Brak pieniędzy na koncie za sprzedaż zawodników
-
Z konta zniknęły pieniądze ze sprzedaży dwóch zawodników Bentancur za 23,9 oraz E. Martinez za 29,9. Proszę o przywrócenie pieniędzy za sprzedanych zawodników. Czy miał już ktoś taką sytuację ? Proszę o pomoc.
-
@evel68 Dziwne, ale nie niemożliwe i jeżeli tak się stało, to trzeba sprawę opisać po anguelsku tu: https://support.onlinesoccermanager.com/hc/en-us - na platformie adminów. Nie ma innej rady.
-
@Dovco_HandF Bardzo dziwne, gram w OSM z małymi przerwami od 8 lat i pierwszy raz taka sytuacja miała miejsce. Po zalogowaniu się na konto te pieniądze były na koncie i podczas próby przerzucenia ich z funduszy klubu na oszczędności i lokaty, wystąpił jakiś błąd i pieniądze zwyczajnie przepadły.
-
@evel68 Strasznie mi przykro z powodu tej niedgodności, jaka cię spotkała w grze. Ja ci ich nie zwrócę, ani nikt inny z graczy. Tylko informatycy mogą poszperać w kodzie i poszukać tych pieniędzy, gdzie się podziały. A więc zgłoś proszę problem na portalu adminów zgodnie z zasadami. Link ci podałem w poście powyżej. Pozdrawiam.
-
Zamykamy.
-