OSM Taktikleri
-
@specialonemg rica ederim başarılar
-
Lig yeni başladı kadro değerim yaklaşık 400 milyon benden sonrakine 90 milyon fark atıyorum. Ama 4 maçta 5 gol yedim 13 gol atıp. 4-4-2 oynasam daha az gol yiyip daha çok gol atar mıyım?
-
@babuşthekıro Kimden yani hangi takımdan hedefi kaç ?
-
Arkadaşlar kgv a alan savunması mı etkili adam mı
-
@Sultangazililer1 Manu hedefi 1
-
@Guerlain1903 adam adama sanırım
-
Ayrıca bu akşam yine önemli bir maçım var premier ligde. Tottenham ile kadrosu tek 94'lük Kane var gerisi 82+ bende full 90+ ilk 11 bulunuyor. Paslı oyun, adam adama ofsayt kapalı 442B tam saha baskı yüksek hızda paslaşma dengeli stil oynuyor deplasmanda en iyi hangi taktikle çıkarım?
-
@babuşthekıro @Guerlain1903 Alan Savunması her zaman daha faydalıdır
-
@babuşthekıro Zaten takımında daha iyi, 433A KK ofansif oyna bence :juggling_tone3:
-
Arkadaşlar ucuzdan oyuncu alip pahaliya satmak olayini yapmayi planliyorum. Ortalama degerinden kac m ustu oyuncuları alip satayım ve dusuk parali mi yoksa fiyati yüksek adamları alip satayim
-
@AtillaTurker said in OSM Taktikleri:
Arkadaşlar ucuzdan oyuncu alip pahaliya satmak olayini yapmayi planliyorum. Ortalama degerinden kac m ustu oyuncuları alip satayım ve dusuk parali mi yoksa fiyati yüksek adamları alip satayim
Ortalama değerinden 1.5 ile 1.7 katından alıp veya Kaşif ile 1.3 katından alıp 2.5 katına satabilirsin
-
@mrtgll33 hocam 433 b de orta saha ve forvet profili nasıl olmalı ortasahada göbekte duran oyuncunun def olmasına dikkat ediyorm forvetlerde ise sağ ve soldaki forvetlern def özelliğinin yüksek olmasına dikkat ediyorum orta saha ve forvet birbirine yardım ediyor
-
@Guerlain1903 said in OSM Taktikleri:
@mrtgll33 hocam 433 b de orta saha ve forvet profili nasıl olmalı ortasahada göbekte duran oyuncunun def olmasına dikkat ediyorm forvetlerde ise sağ ve soldaki forvetlern def özelliğinin yüksek olmasına dikkat ediyorum orta saha ve forvet birbirine yardım ediyor
433B de Kanat oyuncuları defansif özelliği yüksek olmalı pivot santrafora göre.
Orta saha da Göbek oyuncusu komple defansif de olabilir ama bütün güçleri eşit olan hem ofans hem defans yardımı yani oyunu iki yönlü oynayan oyuncuda olabilir.
Bende böyle yapıyorum.
-
@mrtgll33 bir daha ki kadromu bu felsefe de kurabilirim ancak artık diğer takımlar için çok geç
-
@Guerlain1903 Geç olsun güç olmasın, bide bu şekilde denersin takımları böyle kurabilirsin
-
@mrtgll33 sen taktiklerini genelde aldığın takıma göre mi seçiyosun nasıl bi rota izliyosun takımın hedefine ve oyuncu profiline göre mi yol izliyosun misal kontra atak oynadığın takımlar var mı lig sonuncusu takımı şampiyon yaptığın oldu mu hiç
-
ayrıca 433b de çizgi taktiklerim ve kadrom bu sence nasıl uyumlu mu
-
@Guerlain1903 Genelde kötü Takımı alıp iyi yerlere getirmeye çalışırım. BU sebeple öncelikle kadromu rayına oturtmaya çalışıyorum, defansif kurguyu yapıyorum daha sonra 433 e göre yapıyorum ama öncelik 451
-
@Guerlain1903 Uyumlu ama orta saha forvete, forvet orta sahaya yardım yapıyor. Bunları sıfırla bence mevkiler sabit olsun forvet forvette orta saha orta saha da kalsın biraz böyle dene randıman alırsın 433 te