Faaliyete gecirilmesi gereken çok önemli önerim faydaLl oLur okuyun lutfen
-
Bazen cezaLl ve sakat oyuncularlmlz oLuyor kadro kurmakta zorlanIyoruz malum o eksik oyuncularlmlzla ayrIca fonumuzda olmaylnca oyuncu alamlyoruz ben derimki video izleyip coins birikitiriyoruz etkinlikte biriktirdigimiz coinslerle kulup fonu alsak hem siz hem bizler faydalarlz sahsen gercek para yatIranLarI bu yazdIgIma katmlyorum zaten video izleyip coins birikitiriyoruz boyle bir etkinlik olsa iyi olur haftada 3 kere belirli araLlkarla tabi uygulamak size kalmls tsk
-
Bu oyunda ne kadar yatIrImcILarI dusunuyorsanIz birazda para yatIramayan sadece video izleyip coins kasan garipleride az dusunun lutfen. Etkinlikte video ile coins kaslp yapanlar icin yani demek istedigim coins kas artl belli bir miktar kulup fonu cekilmesi eger olursa bize cok etkisi olur osmde kàrLI cIkar bizde ins faaliyete gecer en klsa zamanda tsk
-
-
@TacticaL_Machine_10 tşk ederim sesime kuLak verdiginiz icin bu etkinlik olursa gercekten cok faydaLl olacak tekrar tşk son eklemek istedigim bir konu herkesin istedigi bu transfer listesine oyuncu koyma miktarInI biraz daha artIrsanIz transfer biraz daha hlzLl olur bence transfer cILgInLlglnl bekLemektense normal listeye 4 atlyorsak 6 olsun transfer cILgInLlglnda 8 olsun uygulamak size kalmls ben onerimi sundum allalaha emanet olun
-
Kesinlikle katILIyorum bu faaliyetler acilen devreye girmesi şart en gerekLi faaliyetler hadi osm göster kendini