bitwie z Husarya_PL borykałem się z brakiem monet, w tej chwili wygląda to w ten sposób:
Mam nadzieję, że udało mi się wam pomóc. Trochę chęci i można "natrzepać" sporo monet. Powodzenia!
-
Jak nie chcecie instalować gier i nie ma filmików do oglądania to pozostają jeszcze ankiety:
Kilka minut, kilkanaście anonimowych odpowiedzi i kilkadziesiąt monet za ankietę melduje się na koncie! -
JEST AKTYWNY JAKIŚ KOD PROMOCYJNY?
-
@Didierluk Na laptopie to już w ogóle jest najmniej.
-
Zbierajcie monety, warto.
-
jak i gdzie te ankiety wypełniać ?
-
This post is deleted!
-
NIE MOŻNA ODLĄDAĆ REKLAM ZA TOKENY. DLACZEGO ?